İlişkide oyun oynamayı seven bir erkeğe nasıl davransam bana bağlanır pesimden gelir bırakamaz?

Biz 4 yıl önce sosyal medyadan tanıştık. Ben reşit değildim ve ayrıldık. Üzerinden 3 yıl geçti ve tekrardan başladık 1 yıldır sevgiliyiz. Ama 3 4 ay önce reşit oldum. Hiç buluşmadık buluşmak istiyor ama okulumu düzene sokmamı bekliyor. Ara sıra 1 hafta konuşmadığımız oluyor ve gelip yalvarıyor barışıyoruz.(Bu zamana kadar 2 3 kez oldu) Fizigim düzgün ve cidden güzel bir kızım o da beni beğeniyor. Bakımlı bir kızım. O konularda hiç bir sıkıntımız yok. Ama duygusal olarak bana bağlansın istiyorum beni hep istesin arzulasın pesimden koşsun istiyorum. Bunu da oyun oynarak rol yaparak yapacagimi düşünüyorum. Masum ayağına mı yatayım yoksa soğuk mu yapayım iliski tavsiyeleri verin bana erkekler nasıl kızlara bağlı kalıyorsunuz veya kızlar bu zamana kadar bi erkeğe nasıl davrandınız da sizin peşinizden koştu yardım istiyorum.

Not: Gerçekten ona cok aşığım ve iyi saf bi kızım o da bunları biliyor

Güncellemeler
+1 yıl
Oyun derken taktik demek istedim pek açıklayamadım kendimi anlayan anladı saçma sapan hakaret etcekler de hiç yazmasın daha iyi
İlişkide oyun oynamayı seven bir erkeğe nasıl davransam bana bağlanır pesimden gelir bırakamaz?