Aşk İlişkileri Günümüzde kötü giden ilişkilerin sorumlusu genelde kadınlar mıdır yoksa erkekler mi? zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce sorumlusu genelde hangi taraftir ve bu sorunlar genelde nedendir? Günümüzde kötü giden ilişkilerin sorumlusu genelde kadınlar mıdır yoksa erkekler mi? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Bence akılsız kadınlar karaktersiz erkeklerdir sorun 1 0 Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İki taraftada sorun var kimse kimseye anlayış göstermiyor. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Çaresizim3434 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Erkekler doyumsuz elindekinin kıymetini bilmediği için bana göre erkekler sorumludur eşimden biliyorum 🤨 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kadının doyumsuzu erkeğin sorumsuzu ilişkileri kötüleştiriyor gibi... 1 0 Yorumla
Aygüll11 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bence erkekler şimdi neden diyeceksin birçok nedeni var. Tabi bazen kadınlar da olabilir. Genelde erkekler.. 2 0 Yorumla
sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her iki tarafta da problemler var bence 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl tek tarafli kavga olmaz.. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her iki tarafta olabilir. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
mertkaanyıldırım Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kediler. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence akılsız kadınlar karaktersiz erkeklerdir sorun
İki taraftada sorun var kimse kimseye anlayış göstermiyor.
😊👍
Erkekler doyumsuz elindekinin kıymetini bilmediği için bana göre erkekler sorumludur eşimden biliyorum 🤨
😊👍
Kadının doyumsuzu erkeğin sorumsuzu ilişkileri kötüleştiriyor gibi...
Bence erkekler şimdi neden diyeceksin birçok nedeni var.
Tabi bazen kadınlar da olabilir. Genelde erkekler..
Her iki tarafta da problemler var bence
😎👍
tek tarafli kavga olmaz..
😊👍
Her iki tarafta olabilir.
😊👍
erkekler
Kadınlar kafayı yedi şu anda.😀
İki tarafta da hata var
Kediler.
😎👍