"Erkekler hep anneleri gibi bir kadınla evlenmek istermiş" tabiri doğru mudur ve neden?

Güncellemeler
+1 yıl
Ya bu sorunun cevabını ben gerçekten hep çok merak etmişimdir çünkü böyle konularda çevremdeki insanlar hemen annelerini örnek gösterirler

Mesela ben bu soruya cevap veriyim : hiç bir zaman babam gibi bir eşim olsun istemezdim çünkü babam çok sinirli, narsist , baskıcı ve hep dediğim dedik bir adamdı hem anneme hem bize karşı hep busekildeydi babam bizi dovmezdi ama biz babamdan çok korkardık cevap bile veremezdik oyuzden de bu tarz kişiliğe sahip erkeklerden hep nefret etmişimdir...
Güncellemeler
+1 yıl
Benim yaş gurubum çok iyi hatırlar biz eskiden babam bize bağırınca halı desenlerini incelerdik 😂 oyuzden hiç içli dışlı bir baba kız ilişkiside yaşayamadık bu yaşa geldim hala arkadaş gibi olan baba ve kızlara çok imrenirim. belki de buyuzden hep bir erkekte şefkat duygusunu arıyorum onun karşısında nazlanmak , çocuk olmak , şimarmak istiyorum ve bunun eksikliğini de hala yaşıyorum...😌😌😌
"Erkekler hep anneleri gibi bir kadınla evlenmek istermiş" tabiri doğru mudur ve neden?