Sözlümle yemek yemeye gittik bir yere oturduk hamburger bir menüsü 300 liraydı yani bi hamburger iki menü 600 lira ödemek akıl karı gelmedi bana kalkalım burger kinge gidelim daha iyi dedim o ödeyeceği için orayı denemek istediğini söylemişti bu fiyat ne deyince şaşırdık yani bende şimdi benim yüzümden oturcak diye kalkabiliriz bi basit menüye verilmez dedim gittik hata mı yaptım ses etmeyip kalkalım dememeli miydim ben öyle demesem kalkmazdı çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları okudum.
Oraya gitmeyi o istedi ise ve seni alıp götürdüyse, bu fiyatlar ne böyle dememeli. Ayıp etmiş. O durumda sen de kalkalım demekle doğru yapmışsın. Madem parası yok götürmeseymiş. Madem götürmüş bu fiyatlar ne böyle diye lokmayı senin boğazına dizemez.. Bence o durumda ben eve gitsem daha iyi olacak kendimi iyi hissetmiyorum demek lazımdı o kalasa
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMekanı seçen hesabı da ödemekle yükümlüdür diye boşuna demiyoruz. Hesabı başkası ödeyecekse pahalı mekana gitme isteği dile getirilmemeli. Kim ödeyecekse mekan seçimi ona bırakılmalı. Şuraya gidelim deyip iki hamburger menüsüne 600 TL ödetmek ayıp. Mesele erkek öder, kadın öder meselesi değil. Kalkalım demekle iyi yapmışsın. Seni kırmamak için ödeyeceği hesap sonradan çocuğun içine oturabilirdi.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben mekanı seçen sen zannettim, özür dilerim. Mekanı seçen, denemek isteyen sözlün olduğuna göre, önceden fiyatları araştırabilirdi. Oturduktan sonra "Bu fiyatlar ne" diye tepki vermekle ayıp etmiş.
- +1 yıl
600 TL hesap beni zorlar deyip kibarca kalkmayı teklif edebilirdi, sen de zaten ille burada yiyelim diye ısrar edecek biri değilsin, belli ki. Bir dahaki sefere, kendisi ödeyecekse fiyatları önceden öğrenmesini tavsiye edebilirsin, ondan seni pahalı mekanlara götürmesi gibi bir beklentin olmadığını da söylersen, biraz iletişim becerisi ile mesele hallolur. Büyütmeyin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl problemi söylüyorum, ben buradaki fiyatların gereksiz yüksek olduğunu düşünüyorum hafi kalkalım deseydin miktarın ne kadar olduğundan bağımsız hem düşünceni yansıtmış hem çözüme ulaşmış olurdun. bu soruyu buraya da sormazdın.
kadınlar açıkça söylemek yerine karşıdaki beni anlasın modunda oldukça daha çok kaybeder
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle dedm ve benim sayemde kalktı o masadan? Ama insanlar bu hareketi yaptım diye sen yemedin başka kaıdna harcar o parayı değersiz olursun bilmem ne diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Diğer yorumlara verdiğiniz cevaplardan gördüm erkekler genelde emek ve para harcadıkları kadınları daha çok el üstünde tutuyorlar bu genelde böyle işler ama bazı insanlar vardır ki ne kadar değer görürse onun karşılığını misliyle verir ne yazık ki bu ikinci söylediğim çok azınlık umarım sizin sözlünüz ikinci şıktır00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
21Cevap
- Yeme & İçme konusunda 58,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence siz haklısınız
01 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes parasını ye yemezsen başka kadınla yer acıma değersiz olursun dşyor şimdi ben değersiz miyim?
Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benden sana bir tavsiye..
Sözlünle olur
İş veya okul arkadaşların olur.
Bir mekana gidildiği zaman hesap-kitap işi yapılmaz.
Çünkü oraya güzel bir sohbet ve anın tadını çıkarıp keyif almak için gidilir.
Daha en baştan hesap-kitap işine dalarsın o anın büyüsü bozulur.
Ortamda ki hava gerilir.
Ortamın tadı kaçar.
