Komşumuz var beş para etmezler aklınıza gelebilecek bütün pis işler bunlarda ve kadının 5 tane oğlu ve kocası hapiste bir tane oğlu Bir de kendi var gelini bile hapiste hırsızlık fuhuş girme sebepleri bu ama babam bu zamana da içki içmemiş emekli her neyse bunlarla bir dostluk kurdu muhabbetleri sarıyormuş akşama kadar öyle oturuyorlar boş boş konuşuyorlar dans ediyorlar eğleniyorlar yaptıklar başka bir şey yok babamı da tarlaya bağa götürüp çalıştırıyorlar her neyse biz konuşturmamak için her şeyi yaptık beni dövecekti bağırdı çağırdı senden iyiler ağır hakaretler etti ben şu an babamla konuşmuyorum yüzüne bile bakmıyorum ne hali varsa görsün dedim sizce konuşmamakla haklı mıyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kötü ilişkileri olan insanlardan uzak durman gerekiyor, ailen bile olsa.
Ben kendini korumak istiyordum başka bir amacım yoktu öyle bir savunuyor ki o kadını o aileyi siz şöylesiniz bana o***** dedi sen şusun sen busun ne de ya adamın matkabını çaldıralım babamın adam öbür gün geldi ilah edinmiş gibi o onları savunuyor
Biraz eğlenmiştir baban, alkol kadın vb. Şimdi diyordur çok güzel
Kadın namusluluk yapıyor bir yere gidecekleri zaman yanında bacısını falan götürüyor millet laf etmesin diye ben öyle bir cinnet geçirdim ki her boku yiyorlar anasını satayım kıyafete gelince bana şey diyor böyle giyinme icabetmez şaka mısın o***** çocuğu dedim fuhuş dolandırıcılık hırsızlık pislik bereketsizlik sizde benim kıyafetime laf ediyor
Yani kıyafetle namus olmuyor, davranışla oluyor..
Abi beynime kan sıçradı lan vallahi elimde kalacaklardı lan bıçaklayacaktım her b** var adam gelmiş bana mı almıştan bahsediyor ben abi sana şunu soruyorum ben babamla konuşmayı düşünmüyorum sence haklamıyorum konuşmayayım mı ne yapayım
Konuşmayı dene baktın tartışmaya gidiyor sohbet bitir konuşmayı.. Uzatmaya gerk yok
Sadece muhabbet olayına aklım kesmedi. Neyse karışık işler. Herkesin hayatına kimse ksrışamaz 🤣
Ya bak abi ben zaten biliyorum bunlar lak lak lık lık dünyevi işler benim babam emekli polis benim aklım almıyor senin tam tersine olan insanlarla nasıl konuşuyoruz neymiş yapmıyorlarmış ya adamın 5 tane çocuğu içerde gelini içeride fuhuş her b** var bunlarda sen niye konuşuyorsun diyorum sarıyor muhabbetleri yani abi dünyevi işler anladın mı dans ediyorlar gülüyorlar kahkaha boktan boktan işler
Çok fazla içli dışlı olmasa iyi olur aslında sonra içerden çıkanlardan birine seni isteyebilirler
Ya pisliğin önde gidenleri her türlü her şey var babamın matkabını çaldılar ev öbür gün geldi babam hala öyle bir taparcasına savunuyor ki abi dersin ki bu adam Allah bellemiş bana o***** dedi kan beynime sıçradı ben kendisini korumaya çalışıyordum benim için silindi
Bırak o zaman ne hali varsa görsün sen uyarmışsın sonuçta koskoca adam kulağını çekecek halin yok ne yaptığını biliyodur umarım
Ya abi dünyevi işleri merak sarmış bunların hayatları çöp ben kimseyi yargılamıyorum ama bunların hayatı ne biliyorum gestoz eğlen ye iç milleti dolandır benim babamın öyle bir insan olmadığını biliyorum sadece ilgisini çeken şey muhabbet kahkaha şamata Erkekler ne oldum derisi kadın biraz da dul sayılır kocası da hapiste albenili pisliğin önde gideni ya kusacağım üstüne öyle bir kadın
Gevşek insanlar belli ama demekki muhabbetlerini sevdi başına iş almasında gerisi önemli değil
