Güncellemeler
+1 yıl
++++ ilişkinin başında annesi babasının kulağını cınlattiginda babası kısmetinde türk kürt laz çerkez ne varsa o olsun İyi olsun yeter demişti şimdi Niye böyle
Doğuluyum ve kürdüm. Sevgilim bilecikli ve milliyetçiler. Babası birkaç önce ilişkimizi öğrendi ve kız arkadaşıma görüşmeyi kesmesini hicbir şekilde istemediğini iletti ama biz devam ettik.(annesi ve ablası sıkıntı etmiyo) Babası 2 gece önce tekrar yakaladı ve şu anda kız arkadaşımın telefonuna el koymuş durumda. Evden dışarı çıkarmıyor ve numarasını değişecem demiş. Kız arkadaşım bana artık görüşmeyelim korkuyorum bilmiyorum falan dedi. Arkadaslari araciliğiyla haber aliyorum ve kötü olduğunu uzak kalmam gerektiğini düşünüyorlar. ikimiz de şu anda okuyoruz ben 23 o 21 yasında. Benim ailemden yana sıkıntı yok. kalabalık veya mafyavari bir aile de değiliz. Napmamız lazım Babasının fikri değişir mi ilerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendı dusuncesı kolay degısmez ama sızın tavrınıza gore yumusayabılır, sevgılınde sende cabalarsanız buna emın olursa bı sansınız var obur turlu zor
Evet öyle henüz daha çok erken iş güç sahibi olduktan sonra kızının mutlu olduğunu gördükçe fikrinin değişmesini istiyorduk ama çok katı bilemiyoruz napcaz
Zamana bırakın bıraz sız kendı duzenınızı kurup karsısına cıkana kadar bırbırnıze baglı kalırsanız asılır seyler
Anladım umarım öyle olur teşekkür ederim
babası fikrini değiştirmez
Hiç mi ihtimal yok benimle daha önce hiç konuşmadı
değişmez miliiyeçi kimseler Türkçüdürler.
Öyle de kendi ailemden de örnekler var ve asla pişman olmadi karşı taraf dışarıya çok damat verdik umarım kader bana da güler
Sanmıyorum
Tanışma ihtimali olursa fikri değişir mi
Bilemem kardes
Git kaçır kızı
Yok dayı ters öyle şeyler hahahah
İstemeye git öyleyse
Kızına öyle yapan sence kendi evinde bana merhamet mı gösterecek. Bir tanışsa konuşsa eyvallah. Hak veriyorum ama kafasındaki gibi veya tv de gördüğü türden insanlar değiliz
Çok mu aşıksın kıza
Evet ablam çok ilişkim oldu ondan önce ama bu kadar sevdiğim deger verdiğim kimse olmadı. O da seviyor ama çok korkuyor artık babasından uzaklaştırıyor bu da beni ondan
Peki niye onu bu kadar sevdin?
Çok anlayışlı, saygılı ve cok dürüsttük birbirimize karşı. Onu öncekilerden ayıran şeyler bunlardı
Anlıyorum
Neden sordunuz?
Bana takık biri var da o da kürt doğulu
Haa yok ablam takıntılıysa uzak dur sana ulaşmasını engelle gerçekten çok sıkıntı her türlü tehdit ve pisliği yapar. Kız arkadaşımın ablasının da varmış doğulu manitasi 3 yıl boyunca çok kötü psikolojik sıkıntılar yaratmış
Sevgi ayrı takıntılık ayrı sende çok iyi biliyorsundur bunu
Yok kötü biri değil ki
Tehdit etmedi
Pislik değil yani
sadece aşık baya
Ee sen ne düşünüyorsun peki ilişkiniz hakkında
İlişkimiz yok ki
Kötü biri demiyorum ilerde sıkıntı yapabilir
O bana aşık ben de ona arkadaşça davranıyorum bazen de flört eder gibi
Biz onunla hiç sevgili olmadık ben onu hep reddettim
Anladım ablam bir ilişki düşünürsen önce ailesine bak bir araştır iyice ondan sonra bu yola çık
Düşünmüyorum
Ayrıca ablan değilim
Senden küçüğüm
Kardeşim de bari knk
Hahahaha eyvallah bacım