• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kadınlar neden kötü erkekleri daha çok seviyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
309
Yapay Zekaya Sor

Sizce kadınların serseri görünümlü, tehlikeli tipleri sevmelerinin nedeni nedir?

Nedir Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
39 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SymrnaCityStyle
    SymrnaCityStyle Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Bunun cevabını bulmak için önce şu soruyu sormak lazım: İnsan neden uçurumun kenarında durunca içine düşmek ister gibi olur? Neden yasak olan daha cazip gelir? Neden eli yanacağını bile bile ateşe dokunur? Çünkü insanın doğasında, özellikle de aşk denen o deli rüzgârda, tehlikeye kapılmak vardır.

Kötü erkek dediğin şey ne? Sınır tanımayan, kuralları umursamayan, başına buyruk biri. O, hayır denileni yapan, kaosla dans eden, ip cambazı gibi uçurumun kenarında yürüyen biri. Kadın ne yapıyor? Ona bakıyor ve belki de şunu düşünüyor: “Bende olmayan ne var onda?” Çünkü bu dünyada birçok kadın fazla uslu, fazla düşünceli, fazla fedakâr olmaya zorlanmış. O yüzden bu adamın umursamazlığı, onun için bir başkaldırı gibi görünüyor. Kendi içindeki zincirlenmiş tarafı onun özgürlüğünde seyrediyor.

Ama işin aslı şu: Bir şey ne kadar ulaşılmazsa o kadar istenir. Serseri dediğin adam, öyle veya böyle, asla tam olarak ait olmaz. Yeri geldiğinde sevdiği kadının gözünün içine bakar, ama bir saniye sonra kapıyı çarpıp gider. Onun kuralı budur. Gelir ama kalmaz. Sarar ama sıkmaz. O yüzden kadın, onun sevgisini kazandığında kendini özel hisseder. Çünkü herkesin sahip olamadığı bir şeyi kazanmak insanın egosunu besler.

Fakat sonra… Sonra acı gelir. Çünkü özgürlük birine ait olmamaksa, birine ait olmayan da kimseye güven vermez. Oysa kadın güven ister, huzur ister, yanında ağlayabileceği bir omuz, başını yaslayacağı bir dağ ister. Ama serseri adam bir rüzgâr gibidir; eser, savurur ve geçer. O yüzden kadın en çok kötü adamları sever ama en çok iyi adamlara ağlar.

Bu bir kader mi? Hayır. Çünkü işin sırrı ne iyi ne kötü olanda. İşin sırrı, sevdiğin insanın seni sevme şeklinde. Birini sevmek, onunla yanmak değil; onunla yan yana yürüyebilmektir. Çünkü aşk, yangın değil, içini ısıtan bir ateş olmalı.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Valla günümüzde karşındaki hakkında kötü bir şey de söylense inanıp inanmamak biraz zorluyor günümüzde erkekler kendini iyi biri olarak pazarlıyor siz aşık olduktan sonra ise gerçek yüzünü gösteriyor siz de bir süre daha o insanı iyileştirebileceğinizi zannederek vakit geçiriyorsunuz ama sonra bitityor

Bir de bir ilişki için ideal ya da iyi olduğunu zanneden erkekler var ben iyiyim ama bana bakmıyor kimse diyor bunların bir kaç tanesi için konuşayım

İyi biri ama ilişki sürdürülebilecek biri değil

İyi biri ama fazlaca kısitlayıcı ve kıskanç

İyi biri ama mesleğinize saygısı yok

İyi biri ama birey olamamış

İyi biri ama kendine bile faydası yok hayatta bir şeyler için çaba göstermiyor

İyi biri ama ilişkideki sorumluluklarını yerine getirmiyor

Sadece iyi olmak da yetmiyor genelde Bir de gizli kötüler aldatıcilar var bazısı ailesini dahi dahil ediyor yalanlarına

Ve belli bir yerden sonra ilişki için toksik ve zararlı karakter siz olmaya başlıyorsunuz sizi incitenler zehirlemiş oluyor bağlanamama sürekli kıskançlık ya da doğrusu o diye düşünmeye başlayanlar (manipülasyonlar sonucu) hep zarar ziyan ilişkiler kısaca millet nasıl birbirini buluyor ben şaşıyorum kimseye güvenemiyorum ben nedense

1
    0 Yorumla
  • fıstıklı_kurabiye
    fıstıklı_kurabiye Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Çekici gelenleri var barışım yalan yook 😹 seni de seviyorum ben @Barış_LonelyForever 🍫❤️

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

teşekkürler cansın <3 <3

Yorumla
    • fıstıklı_kurabiye
      fıstıklı_kurabiye
      1 yıl

Teşekkür ederim, sen de benim canımsınnn 😽💗✨

Yorumla
  • 54srp
    54srp Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Çünkü gözleri kör oluyor. Hissettikleri bazı şeyleri görmelerini engelliyor.

