sevdiğim adam son zamanlarda beni hep tersliyor soğuk davranıyor özlediğini dahi söylemiyor ve hemen hemen bir buçuk aydır koptuk ben ayrıldım ama hergun ağlıyorum uyuyamıyorum. Ve oda bana şöyle dedi. Ben seni çok seviyorum ama benim 100 binlira borcum var ailesi de beni zaten istemiyor yardımcı da olmuyor lar bize işe girip beraber yapmaya kalksak birseyleri çok zamanimizi alacak birlesmemiz diyor ben tek başıma yetiremiyorum diyor. Kiralar bile nekadar olmuş diyor zor diyor sen git durumu iyi birini bul evlen üzülüyorum ama seninde hayatını mahvetmek istemiyorum diyor. . Ve 3 yıl peşimden koştu okadar neler yaşadık atlattık şimdi bana böyle davranmasi ve beni kendi elleriyle bı başkasına bırakıp hiç kiskanmamasi bunu yedirebilmesi aşırı zoruma gidiyor. Ne yapmalıyım sana bıraktım diyor ya kal ya git diyor... 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😔
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgi zaten bu değil mi? Mücadele etmeyeceksek neden sevdik? Ederdim.
Okudunuz mu peki
Evet, sadece o konuda yorum yapmayı doğru bulmadım.
Anladım 😏 ama ben direndim.
Eğer bu durumda ben olsaydım devam etmezdim. Bugün pes eden yarın bir zorlukta yine pes eder. İstemem, üstü kalsın.
Ama çok seviyorsan.. herşeyde o varsa
Kör sevgi aptallıktır
Aklıma o geldiği an gözlerim flan doluyor hemen. Tutamıyorum kendimi bu aralar daha bı kötüyum iyice duvar gbi oldum ne guluyorm ne yaşamak dışarı çıkmak istemiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
İnsan çok sevince gerçeklere kör olabiliyor. Kendi yoluna bakacak güçtesindir umarım
Evt sonuna kadar.. ama ben onu istediğim için kafam hep ona yatkın nasıl kurtulurum bilmiyorum. Ya şunu bile düşünüyorum ben gidince başkasi gelince ve ona dokunacak onu sevecek flan. Çok kötü hissediyorum 😏🤦🏻♀️
Hahah😂 gülmemi yanlış anlama. şu an böyle hissetmen normal, bende eskiden severken aynı sen gibiydim. şu an eski sevgilim evli ve çocuğu var allah mutlu etsin diyorum, önceden çok kıskanırdım mesela. Dediğim gibi sevgi kör ediyor. Ayrılmayı kabullenip kendi hayatına bakmalısın
Hatta daha biz beraberken ben askere gittim askerde ayrıldık izine geldim ve sevgilisi olduğunu gördüm 😂😂
Amaaa nasıl unuturum 😔 nereye gitsem hep o var. Onunla gezdigim yerden bile geçince hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum 😔 cidden diyorum nasıl atarım
Seninki de baya kötü bi durujm ama 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sen balık burcusun galiba çok duygusalsın 😂 ilk önce bu ilişkinin bittiğini psikolojik olarak kabullenmekle işe başla. Tek başına kafa dağıt, arkadaşlarınla buluş. Güçlü ol 👍🏻
Arkadaşım flan hiç kimse yok. Annem kardesjm var biii.. 🤦🏻♀️😏 ve akrep burcuyum 😏
Ya kimseye ihtiyacın yok ki, benim 1 tane arkadaşım var 2 3 ayda bir görüşürüz. Sen kendi kendine yetersin, her şey tecrübe. Gerçekten kendi kendine yettiğin gün çok güçlü olacaksın. Kimse de unutulmaz değildir.
Değildir evt ama. 3 yıl peşimden koştu ve neler yaşadık beni kaçırmaya bile kalmıştı boğazıma bıçak dayadı. İçeri girdi yattı çıktı hala bırakmadı ve ben çok bağlandım sonra. Simdidr nasıl aticam bilmiyorum. 😏😏😏🤦🏻♀️😔
Ne 😂 neler okudum ben Allahım 🤦🏻♂️
Ne oldu 🙄
Şu anlattıkların normal mi sence?
Hayat bu ama 😏 her şey oluyor
Bi mesaj atsana bana
Kararlı davranırsan adama desteğini hissettirirsen düzelir.
Ben çok kararlıydım kendinden beni uzaklaştırmak için çok kötü davrandı ayrıldı benden birgün kapisina kadar gittim ağladım barıştık bırakmadı . Bir süredir oda bende iş bulamiyoruz ve diyor ki sen de ben de iş bulup birleşene kadar yaşımız ömrümüz geçiyor git hayatını kurtar diyor sürekli 😏😏😏
Sen de mi işsizsin şu dönemde.
Evttt
Buluşamıyor musunuz
cok yoruyorsa salarım gider.
Çok seviyorsan..
Belli yere kadar zorlarım benim de kendi öz saygım var. açıklamanı okudum sanırım sevgilin bu adam değil mi? benim de borcum var beni böyle kabul eden kadın birlikte calısırız diyorsa calısırız öderiz ama ailesi istemiyor büyük ihtimal anacı babacı böyle birinden hayır gelmsez sana
Daha önceleri anne babası umrunda değildi onları çok çiğnedi benim için aynı evde yaşadık eve çıktık beraber. Ve ben iş bulamadım o yerde. O da tek başına yetiremedi esyamiz bile yoktu adam akıllı. Şimdilerde ailesine de üzülür oldu. Bilmiyorum neden böyle ya. 😏😏
Ben nedenini söyleyim borçlarını ödemek için aile evinde kalıyor ve ailesi de seni istemediği için boyun eğiyor ben olsam borcumla sana gelirdim birlikte bişiler yapardık yine bitirridik 1 sene içinde o parayı. bence aile sözü dinliyor yarın bir gün evlensen bile anası babası bişi dese senin üzerine gelir.
Yooo onlarin lafına hiç bakmaz ki aama.. 😏 onlara kaç kere rest çekti ya bilmiyorum ya da ben çok aptlm 🤦🏻♀️
aptal değilsin sakin ol. borcu olduğu için istemiyor seni ailesi istemiyor diye istemiyor. bu adamdan sana olmaz. yarın bir gün yüz üstü bırakır seni. konuşmak ister misin?
sevdiğim yok
Ben yorumlarınızi bekliyordum okadar şey yazmıştım 😏