Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var ve en sonunda bana psikolojik destek almaya kadar götürecek. 2017 senesinde bir kız ile tanıştım hayatımız da her şey normal bir şekilde devam ediyordu sonrasında aradan çok geçmeden birlikte olmak istedik ve bana daha önce hiç yapmadığını söyledi o olay olduktan sonra daha önceden yaptığı ortaya cıktı ve bana saçma sapan bir yalan söyledi lise zamanında adet olduğum da anlamadım işte kendimi bozdum vs. gibi bir yalan söyledi gel zaman git zaman bunun söylemiş olduğu söz aramızda problem oldu ben her seferinde biri ile birlikte olduysan söyle bileyim seni seviyorum zaten kabul ederim diye çok baskı yaptım güven vermeye çalıştım ama söylemedi bende yalan söylediğini düşündüğüm için hep kavgalar oldu aramızda 2019 senesinde bunun yakın arkadaşından eski sevgilisinin adını öğrendim ama arkadaşı söyleyene kadar hiç bir sevgilisini ya da sevgililerini bilmiyordum söylemiyordu sonrasından yapmış olduğumuz kavga sürecinde ben gösterdim eski sevgilin bu muydu diye sonrasında bana söyledi 2 kez birlikte olduklarını hata yaptığını ama ondan önce ben arkadaşımın sayesinde bunun eski sevgilisi ile kontak kurdum yapmamam lazımdı ama o sinirle yaptım böyle bir hata çocuğun bana söyledikleri ile zaten çok fazlasıyla bir şok yaşadım sonrasında bunu kız arkadaşıma söyledim bak senin için böyle böyle söylüyor doğrumu diye sordum ama sorarken de ona dedim ki aramızı bozmak için yalan söylüyor olabilir sana belki yarası da var olabilir o yüzden ona inanmıyorum sana inanıyorum diye sen söyle diye tabi bu konuşma üzerine yine kız arkadaşım bana öyle bir şey olmadığını onun yalan söylediğini söyledi gel zaman git zaman bunlar tabi ortaya cıktı 8 aylık ilişkileri farklı amaçlar üzerine kuruluymuş ve her istediğinde çocukla olmuş vs. gibi şeyler öğrendim bunları sevgilim ile konuşmak istedikçe benimle ayrılık noktasına kadar gelip kavgalar edip inkar ediyordu sonrasında kabul ediyordu birazını söyleyip susuyordu hiç bir şekilde anlatmıyordu ben bunu yaptım vs gibi tabi bu olaylarda söylediği yalanlar illa bir şekilde karşıma geliyordu ve bu gün daha önceden karşıma alıp bir daha asla yalan söyleme söylersen eğer ayrılırız biraz delikanlı ol doğruları söyle zaten bu zamana kadar seni sevdiğim için yanındaydım şu saatten sonrada bırakmam dediğim de ağlayarak bana anlattıkları bile yalanmış çok sonradan öğrendim bunu, bu günde aramızda geçen bir durumda daha önceden beraber kaldıklarını kendisi söylemişti 1-2 sene önce bende denemek için benden başka biri ile gece kaldın mı diye soru sordum ve bana hayır dedi dayanamadım hala bana yalan söylüyorsun dediğim de biz yine kavga ettik şimdi size soruyorum sizce ben ner de hata yapıyorum bur da ben mi suçlu oluyorum? Hiç bir şekilde biz bunları konuşamıyoruz ama kendisi benim geçmişim de ne olduysa biliyor sizce ne yapmalıyım? ( Şubat ayında da nişan yaptık bu arada kendisi nişanlım olur )
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler