evlilik teklifini nerde, nasıl almak istersiniz kızlar? Peki siz erkekler, nasıl bir ortamda evlilik teklifi yaparsınız? Evet kızlar yüz karamızı görüyorsunuz :D tövbe tövbe 😅
Evlilik teklifi kalabalık bir ortamda mı yapılmalı veya baş başa iken mi yapılmalı 💍 ?
Evlilik teklifi çiftlerin ilişkilerindeki en özel anlardan biri. O yüzden bence mutlaka başbaşa iken yapılmalı. Ayrıca her evlilik teklifi kabul edilecek diye bir kaide yok. Düşünsenize kalabalığın içinde evlilik teklifi ediyorsunuz ve ret cevabı alıyorsunuz. Resmen facia.. 😬😬
Evlilik teklifi yapmak? Böyle mi? Ya cidden büyük konuşuyorum diz çöküp evlilik teklifi yapmak hem de? Asla... Kimse kimsenin önünde diz çökmesin zaten görüntü olarak aşırı derecede irite oluyorum. :) Evlilik teklifi artık sıradan haliyle kabul edilmiyor demek ki, insanlar atraksiyon arıyor. Yok kalsın Balım 💫🐈
hahaha kızların yüz karası ciddenÇocukta ağlıyor birde gülme krizi 😂 Ben başbaşa ortamlardan yanayım Ama kalabalık ortamda o "evet" anı çok güzel alkışlar felan. Kararsız kaldım yaa ne yapacağız
İçinden nasıl geliyorsa öyle yapmalı. Mecnun Leyla'nın aşkından çöllere düşmüş , baygın baygın yürürken namaz kılan bir bedevinin önünden geçmiş. Bedevi namazı bozup " bre deyyus görmüyor musun namaz kılıyorum önümden geçiyorsun? " Demiş. Mecnun " Hadi ben Leyla'nın aşkından kör olmuşum seni göremedim de sen rabbın huzurunda beni nasıl gördün?" Demiş.
Yani kalabalık da olsa o senin yanındayken başkaları yokmuş gibi davranmak lazım. Benim sevgilim yanımdayken çevremde 100 kişi mi var 10 kişi mi var gözüm pek görmez.
Çok ciddiyim kiii boğaza isim yazdırmalar, yat turları, mekan kapatmalar, mumlu güllü organizasyonlar cart curt... kendi adıma söyleyeyim ki bıktım görmekten, hiçbir özelliği kalmamış boş gösteriş. Evlilik denen şey özel bir bağlılığın sonucu son evresidir. Çiftlere özeldir, elalemin duymasına ne gerek var? Sevdiceğimle oturayım bi cafede çay bahçesinde, elimi tutmuş gözlerimin içine bakarken teklif etmesi bile yeter. Önemli olan abartılı gösterişler değil, onun gözlerindeki sevgi ve sadakati görebilmek. Benim fikrim 🤷🏻♀️ Ahh beni çok üzerler...
Bu konunun biraz değişken olduğunu düşünüyorum. Konuştuğum kadınların bir kısmı herkesin içinde bir duyuru gibi olmasını isterken, bir kısmı bu anın özel olduğunu ve iki kişi arasında olması gerektiğini düşünüyor. İki tarafında mantıklı açıklaması var. Tercih meselesi sanırım tamamıyla. Senin fikrin nedir sende söyle fikrini :D
Benim fikrim mi; ehmmm şey :D sosyeticim olm ben az yaratıcı bir şeyler bekliyorum. Babanız şarabıma atmıştı yüzüğü ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgiyi gördüm :D demek istemiyorum ileride
Sen çözersin sosi güveniyoruz sana 😁😁 Ama bence bu yaratıcılık ve organizasyonla alakalı. Bazı fikirlerde topluluk gereklidir, bazılarında yalnız kalınmalı ama en önemlisi doğru zaman ve doğru insan olmalı gerisine takılmamak lazım bence. 😇😁
Tercihlere bağlı. Gösteriş değil de ben her önemli günüme sevdiklerim de eşlik etsin istiyorum ve topluca eğlenmeyi, şamata yapmayı seviyorum. Bu yüzden kalabalık tercihim. Ne kadar kalabalık o kadar iyi benim için. Ama tercih etmeyenler özel bir yerde özel bir anda başbaşa yapabilirler.