Zaten bir insan maddi imkanları yetecek yerleri tercih edip gider.
Sözlün seni o mekana götürdüyse hesabı da ödeyecek imkanı var demektir.
Anda kalıp
Bulunduğun ortamın tadını çıkartmaya çalışmalısın512 Yorumla
Soran+1 yılbu fiyat ne falan dedi öyle söyleyince kötü hissettim mecbur hissetmesin diye kalkmak istedim
Soran+1 yılOtursam otururdu ama fiyatları absürt bulunca rahatsız oldum oturasım gelmedi haksız mıyım
- +1 yıl
Katılmıyorum. Ben sizin gibiler için bir restaurant açayım. 50 TL maliyeti olan şeye 500 TL'den açılış yapayım. Siz de "an, ortamın tadı" diyerek ödeyin o parayı.
- +1 yıl
Bilmiyorum. Adam o arsayı kapatmış, kendi beğenisine göre şekillendirmiş. Ben de oraya girebilmek için ona para ödüyorum, kendimi bir şey hissetmek için. Bana anlamsız geliyor şu anki kafa yapımla.
- +1 yıl
Sorudaki olayda mekanı seçen erkek değil, kadın. Sorun da burada. Çocuk menüdeki fiyatları bilmeden gitmiş.
- +1 yıl
Düzelteyim. Ben yanlış anlamışım, mekanı denemeyi çocuk istemiş. İnsan bi önceden araştırır. Masada bu fiyatlar ne diye tepki verilmez.
- +1 yıl
Yanlış anladığımı, yorum yazdıktan sonra farkettim. Linç etmeyin 🤣
+1 yılÇok iyi yapmışsın senin gibiler çoğalsa keşke birbirinizi düşünmeniz önemli
22 Yorumla
Soran+1 yılHani böyle yapan kadınlar değersiz olur erkeğin parasına acımayın diyorlar ya sence değersiz olur muyum Böyle düşünmeyip oturup yemeli miydim değersiz olmam demi
- +1 yıl
İki yıllık ilişkimde bir kere kendi yemeğini ödedi diye milletin içinde neler söyledi. Sen böyle yaparak değersiz olmuyorsun inan o arkadaş çok şanslı. Maddi manevi birbirinizi düşünmeniz lazım
+1 yılYaptığın yanlış diyemem 300 tl 300 tl toplamda 600 tl yi daha iyi değerlendirebilmek varken herhangi bir ayrıcalığı olmayan hamburgere harcamak saçmalık olurdu ama genelde değer bilmezler zaten karşındakininde fiyata bu fiyat ne demesi mahçup hissettirmiştir sesetmesen de emirvaki yapmış aç gözlü konumuna düşerdin bunu durduk yerde yapmış olsaydın tuhaf olabilirdi sadece
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten düşündüm de ben bir erkek olsam bir kızı yemeğe cıkartıp sonra bu fiyat ne diyerek karşımdakini mahçup etsem mekan değişikliği yapsam kendimi sorgulardım
- Yeme & İçme konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılBende olsam aynısı yapardım en iyisini yapmışsın devir ekonomi devri ve evleneceksiniz siz harcamalardan kısmaniz gerekiyor bi hamburger'e de 300 TL vermem
13 Yorumla
Soran+1 yılHani böyle yapan kadınlar değersiz olur erkeğin parasına acımayın diyorlar ya sence değersiz olur muyum Böyle düşünmeyip oturup yemeli miydim değersiz olmam demi
Soran+1 yılHerkes diyor parasını ye acıma ödet öyle değerli olursun diyor sonradan pişman oldum şümdi ben değersiz mi oldum
- +1 yıl
Hayir asla öyle düşünme değersiz olmazsın tam tersine değerini bilir
Evlenirseniz zaten onun parası benim param diye birsey olmayacak eminim değerini bilecektir sen başkalarının ne dediğine takılma
+1 yılsanki kıymete bineceksin erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın sana yedirmeyin başkasıyla yer kendini tasarruflu kadın modlarina sokup kaşıntı davranmaya gerek yok
23 Yorumla- +1 yıl
aman uzak durun zaten sjaha
+1 yılBence çok doğru bir davranış aklın ve mantığının verdiği kararı uygulayan Biri olarak seni tebrik ediyorum
12 Yorumla
- +1 yıl
Birliktelik yaşadığın erkek ister sevgilin ister koçan ister arkadaşın olsun düşmanın değildir para kolay kazanılmıyor
Sözlün eğer akıllıysa seni kaçırmaz. 😀Tabi başka artı tarafların da olmalı evlilik için o başka konu.