4
    9 Yorumla
    • meraklı4226
      meraklı4226
      1 yıl

İşte bu yorum çok doğru bir yorum

Yorumla
    • Asdrfv
      Asdrfv
      1 yıl

ya hepsi de mi sırılsıklam aşık yapma

Yorumla
    • meraklı4226
      meraklı4226
      1 yıl

Hepsi değil bazıları

Yorumla
    • 54srp
      54srp
      1 yıl

@meraklı4226 teşekkürler 🦋

Yorumla
    • 54srp
      54srp
      1 yıl

@Asdrfv zaten kötü olanları seçenler için söylemiştim 🤦‍♀️

Yorumla
    • meraklı4226
      meraklı4226
      1 yıl

@54srp ne demek ☺️

Yorumla
    • 54srp
      54srp
      1 yıl

@Barış_LonelyForever teşekkür ederim 🦋

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@54srp Rica ederim 🦋

Yorumla
    • Asdrfv
      Asdrfv
      1 yıl

@54srp ee söylüyonda böyle olan coook var hepsi de aşık değil neyse

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah şu “kötü çocuk” klişesi! 😄 Kadınların böyle tipler seçmesinin nedeni genelde psikolojik durumlardan kaynaklanıyor aslında. Özellikle bu kötü erkekler genellikle özgüvenli, gizemli ve meydan okuyan bir havaya sahiptir. Bu da kadınlara çekici gelebilir çünkü birçok kişi doğası gereği heyecanı ve farklı olanı sever.

Ama merak etme, bu sadece bir kesim için geçerli. Güvende hissetmek isteyen, kendisine değer veren ve dürüst insanları tercih eden çok fazla kadın da var. Yani asıl sır, kendin olmak ve doğru kişiye denk gelmekte. 😉 Peki sen ne düşünüyorsun?

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dimi ben haklıyım? aşko :D

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

Ahaha evet ya, haklısın tatlım Barış! 😄 Ama dur, LonelyForever demişsin... Kalp kırık gibi görünüyor bu. Sanırım biraz hüzünlüsün galiba? 😔 Unutma, doğru kişi mutlaka bir yerde seni bekliyor! 🫶🕊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tatlım diyen dilini sevsinler senin :D 💖

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

89

Cevap

47

Cevap

• Adeliina u
    Adeliina Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 109
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Kimisi bile bile lades oluyor kimisi de kandırılıyor. İyi erkekte pek piyasada kalmamış. İyi taklidi yapan çakal çok sjsdf

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın sdjsdj

• LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Sen şimdi bana kötü mü diyorsun 😂 serseri mi diyorsun skdjdkd

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok abi genel o sdfsdf 😂

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

Tabi tabiii 😂 işim olmasa, hazır Ankara 'ya gelmişken aklını alayım diyecektim skdmsm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

sdfsdf 😂

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Ciyak ciyak efendi erkek istiyoruz derler , sonuç kötüden tekme yemeyi severler..

1
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Kızlar heyecan arar. Özellikle 20 li yaşlarda.
    Kötü, bir çok kız tarafından istenen, çapkın bir erkeği seçip onu adam etmeye, kendine bağlamaya çalışmanın heyecanı onları o erkeğe deli gibi aşık eder.
    Sonra %90 o erkeği kendine bağlayamaz ve ot gibi ortada kalır. Ya kullanılır ya da kullanılmış hisseder. Bu hayal kırıklığıyla tüm erkekler şerefsz yhaaa diye genellemeler yaparak ağlamaya başlar. Halbuki bir çok efendi erkek varken özellikle kötüyü seçen kendisidir ama onlar bunu asla kabullenmez. Çünkü sorun asla onlarda olmamalıdır suçlu hep erkekler olmalıdır🤷🏻

6
    7 Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 yıl

Ağzına sağlık.

