Ben sitede birisi ile buluşmak isteseydim tabi ki de ben karşı cins yani kadın olsun isterdim zaten çok sevdiğim arkadaşım var bir gün buluşmak istiyorum umarım buluşurum. zaten aslında fark etmiyor ama zaten kadınlar ile daha iyi anlaştığım için kız kankam olsun onunla buluşayım isterdim ben. zaten aşk gözüyle bakmadığım için hiç bir şekilde aşk gibi olmazdı normal buluşur kahve içer sohbet ederdik sadece belki de fotoğraf falan çekinirdik hatıra olarak. ama bugüne kadar hiç buluşmam olmadı benim.
"güzel hatunlarla" buluşmak istediğini söyleyip kendi cinsiyle buluşmanın saçma olduğunu söyleyen kişinin o eleştirdiği erkeklerden farkı yoktur. 😃? İki karı kız görünce sende şekilden şekle giriyorsundur bu görüşünden onu anladım.
Demek ki yanlış anlamışsın. ya da öyle anlamak istedin belki de.. onlar beni karı, kız için yarı yolda sattılar ama ben hiç satmadım. Onlar kızların ayağına gider tanışmak için.. bana ise kızlar kendileri gelir tanışmak için. Bu işler böyle yavru
Konu siteden biri olunca Bir derdim olsa bile görüşmem. Napacam yani hiçbir bahane bulamiyorum. Haa yardıma ihtiyacı varsa filan belki yardım için olabilr. Başkada asla burdan vir erkekle görüşmem