Sosyal medyada neredeyse çoğu kadın efendi uslu sakin sadık iyi adam sevdiğini söylüyor ama bilim adamları uzmanlar psikologlar ve reelde gördüğümüz şeyler kadınların bu konuda yalancı olduğunu kanıtlıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet öyle kendimden biliyorum. İyi sizin için çabalayan uğraşan değil de hep bi sorun çıkaranı yüz vermeyeni üzeni daha çok seviyorsunuz galiba kaçan kovalanır misali. Ama bu mutluluk getirmiyor. O yüzden seni seveni mutlu edeni sev gerisi boş.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben kadın değilim bana niye siz diyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin de bir kısmında olan bir durum ve bence özel bir çaba harcamak işsizlik hayatına devam ederken olursa olur düşüncesindeyim daha önemli şeyler var
01 Yorumla- +1 yıl
Bir de rol model aldığın kişilere göre değişen bir durum mesela Andrew Tate'yi örnek almakla Steve Jobs'u örnek almak arasında büyük fark var zira biri işin gösterişinde biri ise gerçek bir deha. Benim şahsi örnek aldığım kişiler ise Magnus Carlsen, Steve Jobs ve Elon Musk
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kabul ediyorum şahsen bizde bilemiyoruz sonrada öyle oluyorlar üzücü
03 Yorumla- +1 yıl
Ee niye o zaman kendinizi kandırıyorsunuz iyi adam severim diye
- +1 yıl
Sayenizde tipsiz erkekler de manita yapıyor genelde serseri kötü adamlar kaba sert olduğu için tipsiz oluyorlar
Ağızlarına laf vermemek için
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru sonra da erkekler eleştiriyor serseri severim diyen kadınları. Kadınlar da tartışmaya girmek istemediği için yalandan efendi iyi adam severim diyor olay tam da böyle kanka aslında evet
Bende öyle olmadı bu bana kör kütük aşıktır dedim o yüzden sevdiğimi sanmıştım ama bitti gitti aklımdan zaten eli elime değmedi şüküler olsun:))
02 Yorumla- +1 yıl
Ehh kötü adamlar iyi yalan söyler sen aşık sanarsın ama o seks için aşık taklidi yapar seksden sonra da terk edilir çok gördüm bu duruma mağruz kalan kızları
Gizli Üye(18-24)+1 yılKabullenmeyenler sevmiyor demek ki. Ne saçma bi soru bu.
142 Yorumla- +1 yıl
Hayır insanlar bazı ozelliklerini kabullenemezler
Cevap sahibi+1 yılGayet de kabulleniyorlar.
- +1 yıl
Kızlar aldatılmak istemez ama kötü adamların onları aldatacağını bilmelerine rağmen onları çekici bulurlar
- +1 yıl
Çünkü kızların çekici bulduğu özelliklere sadece çapkın erkekler sahipdir
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka onlar sahiptir 👍🏻
- +1 yıl
Ee o zaman sen niye karşı çıkıyorsun? Kotu adamlar zengin olur yakışıklı olur ağzı laf yapan konuşkan özgüvenli tiplerdir iyi adamlar ise ortalama veya çirkin tipli fakir veya orta maddiyat düzeyinde kendi halinde sessiz sakin olurlar. Kızları aldatan erkekler hangi özelliklere sahip sen söyle madem çok biliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka öyleleri hep kötü adamdır aynen 👍🏻
- +1 yıl
Evet siz zaten öyle özelliklere sahip adamları iyi zannettiğiniz için aldatılıyorsunuz. Hicbir kızın neredeyse düzgün bir ilişkisi olmamış çoğu kız en az 1 tane sevgilisi tarafından aldatılmış. Gözünüz boyanıyor işte çekici özelliklere sahip erkekleri iyi karaktere sahip zannederek
Cevap sahibi+1 yılKanka sen kıskanıyosun haberin olsun 😂
- +1 yıl
Tavsiyem mütevazı biri olun yüksekten uçmayın iyi adamlara denk gelebilmeniz için.