Slenin gibi kızla evlenilir boşanılmaz02 Yorumla
Yeme & İçme konusunda 558 cevap paylaştı. Memnun bile olmuştur. Onu düşünmüşsün sonuçta. Kafana takma ama bazı yerler güzel yapıyor gerçekten. Burger iyi değil o kadar
02 Yorumla
e yani hem pahali oldugu icin gitmek istiyosun hemde menüdeki fiyatlari görünce kalkiyosun olcak is degil
00 YorumlaSen iyi niyetle düşünmüşsün onu harcaması fazla diye ama kendi ödemek istiyorsa bıraksaydın gözüne gözükmüyorsa
00 Yorumla
+1 yılMantıklı iyi yapmışsın bence sankı dana cevırme evde bn kndm yapıom onu peh
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende şaşırdım haklısın ama Hani böyle yapan kadınlar değersiz olur erkeğin parasına acımayın diyorlar ya sence değersiz olur muyum Böyle düşünmeyip oturup yemeli miydim değersiz olmam demi
- +1 yıl
Yok ya nişanlın az zekıyse anlar senı zaten degılse de senı haketmemiştir
Yeme & İçme konusunda 572 cevap paylaştı. İyi etmiş sin ya o kadar para verilmez çünkü gerek yok
04 Yorumla
Soran+1 yılYani et diye de pahalı olabilir bilmiyorum ama alt tarafı karnımızı doyurcqz özel bi gün değil bi şey değil o yüzden oda kendisi götürdü beni oraya merak ediyorum dedi ondan sonra menüye bakınca bu fiyatlar ne ya dedi öyle deyince zateb rahatsız hissettim kendimi kalkalım istwrsen dedim yok ya oturalım bi şey olmaz merak ediyorum öder geçerim dedi bende hani bilindik yerler bile daha ucuz dedim iki menü fiyatı bir menü dedim bana mahçup olmasın diye öyle deyince kalktı burger kinge gidelim dedi ya hani bazıları der ya işte erkeğin parasını yeyin acımayın böyle yaparsanız değersiz olursunuz diye sence öyle değersiz olmam dedim hani oturup tamam madem yiyelim mi demeliydim değerli olmak için yoksa bir şey farketmiyor mu
Soran+1 yılNşye herkes böyle diyor peki parasını yeyin acımayın daha değerli olursunuz bidaha yoksa size bir şey yapmaz diyor neden
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam ödeyecekmiş mekana gidip hesap yapmak nedir ya
23 Yorumla
Soran+1 yılÖdeyecekti ama bu fiyat ne falan dedi öyle söyleyince kötü hissettim mecbur hissetmesin diye kalkmak istedim
Soran+1 yılOtursam otururdu ama fiyatları absürt bulunca rahatsız oldum oturasım gelmedi haksız mıyım
Cevap sahibi+1 yılZaten orayı merak eden o değil miydi boş ver mecbur hissetsin. Para ödetmezsen değersiz olursun. Ye iç varsa parası harcasın
- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayır en iyisini yaptın bir hambure 300 tl verilirmi?
