Dostlar bana mekan ya da şu şekilde süpriz yap şeklinde tavsiye verir misiniz, teşekkürler.
Gelen tüm fikirleri harmanlayıp bir organizasyon oluşturacağım.
Konum İstanbul, Avrupa yakası

Dostlar bana mekan ya da şu şekilde süpriz yap şeklinde tavsiye verir misiniz, teşekkürler.
Gelen tüm fikirleri harmanlayıp bir organizasyon oluşturacağım.
Konum İstanbul, Avrupa yakası

Merhaba, bence bunun için sakin yerleri tercih etmeniz daha iyi olabilir. mesela eğer kumsal taraflarında oturuyorsanız bence deniz kenarında şık bir yemek yerken evlilik teklifi edebilirisiniz diye düşünüyorum. ya da aslında ne şekilde bir teklif yapacağınıza göre de değişiyor bu durum. yani aslında değişik bir evlenme teklifi de yapabilirsiniz bence. mesela sürpriz yumurta alırsınız onun içine yüzük koyabilirsiniz gibi gibi.. sadece örnek verdim. veya bunun dışında bütçeniz uygunsa bence sinema salonunda kimse yokken yani boşaltılmış bir şekilde orada sevdiğiniz filmi izlerken filmin sonunda yüzüğü çıkartıp evlenme teklifi edebilirisiniz.
bunların dışında yapabileceğiniz çok fazla seçenek yok gibi. dışarıda evlenme teklifi ettiğiniz için aslında insanlar her zaman olacak. mesela alışveriş merkezlerinde de edebilirsiniz bazı yerleri çok sessiz sakin olur insan olmaz yani. Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum şimdiden mutluluklar dilerim size.
bu arada aklıma geldi veya lunapark da edebilirsiniz veya dönme dolap üzerinde
Maddi imkana göre değişir.. Eğer şartlar el veriyorsa ufak bir yat kiralanabilir.. Daha düşük bütçe için ise salaş ufak bir mekan ile anlaşarak organizasyon yapabilirsin.. Hava şartları müsait olsaydı sahil kenarında ki mekanlarda düşünülebilirdi..
Şık bir restoranda yemek yerken yüzüğü masaya çıkarıp teklifte bulunabilirsin. Tabii ki biraz romantik bir masa ortam falan çok da böyle kalabalık olmayan işte düşük kötü semtte olmayan şık bir restaurant olabilir diye düşünüyorum
Onun dışında aslında çok tatlı bir mevsimdeyiz sahile gidebilirsiniz orada yürürken falan bir anda işte yüzdüğünü çıkarıp evlenme teklifi edebilirsin
Bir de son olarak beraber kampa gidebilirsiniz gündüz gidip gecesinde böyle bir teklifte bulunabilirsin işte kamerayı açarsın telefonun böyle onunla başla sohbet edersin normal bir video çekiyor gibi ortam oluşturursun bir anda yüzüğü çıkarıp teklifte bulunursun
Bence güzel bir sahil kenarında mükemmel olur. Evlilik teklifi etmek için şimdi organizasyonlar falan var. Onlar ortamı vs hazırlıyor. Onlardan da yardım alarak güzel bir şeyler çıkar ortaya. Tabii biraz havalar ısınsın, sahil düşünüyorsan tabi.
Hakkınızda hayırlısı olsun, mutluluklar şimdiden. 🌸🥳
Cevap
0Cevap
İyi olur tatlışim sade
Işte nasıl olcak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?