- +1 yıl
Kimi kıskanıyorum benim anlattığım şeyler boş değil
- +1 yıl
İnat etme bilimsel olarak kanıtlandı kadınların serefsiz erkek sevdiği
Cevap sahibi+1 yılKanka belli ki paran yok, çirkinsin ve kız arkadaşın olmuyor. Bu kadar kıskanma.
- +1 yıl
Link atabilirim okursun azcık beynin gelişir
- +1 yıl
Para için kendini satan objelerle takılmıyorum baban sana para yedirmediyse sende bedenini satarsın tabi aile kızlar için çok önemli ailesi düzgün olmayan kiz da düzgün olmaz
- +1 yıl
Kotu adam sevmem diyordun şimdi beni aşağılıyorsun ben iyi biriyim demedim zaten mal
Cevap sahibi+1 yılÇok ağlama. Bana ilk laf eden sensin. Şu ana kadar sevgilim olmadı. Ayrıca beyinsiz olan da sensin. İngilizce kaynaklı ve saygın yerlerde yayınlanan araştırmalara bakmayıp mal mal yerlere bakarsan işte burada gelip böyle mal mal konuşursun. Kadınların (çoğunun) iyi kalpli erkek sevdiği kanısına varılmış bütün çalışmalarda. Bak beynin almaz diye parantez açtım. Bidaha da kimseye gidip siz kötü adam seviyosunuz diye hakaret etmezsin herhalde benim bütün erkekler kadın katilirir dememem gibi
- +1 yıl
Kadınlar efendi iyi erkek sever diye kim demiş? Kanıtı ne kaynağı ne? Ama benim elimde kanıt ve kaynak var sen at ilk önce linkini bende atcam
Cevap sahibi+1 yılwww.researchgate.net/.../12754990_Dating_preferences_of_university_women_An_analysis_of_the_nice_guy_stereotype
theconversation.com/do-women-really-go-for-bad-boys-heres-the-science-that-settles-the-question-59409
www.psychologytoday.com/.../do-bad-guys-always-win
Kaynaklar makalelerin kendisinde yazıyor.- +1 yıl
Tamam bunları okuycam teşekkür ederim bende okuduktan sonra sana birkaç bir şey atcam iyi geceler
- +1 yıl
Okudum kadınlar olgunlaşınca ve ciddi ilişki evlilik düşünmeye başlayınca iyi adam isterler demişler. Yani şu an günümüzde evlilik yaşı 28 30 civarlarında olduğuna göre kadınlar 28 e kadar falan badboy serseri adamlar ile yiyişip seks yapıyor ben bu yüzden evlenmiycem kötü adamın altına aldığı kadınla niye evleniyim ki
- +1 yıl
Sende bunları izle 3 tane link attım 2 tanesinde kadınlar kendi itiraf ediyor kötü adam sevdiklerini
Cevap sahibi+1 yılTürk kaynaklarına bakmayın. Türk medyasının tek amacı yanlış ta olsa para kazanmak. Yalan, yanlış, sadece para edecek ve ilgi çekebilecek şeyleri yayınlıyorlar. Senin gibi insanlar da sinirlenip bunları şimdi yaptığın gibi paylaşıyor paralarına para katıyor. Neyse. Sanki badboylar bütün kadınları becermiş a*k. Ne biliyosan onu yap.