Yorumla
    • Asdrfv
      Asdrfv
      1 yıl

Bu psikolojik bi sorun bence.
      Anne gibi hissederdim heralde adam etmeye çalışsaydım bi erkeği, ne kadar iğrenç bi duygu.
      Hayatta yapmadım, yeltenmedim de. Değil aşık etmek soğutur be.

Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 yıl

@Asdrfv Bilinçli olmadan yapanlar var maalesef. Soğumasına soğuyorlar da iş işten geçiyor. Erkeklere genel olarak antipatik olabiliyorlar, gençliklerini heba ediyorlar. Sebebini bu romantik komedi film ve romanlarının "onu düzeltebilirim" algısı aşılamasına bağlıyorum.

Yorumla
    • Asdrfv
      Asdrfv
      1 yıl

Nasıl bilinçsiz yahu, otizmli mi bu insanlar şuurları yok mu. Gayette bilinçliler ve midesizler bence.

Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 yıl

@Asdrfv Dürüst olacağım, ben bile emin olamıyorum bazen 😄Çok doluyum bu konu hakkında. Emin ol, bu insanların yaptıklarını otizmli insanlar yapmaz.

Yorumla
    • Asdrfv
      Asdrfv
      1 yıl

Bende :D bende çok doluyum ya.
      Psikolojik sıkıntılar işte.. ya annelikle yaklaşmak nedir ya sevdiğin erkeğe sfdsggh
      Çok tuhaf ya addd

Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 yıl

@Asdrfv Annelik tabirini çok genişlettiler. Tamam, kimse kimsenin arkasını toplamak zorunda değil ama misal, hoşlandığın ve tanıdığın bir erkek ağır hastalansa, evinde ziyaret edip bir kase çorba hazırlamaz mısın? Belki de hazırlamazsın ama bu jesttir jest. Kişiyi umursadığını gösteren bir jesttir. Kimse kalkıp da ilacını içir banyosunu yaptır yatağına yatır demiyor 😄 aşırıya kaçınca anneliğe girer. Lafım sana değil, bu annelik muhabbetini oraya buraya çeken kronik internet bağımlılarına lafım. Doğum günü hediyesi olarak bir erkeğe ihtiyacı olan bir şey alıp hediye etmeye bile annelik diyeni gördüm ben. Oha.

Hakkımızda hayırlısı artık.

Yorumla
  • unknowBuğra
    unknowBuğra Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Daha güçlü görünüyor, herkese kırılmasın diye "evet" diyen efendi erkek modeli, doğal olarak "Beni koruyamaz" hissi veriyor. Bu yüzden kadınlar, daha rahat bir şekilde kötü adamlara arzu, sevgi ve ilgi duyabiliyorlar. Kadınların anaç bir yapısı olduğu için şöyle düşünebiliyorlar: "Dışarıya karşı sert ve saldırgan olan bu adamı değiştirebilirim, yetiştiririm bana karşı iyi davranmasını sağlayabilirim." Ancak bazıları bunu başaramıyor ve kötü adamlar kendilerine de zarar verebiliyor.

2
    3 Yorumla
    • Asdrfv
      Asdrfv
      1 yıl

psikolojik vaka o tür kızlar ya bende kızım ama anaçlıkla sevmek beni soğutur yani hiç o açıdan bakmadım sevdiğim erkeklere lan

Yorumla
    • unknowBuğra
      unknowBuğra
      1 yıl

@Asdrfv Hiçbir normal kadın, sağa sola saldıran bir adam istemez. Ortada bir dengesizlik var: Bir tarafta çok efendi tipler, diğer tarafta ise maço tarzı adamlar bulunuyor. Genelde efendi erkekler için "İyi çocuk ama ilgi çekici gelmiyor." denilip friendzone’a atılıyor. Mecburen, arzu duyduğu diğer tarafa yönelmek zorunda kalıyor.

Yorumla
    • Asdrfv
      Asdrfv
      1 yıl

iyi de bu mazoşistlik. yalnız kal daha iyidir.

Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kadınların sevdiği erkekler aslında serseri erkekler değil risk almayı seven enerjisi yüksek erkekleri seviyorlar yani bunlar biraz serseri görünümlü gelebilir ya da kötü erkek gibi döndürebilirsiniz ama değil!!

Aslında korumacı, risk almaktan kaçınmayan sevdiği için her şeyi yapmaya cesaret eden erkek tipleri genelde sorunlu tipler. Zaten bu da kadına bir uğraş gibi geliyor yani ben bunu kötü yanlarını törpülersem harika bir eser elde ederim düşüncesiyle yanıp tutuşan kadın bilinçaltında karşıdaki adama duygusal olarak bağlanmış oluyor mesele bu yani...