00 Yorumla İyi yapmışsın yazık dicem ama erkekleri düşünen değil pek s... n yarıyor bu da bir gerçek
00 Yorumla
+1 yılHata etmissin her şey pahali zaten. Ye gitsin. Hesabi ortaklasa öderdiniz.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diyen üyeye katılıyorum 😃😃
00 Yorumla
+1 yılDoğru hareket şu polurdu, bir sonraki sefere bu kadar aphalı bir yere gelmesek mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru olanı yapmışsın, umarım o da doğru kişidir ve senin kıymetni bilir
04 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes diyor hata yaptın böyle kızlar değer görmez ya hani ya ben kalkmayacaktım ama o bu fiyat ne deyince kasıldım kalkmak istedim oda yok kalkmayalım dedi ısrar ettim mecbur hissetmesin diye aslında ben zorla kaldırmasam kalkmazdı bilmiyorum herkes diyor erkeklerin parasına acımayın değerli olursunuz hata mı ettim sence
Cevap sahibi+1 yılİyi de sonuçta gidip simit yemediniz ki, yine parasını harcadın ama mantıklı harcadın. Sağın solum dediklerine odaklanma. O anı ikiniz yaşıyorsunuz. Sen anı ve karşındaki insanı hisset. Doğru olanı yapmışsın. Tek yanlışın bu konularda yakın çevreni dinlemek ve bu ayrıntıyı onlara anlatarak yoruma ve müdahaleye Açık hale getirmek uzun dönemde seni ilişkinde çok yorar. Aklını başına al
Soran+1 yılİnsanların yazdıklarına baksana sen böyle yaparsan gider o 300 tlyi başkasıyla başka kadınla yer parasına acırsan değersiz olursun bilmem ne ya bi bunu yaptım diye ben böyle mi olucam cidden çıldırcam napıcam ben simdi
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama kardeşim ya. Gerçek aile kurmak isteyen adam bütçesini düşünen kadını ister. Sen hiç yemeden eve gitseniz haklısın, ama sonuçta yine hamburger yemişsiniz. Takılma sen o evde kalmış erkeği finansal kölesi olarak gören kasın bozuntukarına
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurası nasıl bir yer aq nerde yediniz siz ben adalarda yedim 800 lira ödedim
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum fazla pahalı geldi saçma ilk defa duyduğum bir mekan sence boş ver yemeyelim diye başka yerde yedik herkes dşyo ki değersiz olursun boşverip para hesabı yapmayıp oturacaktın diyor hata mı yaptım
Cevap sahibi+1 yılDoğru olanı yapmışsın düşünceli bir hareket
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana mı kaldı arkadaş. Para yiyen kızlar gibisi yok ya
10 Yorumla
+1 yılAksine gözünde değerin 5 puan artmıştır. Tebriks
00 YorumlaNiye hata ettiğini düşündün onu anlamadım. Böyle konularda gurur yapacak biriyse biraksaydin burnu surtseydi ama doğru olanı yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes diyor hata yaptın böyle kızlar değer görmez ya hani ya ben kalkmayacaktım ama o bu fiyat ne deyince kasıldım kalkmak istedim oda yok kalkmayalım dedi ısrar ettim mecbur hissetmesin diye aslında ben zorla kaldırmasam kalkmazdı bilmiyorum herkes diyor erkeklerin parasına acımayın değerli olursunuz hata mı ettim sence
- Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılo değilde pahalı olacagını tahmin etmek zor değil bi mekanın
00 Yorumla Offf senin gibi kadın nadir bulunur dürüst kadına bayılırım😍 iyi yapmışsın
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖdesin anın tadını çıkarsaydın daha sözlüyken bunları düşünmen gereksiz geldi bana.
22 Yorumla
Soran+1 yılAma fiyatları görünce bu fiyat ne dedi bende rahatsız oldum ödemek istemiyor belliki mecbur hissetmesin o ödeyecekti çünkğ yok sorun değil öderim dedi bende yok kalkalım dedim rahatsız oldum haksız mıyım o bi seu demese kalkmazdım
Cevap sahibi+1 yılÖdeyecek tabi insanlar sevgilileri için neler yapıyorlar yani sorun maddiyatta değil bir mekana gitmişsin adam senin yanında fiyat konusunu açıyor inan yaptığı çok kabaca bence.