- +1 yıl
Sen bu üslupla badboy adam sevmediğine emin misin
- +1 yıl
Türk kaynakları yabancı kaynaklardan alıntı yapıyor zaten
- +1 yıl
Ama ilk kez kadınlar iyi erkek sever diyen kaynak gördüm sen onları nerden buldun ya
Cevap sahibi+1 yılSen bu üslupla canım olmadığına eminsen bende sevmediğime eminim. Düzgün konuşmasını bilmeyen kıllı maymunları da, maço takılan, adaleti kendim sağlarım ulen diyip tesbih sallayan zırtoları da, ah bakın ben çok kaslıyım güçlüyüm güneş gözlüğümde var ne kadar da coolum diyen terliksi hayvanları da sevmiyorum. Bütün kadınlar bad boy seviyor, yakışıklı adamlarla seks yapıyor diyen zırtapozları da sevmiyorum. var mı diyeceğin?
Cevap sahibi+1 yılcanım yazıcaktım "canım" değil klavye hatası.
Cevap sahibi+1 yılSqlqk yazıyorum canım diye çeviriyo demek ki benim hatam değilmiş sansürlüyormuş
- +1 yıl
Üslubun çok kaba ve terbiyesizce kendini bir halt sanma
Cevap sahibi+1 yılKaba mı? Bütün kadınlar aynı deyip beni mal mal adamların altına girmekle suçlayan ben miyim?
- +1 yıl
30 yaşında kadın iyi adam seviyorsa 19 yaşında kadın kötü adam seviyor. 19 yaşındayken kötü adamla yatan kadın 30 yaşına gelince neden iyi adamı istiyor iyi adam zina işleyen kadını kabul edecek mi?
Cevap sahibi+1 yılHerkes zina mı yapıyo kafayı mı yedin sen iyi misin?
- +1 yıl
2023 de değil miyiz sevgilisi olmayan kız kalmamış zina yapmayan kaldıysa da sevismeyen nude atmayan kız yok
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka sen haklısın hepimiz her gün bad boylara veriyoruz aralıksız tüm gece. Bu kafayla evlenmek isteme zaten. Dişi köpek bile bulamazsın. Hadi kolay gelsin.
- +1 yıl
Senin sevgilin olmamış ve belli niye olmadığı çok kabasın kız dediğin kibar olacak
Cevap sahibi+1 yılKız olunca kibar olacak demeyi biliyosun ama başkaları erkek dediğin maço olacak deyince hemen ağlıyosun 😂. İnsan zekası eksilere düşerse ne olur şekil 1. a.
- +1 yıl
Belki kendime kaba sert olmayı yakıştırmıyorum olamaz mı?
- +1 yıl
Sen bu öküzlükle zaten ümitfan uygun gibi erkek bulursun sonra sonun kötü biter
Cevap sahibi+1 yılBence sen beni trollüyosun. Kolay gelsin sana.
- +1 yıl
Trollemiyorum kabasın
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki sebebi konusunda ne diyorlar
125 Yorumla- +1 yıl
Kadınlara çekici gelen özellikler sadece kötü adamlarda varmış. Zenginlik yakışıklılık uzun boy kas özgüven girişkenlik konuşkanlık ağzı laf yapmak falan işte
Cevap sahibi+1 yılEksik araştırmışsın, biraz daha irdele bu konuyu. Bu arada kadınlar dediğin kişiler uzaylı değil, insan dediğimiz hayvanın dişi olanları. Sen de dişi doğsan aynı şekilde davranacaktın. Sebebi de biyoloji
- +1 yıl
Ben yıllardır araştırdım zaten ve asla iyi adam sevmez hiçbir kadın
- +1 yıl
Hatta erkekler aldatıyor hüü erkeklere güvenilmez diye ağlamanız da kötü adam sevginizi azaltmaya yönelik kendinize uyguladığınız bir manipüle yöntemi
Cevap sahibi+1 yılYok kardeşim yeterince araştırmamışsın işte. Kadınlar kötü adam sevmiyor. Özgüvenli, cömert, çalışkan, korumacı, canavarlaşmaya elverişli adamları seviyor ki haklılar. İleride evlenip çocuk sahibi olacaklar. Çocuk büyütürken desteğe ve korunmaya muhtaç kalacaklar. Pısırık ve pinti adamı ne yapsınlar? Sizin kötü dediğiniz adamlar kötü değil, iyi dedikleriniz iyi değil hep karıştırıyorsunuz.
