BABAM MAAS KARTIMA EL KOYDU?

4 aydir bir yerde çalışıyorum totalde 23-25 bin arasi maasimi aldi kartımı bile ben 1 kere gordum temassiz oldugunu bile yeni ogrendim maas gunu tum parayi cekiyor gelmis bana 300 veriyor saka gibi 300 ulan afedersiniz bir ped olmus 50 lira bir en boktan ic camasiri 150-200 lira sonra bana kizim sen ne yapıyorsun diyor. Üniversiteye gitmedim sirf onun parasina muhtac olmamak icin para toplamak icin 1 yil erteledim ablami okula gonderdi diye herkese yayın yapti ben ona 150 milyar harcadim diye ablam simdi evleniyor kiza bir sey almadı. Kiz kendine yapinca da bir yildir bana para vermiyor diye cingar çıkarıyor artik oyle bir raddeye geldim ki giyecek bir kiyafetim bile yok almak istesem her sey cok pahali bu gun gidip bankadan kartim kayboldu dicem ama evde buyuk bir huzursuzluk cikicak biliyorum bide hem para yok diyor hem de cocuk istiyor allah bilir gayri mesrusu da vardir sevgilisi var bide gelip bana gosteriyordu kasari haricinde gecen mağazam degisti yukseldim eski magazamdan is kiyafetlerimi almaya gittim izin gunumdu diye gec gittim saat 6 civari bu saatte nereye gidiyorsun dedi is yerine dedim ben çıktıktan hemen sonra pesimden gelmis anneme de bu saatte nereye gidiyor diye beni takip etmis magazanin icine girdim elin adami bana pardon yanlis anlamayin ama 50 li yaşlarda biri sizi takip ediyor simdi de durakta dikkat edin dedi dışarı ciktim arkadasimla gel dedi kim takip ediyir diye ki bu kiz kocasini bile bicaklamis hani onu mahfederdi duraga gittim bi baktim babam ya valla biktim bu adamdan dedim bu gune kadar ne yanlisimi gordun 19 yasindayim 20 olucam sevgilimi yaptim bu gune kadar sevgiliyi birak flort bile etmedim kendim icin sadece kitap almisligim var ama yeter ya bende gencim surekli psikolojik baski hepimize anneme uzuluyorum ya kadının yaninda bacım mesajlasiyor annem laf edince de oyle bur uste çıkıyor ki huzursuzluk yapip anneme sen niye huzursuzluk yapıyorsun diyor ablamin dugunu ne giycem ben verdigi para da vitti kartini veriyordu bana ama almak istemiyorum sonra tek tek bakiyor harcamalarima ne yaptin diyor ya sodexo ma bile el koymus allahtan mobil odeme var da kullaniyorum. Simdi kartı iptal ediyim diyorum ama bu sefer evde cok buyuk bir huzursuzluk cikicak ben takmam ama annem cok üzülüyor kadina da uzuluyorum ama ya yeter valla biktim artik yaaaa 😭😭

BABAM MAAS KARTIMA EL KOYDU?