+1 yılEe napiyoz gurur mu duyuyoruz simdi seninle
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır Hani böyle yapan kadınlar değersiz olur erkeğin parasına acımayın diyorlar ya sence değersiz olur muyum Böyle düşünmeyip oturup yemeli miydim değersiz olmam demi
+1 yılne kadar beyini düşünen bir kadın 😀 aferin
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben şimdi değer vermeyecek öyle diyorlar o 300 lirayı başka kadınlarla yiyecek erkeğin parasını ye ki daha değerli ol falan diyorlar ben şimdi değersiz mi olacağım
- +1 yıl
adam gibi adamlar için geçerli değil o onlar kıymet verir
+1 yılHaklisin bende böyle davranırdım. simdi evliyim
01 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes parasını ye yemezsen başka kadınla yer acıma değersiz olursun dşyor şimdi ben değersiz miyim?
+1 yılgerçekten pahalıymış değmez iyi yapmışsın
01 Yorumla
Yeme & İçme konusunda 473 cevap paylaştı. Hayır sonuçta hava atmak değil derdiniz
02 Yorumla
Sen iyi olanı yapmışsın.
01 Yorumla
İyi yapmışsın gerek yok fazla para ödemeye
02 Yorumla
+1 yılOraya oturmuşken kalkmak olmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılbu fiyat ne falan dedi öyle söyleyince kötü hissettim mecbur hissetmesin diye kalkmak istedim
- +1 yıl
Yani onda da sıkıntı varmış oturmuşsun ye işte…
Soran+1 yılYani öyle demese otururdum ama hesabı ödeyecek olan o öyle tepki verince kötğ hissettim mecbur oturacak benim yüzümden diye sen olsan sende öyle yapmaz mıydın
- +1 yıl
Hayır tabii ki ne kalkıcam ya oturmuşum bir kere ayrıca sorun değil ben öderdim yani.
+1 yılBende öyle yapardim ama o kalkmazdi kesin
02 Yorumla
- +1 yıl
Yok ya iyi yapmışsın
Yeme & İçme konusunda 15,1b cevap paylaştı. doğru olanı yapmissin
02 Yorumla
+1 yılhaklısın ve tasarruflusun
02 Yorumla
Soran+1 yılHani böyle yapan kadınlar değersiz olur erkeğin parasına acımayın diyorlar ya sence değersiz olur muyum
- +1 yıl
hayır tabiki bende sevgilime öyleyim ama yeri gelince de çok şey isterim mesela kıyafet çanta kolye saçma olarakta sigara puff bira hello kitty çanta simli oje 😁
+1 yılİyi yapmışsın tabikide
01 Yorumla- +1 yıl
Yakında evleneceksiniz az tutumlu olun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamburger bile yemek lüks oldu.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma onuda yiyemicez
+1 yılHata etmişsin
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bu bir kuraldır. Sen ona bu şekilde davranırsan ufak bir isteğini yerine getirmeyecektir bir zamandan sonra
+1 yılBastan hatasin zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılSebep
- Yeme & İçme konusunda 996 cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmuş
01 Yorumla
Yeme & İçme konusunda 496 cevap paylaştı. iyi etmişin
02 Yorumla
+1 yılİyi niyetli bir davranış sergilemişsiniz
02 Yorumla
- +1 yıl
Yok ne alaka onu diyenler paragöz insanlar tabiki değerlisin
Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. İyi yapmışsın…
02 Yorumla
İyi dedin bence.
02 Yorumla
+1 yılBence doğru yapmışsın başka yerlerde uyguna yersin
02 Yorumla
Soran+1 yılHani böyle yapan kadınlar değersiz olur erkeğin parasına acımayın diyorlar ya sence değersiz olur muyum Böyle düşünmeyip oturup yemeli miydim değersiz olmam demi Sen olsan yapar mıydın böyle
- +1 yıl
Ben düşüncemi söyledim yukarda
Bence haklısın
01 Yorumla
Doğru yapmışsın
02 Yorumla
+1 yılBence ayrilir
00 Yorumla
+1 yılErcan burgermi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn doğrusunu yaptin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayir olmazsin gayet guzel bir düşünce bence
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Sözlümle yemeğe gittik, menüyü görünce kalkalım dedim. Pahalı olduğu için gitmeyi istemekle hata mı ettim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler