Yemek için gittiğimiz mekanı beğenmeyen hatun beni terk etti. Siz böyle bir şey yapar mıydınız?

6 aydır devam eden çok güzel bir ilişkimiz vardı. dün akşamüstü arayıp hazırlanmasını onu yemeğe götüreceğimi söyledim. nereye diye sorduğunda deniz manzaralı boğaza yakın bir yer olduğunu söyledim. siyah bir tuvalet giymişti ve her yanından zerafet akıyordu. arabada mekana varana kadar kumrular gibi öpüştük koklaştık şarkılar söyledik. çok acıktım sabırsızlanıyorum dedi ve bende o anda işte geldik aşkım dedim. üsküdar'da idik ve karşımızda ibb'nin iftar çadırı bütün ihtişamı ile duruyordu. çadırın önüne geldiğimizde şaka demi bu diye güldü. yooo aşkım hadi sıraya girelim vakit yaklaştı dedim. birden çantasını kafama indirip ağlayarak bana sövmeye başladı.
ne adiliğim kaldı ne şerefsizliğim. iftar için bekleyen cemaat beni elinden zor aldılar. yemektede tas kebap pilav cacık ve mercimek çorbası vardı halbuki.
siz kızlar neden bu kadar vicdansızsınız?
Yemek için gittiğimiz mekanı beğenmeyen hatun beni terk etti. Siz böyle bir şey yapar mıydınız?
verilmiş sadakan varmış
verilmiş zekatın varmış
verilmiş bişeylerin varmış işte kurcalama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: