Sorum hanımefendilere
Evet çekici gelir beni koruyabileceğini hissettirir
Hayır güçsüz olsa da olur mağara döneminde değiliz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seksi, kaslı, cinsel yönden kuvvetli, tutkulu bir erkeği her kadın ister. Bu ilk görüş için veya ilişkiye başlangıç için bir ön istektir. Ama bunu söylemek yerine başka şekilde belli ederler. Kadınlar güçlü erkek severler. Kontrol edilme sahip olunma korunma istekleri, kontrol etme isteklerinin üzerindedir. İyi bir seks ilişkiyi kuvvetli tutar. Uzun boylu ve yapılı erkekler doğal çekim merkezidir. Esprili, uyumlu, eğlenceli, ilgili, romantik, güven veren bir erkek kadınlar için önemlidir. Bu sıfatlardan sadece birini seçecek olsak öne "güven" kelimesini koyardım. Kadınların babaları gibi erkek aramasındaki en etkili faktör güven duygusudur. Erkeğin mental, kültürel, karakter olarak güçlü olması ilişkinin devamını ve sürdürülebilir olmasını sağlar.
eig için teşekkürler
Kişisel fikrimce güçlü erkekler tabiki de kızları doğal olarak çeker tabi bazıları maço seviyor galiba bazı kızlar da çok alakasız çelimsiz erkekleri tercih ediyor güçlü erkeklere hayatta atar gider yapmam direk fıyarım bir de bazıları da onu bunu dövüp tartaklayınca Herkül triplerine falan giriyor
Belki de ilkel dönemden kalma bir dürtüdür bu ama kadın yanında güçlü erkek ister, güçlü olandan etkilenir. Korunup kollanmak ister. Genelde durum bu yani. Bunu kötü bir şey olarak da görmüyorum. Erkek ve kadın doğası farklıdır. Erkeğin güçlü olmasını istemek yanlış bir şey değildir.😂
Küçükken babamın kocaman ellerine hayrandım. Büyüsem de gücü hiç azalmamış gibi geliyor. Tabi ki güçlü erkek daha çekici gelir. Bu kadının narin yapısından kaynaklanıyor olabilir. Kırılgan yapıdakiler yanında güçlu karakterler ister.
Cevap
21Cevap
Evet tabii ki güçlü bir erkek her zaman daha çekici gelir kim sonuçta içine kapanık azından iki kelime zor çıkan birisine karşı bir şeyler hisseder ki
Kızlar genelde güçlü erkek adı altında maço erkekleri seveler daha çok ama erkek net olmalı cesur olmalı sevdiği kadını korumalı ona zarar vermemeli.
Erkeğin gücünü fiziğiyle anlayamazsın.. ruhunun inceliği en büyük gücüdür.. bir erkeğin en büyük silahı kadının gardıni düşürecek duygusal bir zekaya sahip olmasıdır.. seni güçlü kollarıyla kucaklamasi değil.. ruhunu kaldirabilmesidir asıl gücü.. mangal yüreklisi çekici gelir bana.. onun ipiyle kuyulara inmeliyim..
Şahane cevap gerçekten hanımefendi 👏👏👏
Teşekkür ederim
Rica ederim iyi akşamlar
Harika
Sağol Zeynep 😊
Bu hep mi böyleydi, olgun yaşlarda değişti mi?
Güzel soru.
Erkekler hep kendilerinin güçlü olduğunu iddia etmiş. Kadınlar da güçlü erkek istemiş hep.
Burada gücün niteliğinden çok "güç " denince akla ilk ne gelmesiyle ilgili. Ki hanımlar bunu net bir şekilde belirtmiş.
Kısacası sürekli "kızlar egolu, picc herif seviyolar, boylu istiyorlar" diye zırlayan erkek müsveddeleri kendini bi silkelesin bence.
Not: güçlü falan değilim. Girdiğim her kavgada dayak yedim, kaşımı falan patlattılar, kafamda şişe kırdılar falan. Yani kendi reklamımı yapmıyorum jfkffk
bu sebep ile uzun boylu istiyoruz çoğu zaman. Misal , bundan seneler önce , erkek arkadaşım ile cihangirdeydik, ara sokakları gezip fotoğraf çekiyorduk, çocuk iyi biri vs boyu 170 ten uzun değildi hatta 166 falandır. Zayıfta biri. O sıra bir adam yolumuzu kesip laf attı, durduk yere, bulaştı. Bizde hemen uzaklaştık, ve o an korkmuştum çünkü adam biraz daha zorlasa her türlü ikimizde dayak yerdik. O erkekte korktu zaten normal. Ama iri yarı bir erkek olsan adam o kadar üstümüze gelmezdi, gelse bile güvenip bizi korur derdim. Erkekler bir türlü boy konusunu anlamıyorlar ya neden kızlar uzun erkek istiyor diye bu sebepten işte. Ama tabi sadece boy ile bitmiyor cesur olmasıda lazım.
