SEVGILIMIN BABASI ILISKIMIZE ONAY VERMIYOR?

Arkadaşlar merhaba.

1 yıllık bir ilişkim var ve kız arkadaşımın annesi ve ablası ilişkimizi biliyordu. Geçen ekim ayında büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık. Kız arkadaşım annesiyle konuşurken babası arkadan duyup nolduğunu sormuş. Bu olaydan sonra annesi kız arkadaşıma benimle görüşmeyi kesmesini asla olamayacağımizı söylemiş. Kız arkadaşımla 3 hafta ayrı kaldıktan sonra barıştık ve bana kesinlikle bir geleceğimiz olamayacağını söyledi. Ben sebebini sorduğum da bu durumu bana söylemedi. Sonradan öğrendim. Annesi ve ablası baristigimizi öğrendikten sonra karşı çıktılar ama kız arkadaşım arkadaş kaldığımız söylediği için bir şey demediler onayladılar. Ekim ayından beri annesi ve ablasi bizi arkadaş olarak biliyor ama Biz sevgiliydik. Babasinin istememe sebebi kiz arkadaşım bilecikli ve ailesi milliyetçi. Ben de doguluyum ve kürdüm babası bundan dolayı istemiyordu. Ben bu ihtimali ilk günden kız arkadaşıma söylemiştim ve hallolur demişti. Dün gece kız arkadaşımla tartıştık ve babası benimle tekrar görüştüğünü anlamış. Kız arkadaşım beni aradı biz böyle yaptıkça daha da kötü oluyor her şey yoluna girmiyor babam değişmiyor çok kızdı çok şüpheci su an. babasinin kızla sebebi lafınin üstüne hala konusmaya devam etmemiz. Babasi annesine numarasını değişelim demiş. Şu an kız arkadaşıma ulaşamıyorum babası eve tıkamış ve telefonuna el koymuş büyük ihtimal benim yazmamı veya aramamı bekliyor. Arkadaşlar lütfen akıl verim ne yapmamız lazım. Sevgilimin arkadaşlarıyla konuşuyorum uzak kal diyorlar bir sey yapma diyolar. Dün gece konuştuğumuzda da sevgilim bunu söyledi ve cok korktuğunu söyledi. Kürdüz ama ne kalabalık bir aileyiz ne terör destekçisi ne mafya. Memur çocuğuyum. Lütfen bir akıl verin bilecike gitmek istiyorum ama ne olacak bilmiyorum. Babalar her zaman haklıdır ve laflarınin üstüne laf yoktur ama bunu değiştirme şansım yok mu yoluna girmez mi bazı şeyler lütfen akıl verin

SEVGILIMIN BABASI ILISKIMIZE ONAY VERMIYOR?