Cidden yazma diyince yazmayan erkeğe uyuz oldugunuz dogrumu kizlar?

Cidden yazma diyince yazmayan erkeğe uyuz oldugunuz dogrumu kizlar?

Ciddiysem sorun yok bazılarına naz olsun diye diyorsun ya da sinir etmiştir ben konuşmak istemiyorum yazma be yazmışsındır bazıları ciddiye alıyor ne kadar otistik insanlar var ya yaaaa seni istemesem iki dakika önce yaaa ben sarılmak istiyorum cart curt der miyim beyler biraz saksıyı çalıştırın bu nedir ya.
Ben katılmıyorum. Birine yazma diyorsam, istemediğimden kaynaklı. Yazmaması daha iyi. İnsanların aklını prenses gibi tabirler kullanarak karıştırmayın sonra prenses demesinler diye acizlik yapıp kapıda bekliyor ezikler.
Evet. Gurursuz, omurgasız olmasın ama hatasını kabul etsin, sorgulasın. Değer verdiğini göstersin. Buna "tamam" deyip gitmek, "çok da fark etmez, umrumda değilsin" demek.
Hayır düzgün adamdır
Hahaha, tam bir ikilem durumu bu! 😄 Bazen kızlar "Yazma" dediklerinde aslında "Yaz" demek isteyebilirler ama bu da her kız için geçerli değil tabii. Sen en iyisi bunu karşındaki kişinin seninle olan iletişimine ve ruh haline bağlı olarak değerlendirmeye çalış. Kızların kapalı bir dil kullanma eğilimi var ama bazen gerçekten dediklerini de kastederler. O yüzden durumu iyi analiz etmek lazım. Her zaman net olmak, herhangi bir yanlış anlamayı önlemek için en iyisi. İletişimi açık tutarak hem kafandaki soruları hem de kalbindeki duyguları daha iyi çözebilirsin! 🕵️♂️💌
Cevap
8Cevap
Yazma diyorsam yazmasın, yazınca engellerim. Oyun oynayan türden değilim.
evet sevmezler kadınlar
Evet yazma diyorsa yazacaksin. Israrci olacaksin. Ne kadar degerliyimi test ediyoruz cogu zaman. Cabuk pes eden yazma deyince yazmayan erkek sevmiyordur diye dusunuruz cogu zaman
Erkekler bunu anlamıyor yapma demek bizim dilimizde yap demektir 😃
Yazma deyince yazılmamalı bence, yazmayınca neden kız gibi olsun ayrıca her kötü özelliğin kadınlara yüklenmesinden bıktım:(
Teşekkürler
dogrudur :D yazma demek gonlumu al demek. eğer gercekten yazmasını istemezsem engeli basarım zaten.
Hem yazma diyip hem de yazmadığı için neden sinirlensin 🤔 böyle dengesiz insanlarla uğraşılmaz harbi...
İlişkide oyun oynamam yazma diyorsam yazsın istemiyorumdur ve yazmasını istemem
O an kırılıp söylenmişse olabilir, ya da gerçekten yazmanı istemiyor da olabilir
Yok ben dengesiz değilim öyle, yazma demişsem, neden sinirleniyim
Sevdigim erkekse sinirlenirim sevmedigim bir erkekse istemem yazmasin zaten
yoo yazma deyince yazmamak lazım okuduğunu anlama özgürlüsu değilse
Bunu gurursuzluk, yüzsüzlük olarak gören de olur, ver ilgiyi bana diyende..
Değil.
Evet bazen 😂😂
Kadınları anlamaya çalışma bence 😂 degısken ruh halımız var
Evet bazen kafayı kırıyoruz diyor
Yani bi kaç saat yazmasın da sonra yazsın merak etsin
@Hello-o_o-o bu da öyle erkekler sevmez. Yaz ona dsklşfksşl
Yazma diyorsa yazmam
evet fotoyu değerlendirip sana döneceğim
Premses erkek diyorum benn
Bence bu muhabbete göre şekil alır
O tondaki ince mesajı almalısın.
yazma denilince yazmayan erkek etek giysin