Kesinlikle katılıyorum
Güçlü olmalı ama gücünü beni ve sevdiklerini koruyup kollarken göstermeli. Yani masaya yumruk vurup da emirler yağdırırken değil de sevdiklerine el/dil uzatanı korurken göstermeli gücünü. Ya da yardıma ihtiyacı olana yardım ederken. Mesela maddi gücüyle havyanlara mama alırken ya da kas gücüyle yaşlı birine yardım ederken ya da zekasıyla birinin travmasını anladığında bunu iyiye kullanırken gücünü gösteren erkek gerçek bir superman olur benim gözümde.
Hahahahaha #murrrattt
Beni erkeğin maddi gücü değil ama manevi gücü gerçekten çok etkiliyor çünkü sahiplenilmeyi ve korunmayı çok sevdiğimden olsa gerek arkamda duran bir dağ gibi hissederim buda beni hem mutlu eder hem daha güçlü hissetmemi sağlar
@r_engarenkyollar
Senin bu mütevazi bir kişiliğin olduğu için beni benden alıyorsun
@İST34MLT44 teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
Rica ediyorum
Bu eski dönemden gelme içgüdüsel bir istektir, kadın ne kadar güçlü olursa olsun maddi manevi , özgüvenli kimseye ihtiyacı olmayan bir kadın bile yanında güvende hissedeceği bir erkek güçlü bir yapı ister
Ben sevdiğimle tek tek te birlikte de güçlü olalım isterim, her anlamda nett.
Erkeğin güçlü olup olmaması doğrusu beni ilgilendirmiyor bir kadının bence korunmaya ihtiyacı yok kendi kendinide koruyabilir
Dışarıdaki tesbih sallayan kekolardan da mı?
Sevgilisi varken polis korumayı kim napsın aw
İlişkimde güçlü erkek isterim.
Toplum baskısından boynu bükülmüş, karakterini göstermeyen , dik duramayan , pısırık bir erkeği bence hiç bir kadında istemez.
Magaralik ile alakası yok. Şahsen benim hoşuma giderdi beni koruyabildigimi görmek. Ama güçlü olmak , korumak, elbetteki vahşice davranmak veya kısıtlamak falan değildir.
Zavallı savunmasız erkeği hangi kadın çekici bulur ki erkek dediğin adam tabiki güçlü olur olmalıda erkek beyni henüz güncellenmedi, güçlü ve avcı ruhlu olmak erkeğin doğası gereği var. Düştü mü kalmasını tüm kadınlara öğretenler hayatın müşterek olduğunu erkeklerinde düştükten sonra kalkması gerektiği gerçeği yobaz zihniyet artık idrak etmeli ve adam dediğin gücünü yalnış yerlerde kullanmamalı aksi takdirde gücü ters teper.😄
acikcasi erkek guclu olmali ama burdaki guclu kelimesinden kastimiz kas yigini anlaminda degil. gerek normal yasantida kendini ve sevdiklerini koruma konusunda, gerekse cinsel yasantida sertligin hazzini yasama ve yasatma konusunda guclu olmali. guc sadece kas yigini olmak degildir.
Güçlü olması elbet iyi hissettirir lakin güç gösterisi yapmayacaksa hissettirir. Kasılması, ortalıkta poz kesmesi, şov yapması anında iter bir anda kilometrelerce.
Güçlü ve özgüvenli daha iyi olur tabiki. Ama sağa sola höyt diyen dağ ayılarından olmaması gerekir
Sadece kizlar değil
3.5 erkek bir yere giderken bile
Yanlarinda ben varsam rahat hissediyorlar bizzat kendileri söylüyorlar
Erkek beeee , bizzat sordun de mi yani kendileri mi soyledi cidden bro?
Kavga ediyorlar sahilde ben kurtariyom
Ben yokken sessiz sakinler
Ben varken herkese atar gider
Denizde boğulacak bir tanesi ben kurtariyom
Sevgilisine biri yan gözle bakiyor beni çağiriyorlar
Geçende ayni dediğim gibi kendileri söyledi
Ufffff , bse dixem kardesim alnina nazar boncugumu taksan. Cok erkeksin yani vay bee.
Geç dalgani geç
Olm degisik misin su yazdiklarina bi bak yaaa sjjsjsjsj
Neyse ne hadi eyvallah
Ne güzelll
Boy kilo kaç
1.89
80
Hımm iyiymiş
Güçlü olmasını maddi anlama yordum nedense elbette her kadın tarafından ilgi çekecektir. Olumsuz yönleride mutlaka olacaktır zamanla buda soğutabilir
erkeğin her bakımdan güçlü olması kadını huzurlu eder. bir kadın güçlü bir erkeğin yanında kendisini daha güvende hisseder
Kesinlikle ya o kadar önemli ki... Ayrıca kavga vs karsısındakinin kalıbı boyutu önemsiz kendisini savunup ezdirmemeli
Evet güçlü olması çekici gelir. Ama bu gücü kabalık, karşıdakini kötü duruma düşürmek, saygısızlık için kullanmayacak…
Güçten ziyade cesaretli olması, korumacı tavırları her zaman cezbeder beni.
