Onunla evlenmeli miyim?

5 buçuk senedir ilişkim var. erkek arkadaşım benden 4 yaş küçük. yalnız yaşlarımızı göstermiyoruz. ben minyonum o ise daha büyük gösteriyor. yaş hiç problemimiz olmadı yalnız atandıktan ve spor yapmaya başladıktan sonra (bu sene), çalıştığı yerdeki insanlar ve arkadaşları sürekli "çok karizmasın, yakışıklısın, kız ortamın çoktur" gibi şeyler söyleyerek görünen o ki onun kafasını karıştırmışlar. gerçi ben asıl ona kızıyorum. son 2-3 senedir ara ara evlilik konusu açılıyor. ama bu sene bu şeyler başladı ve bana acaba yaşamam gereken hayat o mu? evlenirsem hiçbir şey yapmamış olmak istemiyorum, yaşamak istiyorum diyor (her konuda. sadece kızlar hakkında değil). gelin görün ki ikimiz de birbirimizi bırakamıyoruz. ama ben daha fazla onun iç çatışması son bulsun diye beklemek istemiyorum. O benim için hayatımdaki tek erkek, ondan yakışıklısını aramam ama sanırım o benden daha güzelini bulduğunda, benimle evli olduğuna pişman olabilirmiş gibi konuşuyor. Herhalde herkes "ayrıl gitsin" diyecek. Ama onun için yapabileceğim bir şey yok mu? çünkü kendimi biliyorum, ben başkasıyla yapmak istemiyorum. ya o, ya yalnızlık. ailede yaşadığım şeyler yüzünden böyle oldum belki de. ikimiz de sıkışıp kaldık. ne sola gidebiliyoruz ne sağa. Tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Onunla evlenmeli miyim?