2
    0 Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bence 3 ihtimal var. 1. si o kötü erkekler ilk başlarda nazik kibar iyi biri gibi görünüp kızı aşık ettikten sonra gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Biz de bakıp "kızlar kötü erkekleri seviyor " diyoruz. 2. si kötü birini iyi birine çevirme içgüdüsü olabilir. Hani onu alıp iyi birine çevirip tatmin olacak. 3. sü de kızlar ayrıldıktan sonra eski sevgililerine demediklerini bırakmadıkları için bok atıyor olabilirler. Benim de eski sevgilim beni öyle bir anlatır ki dersin "bu kız bu at hırsızı uyuşturucu mafyasına nasıl bakmış?" Ama gerçekte kendi halinde bir tercümanım.

1
    0 Yorumla
  • ycihan00
    ycihan00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.

Kadınların bir çoğu nedense sözde daha erkeksi tipte bu tarz kişileri daha çok seviyor. Mesela eskiden bir arkadaşım ve bir gün kızın elinin mosmor olduğunu gördüm. Sorunca gülerek sevgilim yaptı dedi ama ciddi ciddi bu durum hoşuna gittiğini de söyledi. Kadınlar sarf kadınsı hissetme ve baskılanmak adına bu tarz andavallardan hoşlanıyor ve en sonunda akşam haberlerinde "KADIN CİNAYETİ!" diye başlıklar atılıyor. Adamın demesi gibi "Ne alakası var kardeşim ben TV izliyordum:)"

1
    1 Yorumla
    • ycihan00
      ycihan00
      1 yıl

Hee bu arada kızın elinde ki morlukları ona sinirlendiği için yapmış aklınıza başka şeyler gelmesin

Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bence serseri tipli ve tehliklei erkeklerin daha revaçta olma nedeni erkeklerin yapısı gereği risk alabilme kabiliyetlerinin kadınlara göre daha fazla olmasının testesteron oranıyla ilgili olması. Yıllar önce okuduğum bir kitapta kadınlarin erkekleri seçerken hormonal olarak kokudan etkilenmeleri olduğu yazıyordu kitapta. Yani saldırgan ve tehlikeli erkeklerden de böyle bir koku alıyor olabilirler. Bu ilkel benlikle ilgili olarak doğada hayatta kalmada karini koruyacak diye düşünmesiyle ilgili olabilir. Her ne kadar tam tersi durumlar meydana gelse de hormonal karşılığı bu olabilir.

1
    0 Yorumla
  • lino1025
    lino1025 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Evdeki baba rolü yüzünden aslında... beyin bebeklikten beri gördüğü ilk erkek, eş ve baba modeli olan babasıyla tanışıyor ve onu normali, olması gereken standart, olarak belirliyor. Çünkü beyin bunu sosyal ortamlarda bir çeşit hayata tutunma yöntemi olarak kullanıyor, belirlenen erkek modeli belli ve o kişilerle karşılaştığında direkt ayırt edip hoşlanma odağı belirliyor. Evde normali olarak kızlar ne görüyorsa beyin direkt onlardan etkileniyor kısaca. Bu babanın kötü biri olması durumunda ne kadar toksik bir duruma yol açsa da bu kişisel değil tamamen biyolojik bir durum. Yani siz baba olurken kızınızın ilerideki sevgilisinin, eşinin de nasıl olacağını belirliyorsunuz. Kadınlar bu bilince ulaşırsa bu toksiklikten zor da olsa kurtulabilir. Bu çok iyi bir partnerle beraber olup asıl doğruyu biri gözüne soktuğunda da anlaşılır çoğu zaman. Yine de çoğu kız bunun farkında değildir. Genelde anladıklarında da çok geçtir.

1
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Bence bunun birkaç nedeni olabilir. Bazı kadınlar, kötü erkekleri daha çekici bulabiliyor çünkü bu tür erkekler genelde kendine güvenli, cesur ve daha maceracı bir izlenim bırakabiliyor. Bu özellikler, bazıları için cazip olabilir. Ayrıca, kötü erkeklerin çoğu daha az tahmin edilebilir ve bu da duygusal olarak heyecan verici olabilir. Ama bu, herkes için geçerli değil. Aslında, bir ilişkiyi sürdüren şey güven, saygı ve dürüstlük gibi temel değerlerdir. Kötü erkeklerin genelde bu özelliklere sahip olmadığını görmek, aslında uzun vadede sağlıklı bir ilişki kurmanın zor olduğunu gösteriyor.