Ayrıca kadınlar "kötü" insan aramaz neden arasın? Hayatta kalma ihtimallerini düşürecek bir şekilde nasıl evrimleşsinler? Kadınlar bu saydığım özellikleri ararken belirteç olarak özgüveni kullanırlar ve ne yazık ki narsistler, psikopatlar vs de özgüven konusunda yüksektir. Bu sebeple kadınlar fark etmeden onların alanına girerler. Ne ararken ne bulduk olayı yani. Sen bu konuları ve biyolojik eğilimleri biraz daha oku bence çok basit düşünüyorsun. Ayrıca dediğim gibi, kadın doğsaydın sen de aynı olacaktın ki?- +1 yıl
O zaman erkekler aldatıyor veya şiddet gösteriyor diye eleştirme hakkınız yok?
- +1 yıl
Işte size çekici gelen adamlar size sadık kalma gereği duymuyor bende onu diyorum kötü adam sevmem de istediğin kadar
Cevap sahibi+1 yılYani, bütün yazdığımdan anladığın bu mudur? Pek de zeki bir tip değilsin demek ki.
Ayrıca kadınlar kötü adam seviyor, bizim gibi iyileri sevmiyor, hak ediyorlar vs diye ağlıyorsan iyi biri değil kötü birisindir ve yine de sevilmiyorsundur. Bir düşün bakalım neden? Bu derdinin çözümü de kadınları suçlamakla olmaz, yüzbinlerce yıllık biyolojiyle yarışacak değilsiniz. Sorumluluk alıp erkek olacaksınız sorun çözülecek. Kadınlar erkek istiyor çünkü, oğlan değil- +1 yıl
Gayet zekiyim kadınların çekici bulduğu adamlar sizin onları çekici bulduğunuzu bildikleri için zaten size sadık kalmıyorlar. Birde özgüvensiz pinti adamı dene belki o sadık kalacak nerden biliyorsun?
- +1 yıl
Genelde ağlatan biziz ağlayan sizsiniz 😂😂
Cevap sahibi+1 yılZeki olsan söylediklerimi anlayabilirsin. Ayrıca sorumluluk alıp kendini geliştirebilirsin, dünya popülasyonunun yarısını suçlamazsın. Biyoloji çünkü?
Özgüvensiz pinti adamı ne yapayım kardeşim? Evleneyim onunla çocuk sahibi olayım, (ki bu kadını fakirleştiren, market değerini tamamen düşüren bir şey erkeklerin gözünde) eee sonra başımıza bir şey gelse bu özgüvensiz, korkak adam beni ve çocuklarını nasıl koruyacak? Bize nasıl bakacak? Bir de pinti adam. Bize hayatta kalmak için kaynak da sunmayacak. canım mıyım ben?- +1 yıl
Korumak derken orta cağda mı yaşıyoruz adam bıçak silah mı taşısın devletin polisi var savcısı var. Sonra o adamlar zaten size şiddet gösteriyor. Pinti adam derken adam sana para yedirmek zorunda mı sen kendin gir bir işe çalış
- +1 yıl
Pinti derken kadına para yedirmeyen demek istedim
- +1 yıl
Kendini satılık mal olarak görüyorsan o senin sorunun market değeriymiş lol
Cevap sahibi+1 yılBir de zekiyim diye geçiniyorsun, basit çıkarımları yapmaktan acizsin. Bayılıyorum kendini akıllı sanan midwitlere. Hele erkekse. :D
22 yaşında, anaç ve bakire bir kadın vs 22 yaşında 2 küçük çocuk sahibi bir kadın. Sence hangisinin evlenebilme ihtimali daha fazla? Çok mu zor akıl yürütmek ya? Market değerine lol diyor bir de. :D Olan şeyi söylüyoruz.
