Güncellemeler
+1 yıl
Bittirdim... konuşmayı.. gitme bile demedi :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ne düşünüyorsunuz? En son dün gece sahur vaktinde görüntülü konuştuk daha da konuşmadık yazmadı bende yazmadım... Konuşmak istemiyor mu benimle napmalym yol mu veriym?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her şeyi benden bekleyen birine ben de yazmam.
Deilmi... Ya önceki günde aynsini yaptı ben yazdm bu gece de yazmadı bnde yazmadm haksizmym
Yazmak isteyen yazar son yazan yazmasin
Deilmi bncde... Konusmk isstyen yazar hemde işi yok bliyormusn evden calsyor.. boz zamanida çok demkki istemiyor konuşmayı nyse artık yazsda ben konuşmak istemediğimi diycm
15 sene once ben de boyle yaziyodum eski zamanlar geldi aklima
En azından sen yazıyordun.. ben kız olarak ikidebir yaznca tuhaf hissstm yazmiycam artık..
Yazi bicimini diyorum yav
😅😅😅 Allah seni şimdi sıramı mi offf...
Olsun gormusken degineyim dedim.
Çok incesin ya ben türk değilim yazım bu kadar oluyor maalsf
Tamam bise demedim
Neden hep erkek yazsın
Önceki günde yazmadı akşama kadar ben yazdm bugünde yazmadı yine bnde yazmadım o yüzden.. sence konuşmak istemiyormudr. Uzak mı duuryor bnden
Gerçekten hoşlansaydı yazardı diye düşünüyorum
Taktikte yapıyor olabilir ağırdan satmak gibi
İşte hangisi ben nerden bilcem.. sence konuşmayı bitrymmi? Ben yazmm artık o yazana kadar o yazdgnda konuşmayı bitrymmi soğudum cnkü hep bnmi yazcm neryee kadar kız olarak tuhaf hissediyorum ikidebir ben yazınca
Bekle, hoşlanan erkek yazmak için bahane bulur. Sen yapacağını yapmışsın yazma artık
Evet haklısın... Teşekkür ederim peki o yarın yazsa mesela devam ediymmi yoksa bitrymmi konuşmayı sence
Bu sana bağlı, sana nasıl davranıyor bilmiyorum.
Al işte şimdi yazdı 😅 napiym.. soğudm bnn ya
Hahaha soğudun mu 😂 seninde çok sağlam hislerin yokmuş sanki ne dersin? 😂 ilgisi varsa mesajlarda belli eder zaten 🤷🏻♂️
Off bilmiyorum ya snir oldum şu an
🤷🏻♂️
Ahmet ya bisy de.. ben hoşlanyorm ama bilmiyorum sesini duyayım diyor şu an ne diym
İyi gidiyor gibi gözüküyor neden kaçıyorsun tatlım? Akışına bırak
Konuşmak istedi hayır dedim... Hiç konusasm yok dahda konusmm herlde
Ne oldu sana birden soğudum dedin? Neden hayır dedin mesela?
Ya tüm gün yazmamış işim var dedi o yüzden yazamdm dedi vs... İnsan bu saattemi müsait olur ve yazar ne kadar saçma sklmş ki yazmış istedgi icin değil salk değilim ki ben aryck sonra bisy olmamış gbi konusup kapatack ben sevmiyorum öyle..
Yoğun bir günü geçmiş olabilir. Fakat hiç mi boşluk yoktu hani 5 dakika sesini duymak için arasaydı?
Evet işte şimdi istiyor beyfndi ariym vs bnde hayr dedim.. şimdi yazıyor bisymi oldu niye soguksun vs garip.. ciddn
Bilmiyorum 🤷🏻♂️😂
İyi yapmışsınız, geçmiş olsun.
Öyle Ahmet... Gitme bile demedi.. maalesef
Belliydi be zaten 5 dakika bile sesini duymak için ayıramamasından. Üzülme 🙏🏻
Evet üzüldüm ama geçti şu an iyym.. ❤️ teşekkür ederim
Herşeyi erkek mi yapsın ne yazacağı aklına gelmiyordur belki
Niye çocuk mu bu... Bir haftadan fazldr konusyoruz.. tandk. hemde önceki günde yazmadı akşama kadar ben yazdm bugünde yazmadı bnde yazmadm..
Kafana göre