Güçsüz olduktan sonra horozlansa nolucak sanki
Bu güne kadar hićbir erkeğin gücüne ihtiyaç duymadim duymam da ben kendime yeterim
Tabiki güçlü olanı çekici gelir. Erkek dedgn güçlü olacak dirayetli olacak tbik
Başka nasıl olacak. ? 😎
Çekici gelir fakat beni koruyabilsin diye değil gözüme hitap ettiği için
ne gür güç ekonomik güç kas gücü
ama kontrolsüz güç güç değildir
Güçsüzlük değilde fiziki görünüş önemli şimdi zayıftır ama vücudu, fiziği doğuştan iyidir
kesinlikle ve akilli ve özgüvenli olması vs
Güçlü olması hoşuma gider ama çekici gelmez sonuçta erkekler yani :p
Güçsüz erkeği sadece annesi sever o da hastalanıp yataklara düşene kadar
Ne konuda güç ve bunu nasıl kullanıyor? Bu önemli. Benim için güçlü erkeğin tanımı iradeli olmasından ve nerede nasıl davranacağını bilmesinden geçer.
Ben sahsen kadın olsam kültürüne efendiligine centilmenligine karakterine bakarım güç ne ki mermi 5 tl en delikanlısı bile yani zeki olun. d
Güç gidince erkeği çekici yapan bir şey kalmıyor
Güçlü birini bul. kaba olsun sana kötü davransin 😀
Bana kötü davranmasıyla gücünün ne alakası var? Güçsüzüm diye ağlama
Ahahahah kaslarimi görmedin galiba simdi sana özgeçmiş yazamam bana yuruyen üçgen peynir diyorlar. d ben empati kurdum da donkey hoslaftan ne anlar boş ver yorum felan atma
Ya bırak kasmışş. Profili kaldır da öyle salla bari
La niye bakiyon profilime issiz misin gidip Instayada baktin mi baklavalari gördün mü
Ne instaya bakıcam ya. 65 kilo insanda tabi baklava okur zayıflıktan.
75 im la abicim beni bir sal ya nerden yazdim aw
Mağaralık ile alakası yok maskülen erkek istemiyor musunuz işte?
Maskülen erkeksi demek evet ama tam olarak ne demek ki
Erkeksi özelliklere sahip olmak iste
Kıl falan mı
Dr. Redpill izle o anlatıyor.
Atılgan agresif duygusal olmamak cesaretlilik liderlik görünüm olarak da daha kaslı bir vücut ses tonu vs.
Saçma algı deve gibi boyu olup korkak çok gördüm güç boyla olmaz yürekle olur
Evet ama zeka gücü etkiler , elbette fizik de önemlidir ben kızlarda da severim gücü, böyle zayıf görünmeyi sevmem ama genel olarak zeka gücü dikkatimi çeker:)
Kadınlar kollarının arasında güçlü 💪 erkek isterler
Kadınlar güçlü erkeklerin kollarının arasında olmak isterler olmasın o 😅 ben erkeği niye kollarımın arasına alıyım o beni alsın😃
😜 yeme düştün kız iyi bari dikkatlisin
Bak yanlışlıkla yazdığım kız anlamadı 😊
Tesekkür ederim
Rica ederim kadınlar çiçektir 🌸 unutma ;)
Ekonomik gücü olan kadınlar çok çekici geliyor bana 🙈
Ya bilek gücü vardır ya da çevre gücü
Erkekler her zaman güçlü olmak zorunda
Maddi gücü olmak zorunda
Tabikide bi erkeğin güçlü ve özgüvenli olması beni çeker
10-0 önde geliyor gözüme
Evet çekici gelir beni koruyabileceğini hissettirir
Soru hanımefendilere ama bey efendiler durur mu 😂
Yanında güçlü bir erkek görmek istemeyen kadın, erildir.
Sevgilim yakın koruma polisi.. o kadar hoş görünüyor ki.. çekici gelmeyi bırak yani bitiyorum 😍
güçlü bir karaktere sahip olan erkekler dikkatimi çeker yakışıklılık boy para boş
Gelir cokk isterimde pisirik erkekler beni buluo
Erkek de kadın da güçlü olmalı 💪🙃💪
🙂
☺️
Sen güçlü müsün peki boy kilon kaç
Ooo biraz özel sorular paylaşmamayı tercih ediyorum 😉
Öyle güçten bahsetmedim zaten
Nasıl güçten bahsettin
Fiziksel güç diyorum ben
Peki olabilir tabiki🙂
Anladım ben psikolojik olarak dedim
Bence ayrıcalıklı bir şey