Ortaçağda yaşamıyorsak bir bak bakalım çevre ülkelere. Onlar gibi olamayacağımızı, savaş çıkamayacağını vs sanıyorsan çocuksundur daha. Sadece savaş da lazım değil bahsettiğim koruma o değil. Dünya tehditlerle ve kötülüklerle dolu. Hayatta kalınması gerek.
Bir de benim yorumum biyolojinin neden yüzbinlerce yıl bu yönde ilerlediği hakkındaydı ama sen son 50-60 seneyi baz alıp işe gir çalış demişsin. :D Yüzbinlerce sene vs 60 sene. Hemen oldu tabii kolaydı.
Hadi şimdiki yıllardan bahsedelim dersen kadınlar evlenince (özellikle çocuk sahibi olunca) fakirleşir, bütün çalışmalar bu yönde. Güldüğün market değeri de düşer. Zor durumda kalır. Çocukları küçük ve bakıma muhtaçken de çalışamaz nasıl çalışacak? Tabii ki en güçlü adama yatırım yapmak isteyecek Allahın pintisi de anasının koynunda uyusun bize ne- +1 yıl
Tamam zengin adam tarafından aldatılınca ağlama o zaman. Bakire kadın tercih edilir çoğu erkek tarafından tabi ki
Cevap sahibi+1 yılEee öyle diyorsan kadınlar da seni tercih etmeyince ağlamayacaksın. Nasıl işine gelmiyor bak? :D
- +1 yıl
Sen bir kere kendini market değeri olarak gören kendini zengin adamlara satan bir kadınsın kendini bir halt sanma o yüzden bu ezikliğinle
Cevap sahibi+1 yılYok ben durumun gayet farkında olan, zeki, iyi bir meslek sahibi, 10 sene içinde minimum senelik 300k dolar kazanacak güzel bir kadınım. Kendi kalibremde bir adamla evleneceğim. Pinti ve ezik birine bakmayacağım, kusura bakma.
Sen de bence kendini geliştir. Kadın olsan inan sen de kendine bakmazsın. Ayaklarının üzerinde durabilen sorumluluk sahibi bir erkek değil kindar bir oğlan çocuğu gibi duruyorsun. Jordan Peterson takip eder misin? Hayatını değiştirecektir, öneririm
Cevap sahibi+1 yılBu arada benim gözümü açan ve hayatımın hatası olduğunu fark ettiğim olay da aynen böyle basiretsiz, pısırık ve ortalamın altında görüntüsü olan bir erkeğe kalbi temiz diye şans vermemdi. Kendini toplumdan ve biyolojiden üstün görmeyi ve boş kibri bırakmanı tavsiye ederim ;)
- +1 yıl
Bende kibir var ama senin ki kadar aşırı değil.
- +1 yıl
Aynen kesin anlattığın gibisindir
Cevap sahibi+1 yılÖyleyim niye yalan söyleyeyim? Bendeki kibir değil ben durumun farkındayım sadece, halime şükrediyorum buralara çok zor geldim. Sen de durumun farkına var ömür boyu mutsuz olma diye yazdım bir şeyler. Aklını başına almak senin elinde. Jordan Peterson izle, hoşuna gidecek bilimsel gerçekleri konusur. Hayatın değişecek emin ol
- +1 yıl
Ben bilimsel gerçeklerin farkındayım buse aydın diye bir kadın var psikolog o gayet iyi anlatıyor zaten kadın erkek ilişkilerini. Aydınpsikoloji diye youtube kanalı var izle
Cevap sahibi+1 yılBenim önerdiğim kişi eski Harvard profesörü, sen de mutlaka bir göz at. Bilimsel gerçeklerin farkındaysan market değeri lafıma nasıl güldün onu anlamadım? Bu da gayet bilimsel bir şey ki.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çoğu kadın neden karaktersiz kötü adamları sevdiğini kabullenemiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım