Ben 7 aylık hamileyken 3 aylık göreve gitti. Kendisi asker.1 aydır evde ama hiç benimle ilgilenmiyor. Sürekli bebeğimizi öpüp kokluyor fotoğrafını çekiyor onunla uyuyor. Ben kenarda onları izlemekle yetiniyorum. Artık bir değerim kalmadı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Öne cikardiģiniz icin tesekkurler
Eşim bebeğimiz olduğundan beri sürekli onunla ilgileniyor. Artık gözünde benim değerim kalmadı mı?
Bebeğini kıskanman şaka gibi. Benim eşimde cocuklara daha cok vakit geciriyor. Dua et cocuğu ile ilgilenen bir baba. Uzakdan izleyene kadar git sende onlarla birlik ol.
Merhaba İlk bebeği diye çok ilgeniliyordur bence iyi bişey az büyüsün bırakır ilgiyi birakmamasi nadir bir durum olur ama birakmazza büyük ihtimalle şımarık olur o zaman sen bir tane daha bebek iste sonra o bebek buyukle anlasamazzsa hep kavga çıkarirlarsa rahatsiz olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Lohusaysan normal tatlim böyle hissetmen uzakta bekleme sen yaklaş ona onu özlediğini söyle geldiğinde güzel hazırlanmış ol dikkatini çek biraz
Bebeğini kıskanman şaka gibi. Benim eşimde cocuklara daha cok vakit geciriyor. Dua et cocuğu ile ilgilenen bir baba. Uzakdan izleyene kadar git sende onlarla birlik ol.
Merhaba İlk bebeği diye çok ilgeniliyordur bence iyi bişey az büyüsün bırakır ilgiyi birakmamasi nadir bir durum olur ama birakmazza büyük ihtimalle şımarık olur o zaman sen bir tane daha bebek iste sonra o bebek buyukle anlasamazzsa hep kavga çıkarirlarsa rahatsiz olur
Esin niye ilgilenmesin seninle çocuk olmuş ne güzel işte yeni doğum yaptıysan stresini atsın diye bekliyordur belki
Sana olan sevgisi azalmaz ama artık dünyadaki her şeyden daha çok sevdiği bebeği var 😉
Kendi bebeğini kıskanma ya neden değerin kalmasın sen onun eşi o bebeğin de annesisin 😊😊
yani senide ihmal etmemeli sonuçta onu doğuranda sensin
bebeğini kıskanırmı insan ilginç valla bebekle ilgilenmese ilgilenmedi dersiniz
Ne yapsak yaranamıyoruz bebeğimle ilgilensem eşimde böyle olur demek ah ahhh 😞
Birakta babaliga Alissin Adam bismillah
Geçer bu günler
Saçmalama ayyy bebek ne tatlı yerimmm
Bebeğini de kıskanmazsın
Oyyy bebek çok tatlı
seks olarak mı yoksa duygusal olarak mı
Bebek varken sanamı bakacak
Başlarda olur böyle ya üzülme :(
Çok normal değil mi bu