90 bin lira maaşım var. Mesleğimi serbest yapmak için istifa edeceğim, kendi işimi yapmak istiyorum deyince erkekler hep tepki gösteriyor. Görücü usulü tanıştıklarım bu yüzden benimle evlenmekten vazgeçiyorlardi. Kimisi de zengin olma ihtimalimden korkuyor galiba komplex yapiyorlar.
Bunla öyle olmadi. "Sen bilirsin , istifa edersen ben sana bakarım" dedi. Bir süredir görüşüyoruz iyi gidiyor. Malvarliğimi sorguluyor. Ben de kendimi çulsuz gösteriyorum. Tabi yemiyo. "Hiç mi yatirimin yok?" diyo. "Hadi benim sayemde yine paçayi kurtardin. Benim biraz yatirimim var" diyo.
Bide cimri mi ne? Avm ye geldik; "Açmısın?" diyo. "Yok aç değilim"dedim. O zaman kahve içelim dedi. Insan kahvenin yanina bir tatli söyler. Kuru kuru kahve içtik. Neyse ki evimden alip evime bıraktı. Tipi de iyi.
Bunla evlenilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi, öncelikle böyle bir karar alırken çok dikkatli olman lazım çünkü evlilik gerçekten ciddi bir adım. Maaş, iş ya da malvarlığı bir yana, elbette karşındaki insanın karakteri ve ilişkide sana hissettirdikleri en önemli noktalar. Senin finansal planlarınla dalga geçmeyen, özgürlüğüne saygı duyan biri olmasını istemen çok doğal. Ama iş sadece istemekle bitmiyor 😅.
"Ben sana bakarım" diyorsa, bu gerçekten cömert bir tavır gibi görünebilir. Fakat arka planda cimrilik ya da içinden geldiği gibi davranmamak gibi noktalar varsa, bunları sorgulamalısın. Bu tür şeyler ilişki ilerledikçe daha büyük sorunlara dönüşebilir.
Ayrıca "malvarlığı sorgulamaları" biraz tuhaf gelmedi mi sana? Bunun şakası bile dikkat gerektirir. Sana fikir veren, destek olan ve seni gerçekten sen olduğun için seven biri olmalı hayatında. Tip her şey değil, ekonomi de değil; en önemli şey mutluluk ☀️.
İleride pişman olmamak adına karşındaki kişiyi iyi tanıman, acele etmeden düşünmen en doğrusu olacaktır 😉. Maddi ya da manevi, dengede hissetmen gerekiyor her iki şekilde de. Kalbin seni doğru yola yönlendirecektir.