6 senelik kız arkadaşım, nişanlım yalan söylüyor. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var ve en sonunda bana psikolojik destek almaya kadar götürecek. 2017 senesinde bir kız ile tanıştım hayatımız da her şey normal bir şekilde devam ediyordu sonrasında aradan çok geçmeden birlikte olmak istedik ve bana daha önce hiç yapmadığını söyledi o olay olduktan sonra daha önceden yaptığı ortaya cıktı ve bana saçma sapan bir yalan söyledi lise zamanında adet olduğum da anlamadım işte kendimi bozdum vs. gibi bir yalan söyledi gel zaman git zaman bunun söylemiş olduğu söz aramızda problem oldu ben her seferinde biri ile birlikte olduysan söyle bileyim seni seviyorum zaten kabul ederim diye çok baskı yaptım güven vermeye çalıştım ama söylemedi bende yalan söylediğini düşündüğüm için hep kavgalar oldu aramızda 2019 senesinde bunun yakın arkadaşından eski sevgilisinin adını öğrendim ama arkadaşı söyleyene kadar hiç bir sevgilisini ya da sevgililerini bilmiyordum söylemiyordu sonrasından yapmış olduğumuz kavga sürecinde ben gösterdim eski sevgilin bu muydu diye sonrasında bana söyledi 2 kez birlikte olduklarını hata yaptığını ama ondan önce ben arkadaşımın sayesinde bunun eski sevgilisi ile kontak kurdum yapmamam lazımdı ama o sinirle yaptım böyle bir hata çocuğun bana söyledikleri ile zaten çok fazlasıyla bir şok yaşadım sonrasında bunu kız arkadaşıma söyledim bak senin için böyle böyle söylüyor doğrumu diye sordum ama sorarken de ona dedim ki aramızı bozmak için yalan söylüyor olabilir sana belki yarası da var olabilir o yüzden ona inanmıyorum sana inanıyorum diye sen söyle diye tabi bu konuşma üzerine yine kız arkadaşım bana öyle bir şey olmadığını onun yalan söylediğini söyledi gel zaman git zaman bunlar tabi ortaya cıktı 8 aylık ilişkileri farklı amaçlar üzerine kuruluymuş ve her istediğinde çocukla olmuş vs. gibi şeyler öğrendim bunları sevgilim ile konuşmak istedikçe benimle ayrılık noktasına kadar gelip kavgalar edip inkar ediyordu sonrasında kabul ediyordu birazını söyleyip susuyordu hiç bir şekilde anlatmıyordu ben bunu yaptım vs gibi tabi bu olaylarda söylediği yalanlar illa bir şekilde karşıma geliyordu ve bu gün daha önceden karşıma alıp bir daha asla yalan söyleme söylersen eğer ayrılırız biraz delikanlı ol doğruları söyle zaten bu zamana kadar seni sevdiğim için yanındaydım şu saatten sonrada bırakmam dediğim de ağlayarak bana anlattıkları bile yalanmış çok sonradan öğrendim bunu, bu günde aramızda geçen bir durumda daha önceden beraber kaldıklarını kendisi söylemişti 1-2 sene önce bende denemek için benden başka biri ile gece kaldın mı diye soru sordum ve bana hayır dedi dayanamadım hala bana yalan söylüyorsun dediğim de biz yine kavga ettik şimdi size soruyorum sizce ben ner de hata yapıyorum bur da ben mi suçlu oluyorum? Hiç bir şekilde biz bunları konuşamıyoruz ama kendisi benim geçmişim de ne olduysa biliyor sizce ne yapmalıyım? ( Şubat ayında da nişan yaptık bu arada kendisi nişanlım olur )

6 senelik kız arkadaşım, nişanlım yalan söylüyor. Sizce ne yapmalıyım?