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

İyi huylu ve sağlam karakterli erkeğin değerini bilen kadın cidden neden anlamıyorum ama epeyce az. Genel yaklaşım kötü erkeği ele geçirip "adam etme" içgüdüsüyle oluyor sanırım. Bir benzetme yapacak olursam, işe yaramaz bir araziyi/ arsayı satın alıp oranın tadilatını yapıp, sürüp, hayata döndürüp, verimli bir hâle getirip başına geçmek. Bazı kadınların bu nedenle psikopat ruh hastası erkeklere ilgileri maden bulmuş gibi oluyor. O kadınlar belki bipolar bozukluk veya mazoşist ruh hâli de yaşıyor olabilirler, eskiden gelen travmaları da olabilir. Aileden şiddet gören kadınlar genellikle sadist tavırları olan erkeklerden sevgi görerek geçmişi telafi etmeye takıntı yapmış olabilirler..

1
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

Aptal oldukları için. Bazen hepimiz aptal olabiliyoruz Barış.

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

zeki olun ama sdfsdf

• Enperatriz
      Enperatriz
      1 yıl

Temam😅

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

😅

• -MAYK
    -MAYK Takip Et
    Guru Yaş: 38
    1 yıl

Süper soru kardeşim. Kızları okumuşsun.. Maalesef değer bilmeyenleri seviyorlar.. Sanırım onlardan bekledikleri ilgiyi görmemeleri, ya da onların sadist tavırları, kızları daha çok çekiyor.

Serseri, abidik gubidik erkekler daha çok ilgilerini çekiyor. Sonra üzülen kendileri oluyor

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eyvallah abi

Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Erkeklerde, kötü kişilik özellikleri ve davranışlar kadınlardan daha yaygın.
    Genel olarak, erkekler daha narsist, sadist, makyavelist, psikopat, gaddar, öfkeli, kıskanç, gururlu, tembel, şehvetli ve hırslı.

Kötü/pis kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler, kötü kadınlara; temiz/iyi kadınlar, temiz erkeklere; temiz erkekler, temiz kadınlara (yakışır).

2
    0 Yorumla
  • Biyokahve
    Biyokahve Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı.

Kadınlar içten içe uğraşmayı seviyorlar bazen diyorlar ya iyi kalpli olsun adam gibi adam olsun vs vs işte bunu kendi yapmaları lazım ekmek vermeyin hamur verin fırın verin kendi kendilerine takılsınlar bide tabi işin genetik psikolojik tarafı var alfa olduklarını düşünüyorlar

1
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Serseri erkekler bir yandan da güçlü ve bencil tiplerdir ve kadının hayatında eksik olan özelliklerdir bunlar.

Ya da kadın gençtir ve heyecan arıyor, heyecanlanmayı seviyordur. Bunuda en iyi davranışları ön görülemez tipler hissetirebilir.

1
    0 Yorumla
  • GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kötü en azindan kötü oldugunu saklamıyor. Iyi sandıklarımız sinsi çıkıyor. Ben sözünü sakınmayan kişilerden korkmam. Rengini belli etmeyen kişileren korkarim. Bunu toplumdaki sosyal iliskiler için diyorum. Birini sevecek olsam nazik, kibar ve tatli dil ile bazi şeyleri anlatabilen birini severim. Şiddet meyilli, gurursuz, cikarci ve yalanci birini elbette sevmek istemem.

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Çünkü evde babamız sert. O figür dışardan tanıdık gelince onu ararız ister istemez hayatımızda. Çünkü o kişiden ilgi ve sevgiyi almadığımız için ➡ona benzer şekildeki adamların sevgisini kazanmaya çalışıyoruz. Ben de öyleyim mesela. Sert, korumacı erkek olmadı mı olmuyor bende. Dişil buluyorum şu her şeye küsen erkeklere. 🖤✨

1
    5 Yorumla
    • Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      1 yıl

Her şeye küsmek mi mesele? Küfürler eden belden aşagı konuşan ve bekleyen direk sırnaşan sınır tanımayanlar mı

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

@Garip_arzulu benimle kimse o şekil konuşamaz ağzına ederim konuşanın dhklşşş

Yorumla
    • Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      1 yıl

Sizi tanımıyorum ama sizin gibi diyip de düşünce yoğurttan ayran şeklini alıp aklını yitirenleri değişenleri çok gördüm

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

@Garip_arzulu o , onların seçimi beni bağlamaz.

