6 aydır devam eden çok güzel bir ilişkimiz vardı. dün akşamüstü arayıp hazırlanmasını onu yemeğe götüreceğimi söyledim. nereye diye sorduğunda deniz manzaralı boğaza yakın bir yer olduğunu söyledim. siyah bir tuvalet giymişti ve her yanından zerafet akıyordu. arabada mekana varana kadar kumrular gibi öpüştük koklaştık şarkılar söyledik. çok acıktım sabırsızlanıyorum dedi ve bende o anda işte geldik aşkım dedim. üsküdar'da idik ve karşımızda ibb'nin iftar çadırı bütün ihtişamı ile duruyordu. çadırın önüne geldiğimizde şaka demi bu diye güldü. yooo aşkım hadi sıraya girelim vakit yaklaştı dedim. birden çantasını kafama indirip ağlayarak bana sövmeye başladı. ne adiliğim kaldı ne şerefsizliğim. iftar için bekleyen cemaat beni elinden zor aldılar. yemektede tas kebap pilav cacık ve mercimek çorbası vardı halbuki. siz kızlar neden bu kadar vicdansızsınız?
verilmiş sadakan varmış
verilmiş zekatın varmış
verilmiş bişeylerin varmış işte kurcalama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yemek için gittiğimiz mekanı beğenmeyen hatun beni terk etti. Siz böyle bir şey yapar mıydınız?
Hiç gökkuşağı görmemiş birine gökkuşağını anlatmaya çalışmışsın kardeşim. Nereden bilebilirdin ki bu masum ve temiz hevesine karşılık böylesi bir zorbalık göreceğini. Gözyaşları içinde okudum yazdığın tüm satırları... Cacık ve tas kebabının boynunu bükük bırakan o zalim utansın. Belki bir gün bir iftar çadırının önünden geçerken seni hatırlar, ama o gün geldiğinde sen siyah tuvalet giymiş ince bilekli ve sıkı kalçalı yeni yarinle pilav üstü kuru yer, aşka sevdaya ve patlıcan musakkaya dair konuşuyor olursunuz belki.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
işte tam bir gönül insanı. evet çok kırıldım, incindim. ama düşününce çokta sıkı kalçalı değildi zaten. umutlarımı yeşerttin balta kardeşim. Allah razı olsun.
Hayat böyledir işte. Bin tesellinin derman olmadığı yarayı, artık daha sıkı bir kalçaya sahip olma ihtimaliyle sararsın. Belli ki gönlü güzel ve naif bir insansın. Umarım en yakın zamanda bozuk para attığında, üstünde bir değil iki değil tam 3 defa seken sıkılıkta bir kalça girer hayatına ve o yaralı yüreğin yeniden çayır çimen olur.
amiiiin amiiiin ecmain can gardaşım. sen nasıl bir kalp güzelliğine sahipsin böyle. o sıkı kalçanın derman olmayacağı yara mı vardır üstadım. neyse ben bi abdest tazeleyeyim.
Ben totoyu dogrultsam, o da yetmez gibi ulkede yazili eserlere sahip cikip, okuyacak kitle, kultur olussa, deger gorulse siqerler donuma kadar verip sanati destekler, sanat icin soyunurdum bile..