Evliyim fakat eski sevgilimi unutamıyorum. Her gece onu düşünmem psikolojik bir hastalığın belirtisi mi?

Ben 25 yaşındayım, 14 aylık evliyim. Evliliğim görücü usulü oldu. Yengemin (dayımın karısının) yeğeniyle evlendim. Evlenmemi ailem çok istedi, özellikle annem çok istedi. Eşim genel anlamda çok anlayışlı, çok sakin, çok sabırlı birisi. Tartışma yaşadığımız zaman bile susan, alttan alan bir insan. Bana çok değer veriyor farkındayım fakat benim aklım hâla eski sevgilimde. Dün gece sosyal medya hesabına baktım biraz. O hâlâ bekar, daha evlenmedi. Resimlerine bakınca gözlerim doldu. Sürekli ne zaman Instagrama girsem eski sevgilimin fotoğraflarına bakıyorum. Aileme ben boşanmak istiyorum desem sebep soracaklar. Eşimde aynı şekilde bir gerekçe isteyecek. Devam etsem diyorum, içimde sevgi yok. Ayrılsam bile eski sevgilim ile birlikte olamayız çünkü yaptığım birtakım hatalardan dolayı beni artık istemiyor. Ne yapmalıyım arkadaşlar ben? Bana mantıklı bir yol gösterir misiniz?

Evliyim fakat eski sevgilimi unutamıyorum. Her gece onu düşünmem psikolojik bir hastalığın belirtisi mi?