Yorumla
    • Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      1 yıl

Keşke sizi tanıma şansım olsaydı ama neyse 🫡🤐

Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Çünkü gözleri kör. Görmek istedikleri gibi görüyorlar.
    Biri dedi ki. Ben birjni sevecem o kisi düzgün olmak zorunda. Sevgime karsilik verecek.
    Biz erkeklerin sevmesi hic onemli değil.
    Onlar sevecek, erkekler de karsilik verecek.
    Tam tersini hayatta yapmazlar.
    Nice iyi erkekleri harcadilar 5 para etmezler uğruna.

1
    0 Yorumla
  • buzzzgibikarpuzz
    buzzzgibikarpuzz Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bazı kadınlar sürünmeyi acı çekmeyi dramı seviyor. Hayatına heyecan entrika ve kaos katıyor.
    Dert yanmayıda seviyor
    Ee akıllı uslu edepli biri sıkıcı geliyor doğal olarak.

5
    2 Yorumla
    • haşinama
      haşinama
      1 yıl

Doğru

Yorumla
    • Asdrfv
      Asdrfv
      1 yıl

en aklı başında cevap bu :D

Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Onlar daha sosyal oluyorlar çevresi geniş olduğu , her ortamları olduğu ve ağızlari iyi laf yaptığı için serseri takımının oyuzden onlara daha ilgi çekici geliyor sanırım

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Böyle şeyleri nerden uyduruyorsunuz? Gerçekten kötü bir yaratilisimiz olsaydı katilim ben diyenlerin ve hapishane kapısı önünde beklerdik o kadar saçma bir etiket yapistirdilarki yine kadınlara hiç sorma. Biraz aklı ve gözlemi olan mantıklı düşünün erkekler bunun böyle olmadığına görür var mı böyle erkekler evet var ama gerçekten zeki olanlar. Bizler şeytan ruhuna sahip değiliz kötü isteyelim. ilahi bir ruha sahibiz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

30lara kadar böyle sonra anlaşabileceğin insan daha kıymetli oluyor. Bir de şöyle bir şey var serseri tiplerin kendilerini koruyabileceğini sahipleneceğini düşünüyor olması olabilir adam tehlikeli serseri herkese kafa tutuyor sonuçta gençlik yıllarında çok etkileyici

1
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

kötü erkekler agresif oldukları için daha böyle sahiplenici, koruyan biri diye bir algı var sanırım. çoğu kişi düzelir diye umut ediyor. kişi kötü evet ama tercih eden bunu niye tercih etmiş o sorgulanmalı birazda.

2
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Çünkü kendileri yetersiz cahil oldukları için kötü erkekleri sevmeyi tercih ederler. Kendini başkalarından altta görünmesin diye kötü erkeklere severler.

3
    0 Yorumla
  • Mineral2023
    Mineral2023 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.

İyi çocuk olmakla, dede modunda gezen erkeği karistirmasaniz mi. Kadın neden ona baba gibi davranan bir adamı istesin ki. İyi çocuklarda eğlenceli olabilir. Ozguvenle ilgili birşeyler olmalı bence.

1
    0 Yorumla
  • meraklı4226
    meraklı4226 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl

Bazı kadınların gözü kör olabiliyor akılları yerinde olmayabiliyor kötü erkekleri iyi bir şey sanıyorlar yaşları gençken ondan sonra büyüdükten sonra anlıyorlar ki efendi erkek efendi erkek ama o zaman da iyi yaş yaştan geçiyor artık

1
    0 Yorumla
  • eleguneferidun
    eleguneferidun Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.

genelinin babası da kötüydü ondan.. özlem duyuyorlar.. bu yüzden çocuk sahibi olmak istemeyen erkekleri öcü gibi göstermeyin. kötü baba olmak istemiyordur belki.. elindeki imkan ve şartlarda kötü baba olabiliyordur.. iyi baba olamıyordur...