Ya abi daha ne yapsın ne yapsın kalitesiz insanlar abi sana diyorum ya babamın matkap aletini çaldı gözünün önünde çaldı babam hala Allah gibi tapıyor laf ettirmiyor bundan ötesi yoktur abi kendi malını çaldı ya benden biraz önce su istedi götürmedim ben vicdanlı bir insanımdır ama benim karşıma geçip o******** dememesi gerekmiyordu
bir şey desen sanane benim matkabım der o bence onlar gibi arsızlığa vermiş kendini takılıyo onlarla pişman olur bir gün ama bakalım ne zaman
Benim en yakın arkadaşım babası kolları arasında öldü o duruma düşmek istemiyorum dünya üç günlük küs gitmek istemiyorum ama abi ben nasılsın dedim ben bir kız çocuğuyum 22 yaşındayım evin * için bana bu hakaretleri etmeyecekti beni dövmeye kadar kalktı ya utanması kalkıp beni dövecek
Kendi düşen ağlamaz ne kadar konuşsanda o bildiğini okur bence
Baban o bunlardan kollaman lazım ne yap ne aet aralarını boz gerkirse sen kavga et babanı kovsunalr
Kavga edeyim de beni evden atsın sana diyorum ki abi adam Allah gibi tapıyor adam ilahlaştırmış ağzımıza baş harfini alınca bizi dövmeye kalkıyor
Ne diyebilirim ki yazıklar olsun böyle babaya siz evden atın onu
bak bir yan vicdanım sızılıyor ne zaman bir şey söylesem beni öldürmeye hazır öyle bir bağırıyor ki bana karşısındaki Allah olsa bu kadar savunmaz ben ne yapabilirim ya ben muhatap artık istemiyorum olmak cahil insan ya sen polis memursun emeklisin daha senin bu insanlara yok demen lazım bana ne abi muhabbetinden ne hali varsa görsün
Resşitsen ayrı eve çik başka sehre taşin ayakşarı ın üstünde dur iş bul çaliş
Haklısın
Ben kendisini korumaya çalıştım beni kalkıp dövecekti bana çok büyük hakaret etti ben şunu hayatta anladım sana zarar veren baban dahi olsa sileceksin bana o***** dedi ya neymiş ben kadına laf ediyormuş lan kadın pislik pislik dolandırmadıkları Antep'te adam kalmadı
Kim olursa olsun herkesten daha değerlisin. Babanı da affetme.
Diyorum ki yarın bir gün olsa vicdan azabı çeker miyim şu an vicdanım sızlamıyor çok mücadele ettim beni dövmeye kalktı etmediği hakaret kalmadı evden kovacak caddeye geldi neler neler sırf onunla konuşma dedim diye
Haklisin baban cahil
Babamın matkabını çaldı oğlu hala ölesiye öyle bir savunuyor ki abi tapıyor zannedersin Allah bellemiş onlar sizden iyi şöyle böyle o***** dedi bana bir daha konuşmadım
Oha be baban harbi malmis kendi kizina oyle denir mi aptal herif
Neymiş ben niye kadına laf ediyormuşum abi cinnet geçirdim kafayı yedim elim ayağım titredi ulan bir gün önce senin matkabını çaldı lan bu adamlar hepsi içeride bütün bina bunlara düşman düşün ya kızını ya kızın kızın 22 yaşındaki kızını karşısına aldı sen ne oldu sana efsunlandın mı
Benimde babam boyle seninki kadar olmasada. Bi olay olmustu herkese kendini nefret ettirdin demisti bende onlar kac kurusluk adam demistim
Senin malını çalan adamlarla sen oturup hala çay içiyorsun ya adam sana zarar veriyor anladın mı Bir de sen emekli polis memurusun mal mısın anlamıyorum ki o zaman seninle tam zıt yani daha düşman bellemesi lazım muhabbeti sarıyormuş Allah onların belasını versin kaç tane yuvaya Ateş düşürdüler Rabbim ne tür belalar varsa versin bu insanların bizim bile yuvamız yıkılacak oldu evde huzur bereket kalmadı ağzında o kadının lafı düşmüyor annemi sürüklendirmeye çalışıyor ben tutuyorum annem iradeni kadin
Allah sabir versin