Ne yapacağım onunla evlenmeli miyim lütfen akıl verin?

Arkadaşlar benim bir ilişkim vardı ama gerek adet/gelenek farklılıklarından gerek cok kıskanc olmasından gerek geçmişinden ayrılmak zorunda kalmıştım özellikle annesi çok üstüme geliyordu evlenince kapanırsın diye. Benimleyken geçmişiyle alakalı her şeyi geride bırakmıştı, zamanında cidden kötü şeyler yapmış bağımlılıkları da varmış. Benimle birlikteyken alkolü dahi birakmisti ama annem onu hic istemedi cok ciddiydik, martta sözümüz olucaktı ama annem onu hic istemedi Hatta annem icin bile ayrıldım diyebilirim. Ayrılınca bana direkt bu cocuğun yakın arkadaşı olduğunu bildiğim (benimleyken görüşmüyordu) kızla alkol içip dans ederken videoları geldi, yetmedi bana kötülediği bir kızla sevgili oldu. Hatta o kızla bir gün kavga etmişler kız hala onu seviyorsun demiş oda evet demiş bana tekrar yazmıştı, ben her şeyi seni kıskandırmak icin yaptım diye, gururuma yediremedim affetmedim. Sonra duramadım affetmek istediğimi ama şartlarımın olduğunu söyledim annemle konuştum annem bağırıp çağırdı sen midesiz misin diye ona da engel oldu annem. Tekrar engelledim bir gaflete düşüp yazdım diye. Ben su an evlenelim desem evlenicek bir cocuk kaçalım desem onu bile yapıcak biri ama yaptıklarını da kaldıramıyorum ayrıldıktan sonra olsa bile yaptı bunları ama büyük bunalıma girdim sürekli aklımda ne yapmalıyım

Ne yapacağım onunla evlenmeli miyim lütfen akıl verin?