1
    0 Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

İnsan çilesine aşık olurmuş atalarımız boşuna dememişler canım ya öyle işte 🤗🤗

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🤗🤗

Yorumla
  • Ben_Liss
    Ben_Liss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bu benim gibi kadınların akılsızlığı bu arada fotoğraf yakışmış

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkürler 🙏

Yorumla
  • Melisaaşkk
    Melisaaşkk Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Vay be demek o sweatin asıl rengi turuncuydu jsjsjsjsjsjs

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

yav sdfsdfdf

Yorumla
    • Melisaaşkk
      Melisaaşkk
      1 yıl

Gözlerin çok güzelmiş 🙈

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkürler 🌹🙈

Yorumla
    • Melisaaşkk
      Melisaaşkk
      1 yıl

Rica ederim 🌺

Yorumla
  • gunyss
    gunyss Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

onlar daha güzel 'seviyormuş' gibi yaptığı için

2
    0 Yorumla
  • BODYKARTAL
    BODYKARTAL Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar sevsin sevmesin umrumda değil sırf kötü erkekleri seviyorlar diye olmadığım biri gibi davranamam hemcinslerim de öyle davransa Çok iyi olur sonra karakter bölünmesi bunalımı geçiriyolar

1
    0 Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.

O tipler genelde kadın ruhunu iyi bilen kişiler oluyor. Onlar da sevildiğini sanıp kanıyor buna. Hiçbir kadın sünepe boş boş bakinan birini istemez

1
    0 Yorumla
  • jelyz
    jelyz Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Aslında atılgan, girişken, özgüven sahibi ve bizi koruyabilecek erkekleri severiz ama maalesef aradığımız özelliklerin çoğunu kötü erkekler karşılıyor

1
    0 Yorumla
  • TheGirlTakingRedPill
    TheGirlTakingRedPill Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.

Çünkü diğer erkekler tehlikeli erkeklerden korkar. Kadınlar da daha güvende olacaklarını sanıyorlar ama maskülen olmak ile tehlikeli olmak aynı şey sayılmaz.

1
    0 Yorumla
  • Blossom01
    Blossom01 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Bazı kadınlar maalesef aşağılanmayı, saygısızlığı ve hakareti aşk olarak görebiliyor. Oysa ki, sevgi ve saygı dolu, normal bir ilişki de mümkün.

1
    0 Yorumla
  • Beyefendi30
    Beyefendi30 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    1 yıl

Fazla efendi adamlar sıkıcı oluyorlar , hareketli olmuyorlar , genelde saf oluyor ( her efendi saf olmaz ama çoğu öyle ).
    Kadınlarda mecburen kötü erkeğe çekiliyorlar.
    Çünkü en azından eğlenceliler.
    Ama bence kadınlara en çekici gelen erkek modeli güçlü ama gücünü iyiye kullanan , erdemli , zorba olmayan ama hakkını da yedirmeyen erkeklerdir.

1
    1 Yorumla
    • Asdrfv
      Asdrfv
      1 yıl

hahaha efendi erkek demek saflık veya hareketsizlik demek değilki çoğu efendi enerjik komik akıllı erkek evlendi gittiler. bizlere de saf demeyelim de hayat tecrübesi az erkekler kaldı. onlarda tecrübelenecek, ve evlenecekler ama hangi kızlarla bilmiyorum

Yorumla
  • Rav3nn
    Rav3nn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl

Ben beyefendi erkek seviyorum ne yapayım kötü erkeği

4
    2 Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      1 yıl

Sadece kaslı erkekler yazsın yazmışsın kanks tüh şansımı kaybettim o zaman

Yorumla
    • Rav3nn
      Rav3nn
      1 yıl

Yapacak bisi yok

Yorumla
  • erisasli34
    erisasli34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kimse serseri gorunumlu tehlikeli tipleri sevmiyor bence... oyle tipler saf olanlari etkileyip kandiriyorlar

2
    0 Yorumla
  • Pömpüş
    Pömpüş Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.

Sağlıklı bir insan neden manyak birinden hoşlansın ki tabi kendi kafasında problem yoksa. Bence böyle insanların pisikolojisinde sorun var

2
    1 Yorumla
    • Asdrfv
      Asdrfv
      1 yıl

katıldım.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

"İyi bir adam seni dünya için feda eder, kötü bir adam ise senin için dünyayı feda eder."

2
    1 Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 yıl

"Kötü bir kadın sana kural koyarken, iyi bir kadın senin için kural çiğner."

Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.

