Bir erkekte nasıl iz bırakırım? zoru oynayarak mı, umursamaz olmak mı gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ortasını oyna kaybedebilirsin çok zorlarsan
Ya bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten
Fazla zorlama o sende bi iz bırakır göbeğini şişirir ve ebedi çocuğuna analık yaparsın 😂😂
Keşke a q
hiç bi kızın ona daha önce davranmadığı gibi davranarak
Erkek arkadaşım bana çok güveniyor kimseye anlatamadığı yaşadığı bazı olayları anlattı bana ve dediki ben bunları eski eşime bile anlatmadım ki buna eminim. Benim yanımda çocuk gibi. Beni açıyosun demişt bana erkekler bize göre daha kapalı kutu onda sıradan biri olsam anlatmazdı dimi
@Sun_shineee35 evet sen ona çok iyi geliyorsun
İşte bende öyle davranıyorum. Kendisi futbolcu. Alışmış kadınların ilgi göstermesine. Çok rahat karakteri olduğundan bahsediyor. Çevresindekiler ilişki adamı olmadığını söylüyormuş ve bunu bana gelip rahatça söylüyor 😂😂 ama bunun yanında ileride babasına benzeyeceğini de ekliyor. Evlenince sakin olurum, işte babam gibi karıma saygımdan onun sözünden çıkmam vs vs. Genelde ilişkileri hep iletişimsizlikten bitmiş. Muhtemelen önce ilgiyi, sevgiyi vermiş sonra geri çekmiş. Bende buna fırsat vermek istemiyorum. Yazarsa yazar kafasındayım. İki kere numaramı sildi. Sanki beni deniyor gibi hissettim. Hiç yazmadım. Ama artık bu durum canımı sıkıyor. Ne yapmalıyım. Birde uzak mesafe ilişkisi.
bişiler yaşıyomusunuz
Yaşadık bir kere
iliki ne kadar zamandır var
1.5 ay önce yaşadık işte
Umursamaz ol knk acayip iz bırakır noluyor ya der bu beni sallamıyor mu der
Dalga geçmiyon dimi 😂😂
Adam futbolcu durmadan beni etkilemeye çalışıyor. Yatakta bile hep bana odaklandı hep bir şeylere ikna etmeye çalışıyor ama ben asla yazmıyorum buna hatta evlilikten bahsetti beklentiye girmeyelim anı yaşayalım dedim
Yok geçmiyorum da çok iyi demişsin valla tebrikler sen az daha böyle ilerlersen aşık olur köpeğin olur cidden diyorum bak 😂
Olmuyor olmuyorrrrr of of
Böyle devam edersen olur işte hayatım onu diyorum acele etme anı yaşa işte alla alla 😂😂
kızgın demiri alıp her hangi bir yerine dağlama yaparak mükemmel izler bırakabilirsin :)
Sonuna kadar sert ama baş başa kalınca kedi ol
İki türlü de bırakamazsın
Nasıl bırakıcam yaaaaa
2 ileri 1 geri taktiği ile
Nasıl peki kafa karıştır diyorsn sanırm
Yani ilgi göstereceksin sevdiğini değer verdiğini hissettireceksin önce sonra kendini geri çekeceksin o geldiğinde yine aynı taktik taa ki bağımlın olana kadar
Mesela bu çocuk hep kendi yazıyor bana. Ben yazmıyorum çünkü durmadan instada karı kız peşinde sinirimi bozuyor. farklı bir muhabbete girdi iyice aramızdaki bu durum. Sevgili değiliz ama birbirimize karşı çekim var aramızda. Bayadır yazmak istiyorum. Yan yana olduğumuzda yanında olmaktan çok mutluyum, sana güveniyorum, senin yanında kendimi iyi hissediyorum demeli miyim sence? Sanki bunları söylersem totosu kalkacak. Böyle yapıp kendimi uzaklaşınca geri mi çekeyim sence
Deme o erkek sana yaramaz yazdığım taktik normal insanlar için yav saklar için değil kullanır atar seni o
Niye kullansın ha
Şansını dene gör ama sonra gelip burada bütün erkekler aynısınız sorusu sorma rica ediyorum 😂
E napıcam başkaaaa
İnsanların kalbini kırmayın bea
Kalp kırmak değil ya 🥹🥹🥹 aksine güzel bir ilişkim olsun istiyorummm
Umursamamaz olmak nasıl etki bırakır sence aradaki o ince çizgi iyidir
O yazıyo sadece ben yazmıyorum ne biliyim cesaret edemiyorum her gün konuşmaya sanki yazsam geri çekilcek gibi
O da diyecek sadece ben yazıyorum loll
Durmadan karı kız takip ediyor+futbolcu+uzak mesafe ilişkisi 🤦🏽♀️
Hea onu bilemem tanımadığım insanlara ekleşmem ben
Olduğun gibi davranarak🤷♀️
İkiside değil. Güzel bir halay çek
Onun zevklerine göre ilerle
Nasıl yani
Neyden çok zevk alıyorsa onları yap
Zoru oynayarak gösterip kacican 🙂🙂
Umursamaz ol
Ayaklarına oje ve halhal kullan ;)
Vayy klbine iz atmakmi istiyon