Çok kalabalık ortam olmaması daha iyi olur. Önemli olan o romantizmi yakalayabilmek bence. Anlamlı olmalı ve değerli hissettirmeli. Bunun için organizasyon yapan yerler oluyor. Ben anlamam diyen erkek arkadaşlar bu tarz firmaları araştırıp, yardım alarak daha hoş bir sürpriz yapabilir bence 😂.
Romantizm'e falan gerek yok eskidi onlar, biraz daha çılgınlık yapıp çarşının orta yerinde ayrıldıktan sonra 200mt kadar ara mesafe açılınca bağırıcan önce ismiyle, sonra dönüp bakınca patlatıcan maniyi.. Bak nasıl düşüp bayılıyo. Etrafı hiç düşünme zaten.
Baş başa iken yapılsın isterim, bu özel anı insanlarla değil sadece ikimizin paylaşması yeterli. Kimsenin görmesine ya da duymasına gerek yok ya da büyük şatafatlı organizasyonlara gerek yok. İki çift içten gelen güzel cümlelerle ve güzel tatlı bir ortamda yalnızken yapılması çok daha hoş geliyor bana.
Belki kadın evet demek için kendini hazır hissetmiyor, belki kararsız, çok sayıda insanın önünde zoraki evet dese bir dert, hayır deyip erkeği kalabalıkta küçük düşürse bir dert. Erkeğin bunu akıl etmesi lazım.
Kalabalik olmamali. Ben dağ basında teklif yapmayi düsünüyorum mesala. Fonda romantik bir sarki "Dağ basini duman almis. Gumus dere durmaz akar. Günes ufuktan simdi doğar gibi ) Romantik adamım vesselam. d
Karşı tarafın teklife evet diyeceğinden eminsen, istersen tanımadığın 700 kişilik ortamda yap. Önemli olan baş başa mı kalabalık ortamda mı muhabbeti değil, karşı tarafın o an seninle evlenmek isteyip istememesi.
Öncelik teke tek, o anki ruh hali, düşünmesi için zaman, sonrası onaylanıp asaleti tasdik olduktan sonra arkadaş ve aileler içinde bir tazeleme pekiştirme olursa güzelsolur bence 🌺🌼🌹🎯🧿
baş başa olmalı o güzel özel bir an o yüzden baş başa beklenmedik bir anda öyle yemeğe vs gerek yok şatafata gerek yok hiç beklemediğin anda etmeli doğal olmalı her şey #aşkla olmalı ☺️
Ben hep kalabalık ve herkese görünür, tüm dünyaya duyulur şekilde yapılırsa daha güzel olacağını düşünürdüm; ama baş başa ve oldukça romantik şekilde aldığım teklif “iyi ki böyle olmuş” dedirtti. Belki de ondan gelecek teklif her şekilde en güzel gelecekti bilemiyorum:)
Basbasa sonra o ortamda evlenceklere yapilan iskence, eziyet, bekden asagi vurmalar, aslanim, hatunum kocacim, karicigim gibi mutlukuktan , akuyu bosaltmis beyin espirileri , b. ku cikiyo, hayir sahit oldum ordan biliyorum.. kavga dovus sonrasinda.. m 😅 basbasa iken yapilsin... en guzeli...
Ya aslında bana göre farketmez. Yalnız bazen görüyoruz ya İnternette reddedilme vs. Millet içinde olursa cidden sıkıntı ya. Ya benimsin ya kara toprağın 🤣😃
Olgun kadına baş başa ninnoşlara kalabalık adilli bi ortamda şaşırma mimiğini kamera kaydına alarak ninnoş kızlara bunu yapmazsanız gururu kırılır uyandırayım
İlişkide utangaç kişiliğe sahip bir taraf var ise baş başa yapılması daha uygun olabilir düşüncesindeyim. Çevrenin de tepkisini (iyi anlamda) almak istiyorlarsa bilemem.
çok para harcadıysam gösteriş için kalabalık ortamda evlenme teklif ederim :D para azsa bir çiçek bir sade ortam biir tek taş yüzük baş başa teklif ederim