Sanmıyorum öyle bişey olduğuna. İyi erkek mutlu ettiğinden çok görünmez kötü erkek haber olur ve sen bilirsin sadece

1
    0 Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Buna katılmıyorum Barış. Mesele özgüven meselesi. Serserilik değil kendine güvenen insanlar seviliyor

1
    0 Yorumla
  • krenk23rense
    krenk23rense Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Ben kötü çapkın erkek sevmiyorum ancak iyi erkekler de baskın oluyor baskın erkek sevmiyorum bir erkek nazik utangaç olmalı

1
    0 Yorumla
  • -Lili-
    -Lili- Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

En azından ne olduğu belli iyi erkeklerin içinden canavar çıkıyor hiç beklemediğiniz anda yiyorlar sizi

1
    0 Yorumla
  • Aybalakız
    Aybalakız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bu erkekler için de geçerli kötü kadın ya da erkek nedense hep tercih ediliyor devir onların devri

1
    0 Yorumla
  • StenkaRazin
    StenkaRazin Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.

Çünkü diğerleri sammiyetsiz, ezik, ve daha tehlikeli olduğu için.

Serseri tipşer en azından eğlencelidir. Kızlar çok haklı

1
    2 Yorumla
    • Asdrfv
      Asdrfv
      1 yıl

efendi ve komik erkekler evlendi gitti :(

Yorumla
    • StenkaRazin
      StenkaRazin
      1 yıl

@asdrfv
      Geçmiş olsun onlarla evlenen kafınlara

Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Kötü erkeğin herkesi bir yumrukta yamultacağını düşünmesi gibi onlarda kötü erkeğin herkese güç getirdiğine inanıyor o yüzden :)

1
    0 Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Yoo sevmiyorum

3
    0 Yorumla
  • yeldabsran
    yeldabsran Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Aslında ozguven eksikliği. Iyi erkekler beni beğenmez ona layık olamam diye korku bilinçaltında bir eziklik duygusu var sanki

4
    1 Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 yıl

En mantıklı bulduğum cevaplardan biri.

Yorumla
  • Bravehrart
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Çünkü onların konuşmalarından, hareketlerinden hoşlanıp aşık olurlar.

1
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı.

Ama kötü erkeklerden bir hayır gelmez kadınlara. Çünkü kötü erkek beyaz atlı prens olamaz

1
    0 Yorumla
  • Last_Romancel
    Last_Romancel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

İçlerindeki mazoşist hisleri gün yüzüne çıkarınca mutlu hissediyorlar

1
    0 Yorumla
  • ladymelo
    ladymelo Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Bir kadın karşısında adam gibi adam ister baktı adamlık yok aldatır. Alfa erkek💕

1
    0 Yorumla
  • BurkSevn
    BurkSevn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Her zman ziken yaranir çünkü.. gerçek değer veren seven erkekler onlara prenses erkek gibi geliyo

1
    0 Yorumla
  • hayretcksasirdim
    hayretcksasirdim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Bence daha çok korumacı daha fazla seveceklerini zannetmeleri

1
    0 Yorumla
  • Aloneman13
    Aloneman13 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 69%
    1 yıl

Heyecan arayışı içinde oldukları için. Sıkıcı ve monoton bi ilişki istemedikleri için.

1
    0 Yorumla
  • marjoo
    marjoo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Yok artık 🙄🙄 ben değildir... Erkek adam dediğin koca yürekli seksi karizma olur

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar neden kötü erkekleri daha çok seviyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar neden kötü erkekleri seviyor? 2 cevap verildi
Kadınlar neden kötü erkekleri seviyor? 74 cevap verildi
Kadınlar neden kötü erkek seviyor? 4 cevap verildi
Kadınların kötü erkekleri sevmesinin sebebi nedir? 32 cevap verildi
Neden kadinlar kötü erkek seviyor? 12 cevap verildi
Erkekler neden kötü kadın seviyor? 32 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çocuk yuvası, bakım evi ve hastanedeki hastaları ziyeret ediyor musunuz, halinize şükür içinde misiniz?
  • Dolgun kalçaları sadece erkekler mi seviyor?
  • İlk aşk mı, son aşk mı?
  • Öfken yükseldiğinde aslında neye ihtiyacınız olur?
  • Hatice Ö.'nün 'Kapalılar imha edilsin' sözü ifade özgürlüğü mü nefret söylemi mi?
  • Kadınlar her zaman haklı mıdır?
  • Kendinde en çok sevdiğin şey nedir?
  • Dünya basını Türkiye’nin elenişini böyle gördü, peki ya sizce? 🇹🇷⚽
  • Sevdiğin insan için değişir misin?
  • Saçlarınızın neye ihtiyacı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