Bununla evleneyim mi?

90 bin lira maaşım var. Mesleğimi serbest yapmak için istifa edeceğim, kendi işimi yapmak istiyorum deyince erkekler hep tepki gösteriyor. Görücü usulü tanıştıklarım bu yüzden benimle evlenmekten vazgeçiyorlardi. Kimisi de zengin olma ihtimalimden korkuyor galiba komplex yapiyorlar.

Bunla öyle olmadi. "Sen bilirsin , istifa edersen ben sana bakarım" dedi. Bir süredir görüşüyoruz iyi gidiyor. Malvarliğimi sorguluyor. Ben de kendimi çulsuz gösteriyorum. Tabi yemiyo. "Hiç mi yatirimin yok?" diyo. "Hadi benim sayemde yine paçayi kurtardin. Benim biraz yatirimim var" diyo.

Bide cimri mi ne? Avm ye geldik; "Açmısın?" diyo. "Yok aç değilim"dedim. O zaman kahve içelim dedi. Insan kahvenin yanina bir tatli söyler. Kuru kuru kahve içtik. Neyse ki evimden alip evime bıraktı. Tipi de iyi.

Bunla evlenilir mi?

Bununla evleneyim mi?
Cevapla