Mucadeleden ne demek istiyorsun bilmiyorum ama ben siliyorum gururumu ya eger seviyorsam adiyorum kendimi
Son sevdigim mesela aylarca inanmadi onu sevdigime onun disinda hickimseyle konusmadim birak konusmayi konusmamiz bittigi anda bile aklim kaliyordu onda ona aittim sanki oylesine seviyordum farkli sehirlerdeydik hosuna gidiyordu ilgim alakam ama umursamiyordu hep hep inanmadigini soyluyordu bana bir de yok siz erkekler akliniz fikriniz surda falan filan oysa biliyor musun bir fotografini bile istememistim ondan. Bir kac fotografi vardi bende sonra internettekileri de benim icin kaldirdi. Ama ona gore hep diger erkekler gibiydim. Ya da duygularini biras gosterse bana ona biz kiz diyecektim ona gore..
Bana eski sevgilisini anlatti en sevdigini platonik askini kiskanamadim. Utandim o benimle paylasirken kiskanmaya uzmeye.. sakladi kendini taniyamadim o daha sosyaldi bana gore itiraz edemedim yani.. cok sorun vardi olmuyordu.. ama ben, cok cabaladim. Hep olsun istedim onu cok sevdim. Hani bazen asagilik gibi hissedersin ya, onunla konusmak icin cok asagiladim kendimi.
Mesela ilk mesaji her zaman ama her zaman ben atardim ona. Boyle 2 hafta mi ne hastanede yattim benimle en ilgili oldugu donemde, telefonum yanimda degildi.. 1 mesaj bile yoktu biliyor musun.. oysa her sabah her gece her an aklimdaydi o benim. Haberi yoktu korkuyordum endiselenir diye.
Yine ben mesaj attim ne bileyim iste..
Sevince mucadele ediyor muyum bilmiyorum ama sevince cok asagilaniyor insan.
Bak yil gecti, halen her dogum gununde mesaj atarim
Gurur yok iste... bilsem ki donecek yine mesajlara bogarim da biliyorum artik o yuzden rahatsiz etmiyorum. Eger mucadele olarak bakarsan pes ettim.
Ama sansliyim biliyor musun, kapatmadi bana ulasim yollarini.. okuyor mu siliyor mu bilmiyorum..
Ama icimde kalanlari yazdim.
Mucadele ne bilmiyorum sadece ben onu hayatimda istiyorum ve bunun icin ugrastim
Sana onerim aynaya baktiginda "denedim" diyebilecek yuzun olsun..
Ah ulan **** 😂😂😂125 Yorumla- +1 yıl
İlk 3 paragrafta sanki ben anlatılıyormuş gibi. Hoşlandığım kişi beni anlatmış gibiydi. Ama ben biliyorum ki , o benden hoşlanmıyor. Kanka gibiydik zaten. Diyemezdim senden hoşlanıyorum diye. Zaten mesaj da atmıyor bana. Bitti. Bittik.
Çok güzel olmuş yazdıkların. En sonda koyduğun emoji de , ağlarken gülümseme anlamında olduğunu kavradım. Gözleri susturamıyorsun ama yüzün gülüyor. Gülmek istiyorsun. Tekrar teşekkür ederim yorumun için <3 - +1 yıl
Adin 9 harfli ise ve 4lu ya da 6li kisaltma ile pesinden 2 yil kadar kosuldu ise zaten sana yazilmistir 😍😅
Ancak sanirim sen de anlattigim gibisin, sen ve senin gibiler tesekkur etmesin bana ya. Kusura bakma gercekten. Ama sizin gibiler senin bir baska turevin yuzunden bu haldeyim, dire senin yuzunden benim halimde o bahsettigin kisi.
2 kelime..
Bir "seni seviyorum" iki kelime ya.. o 2 kelime ugruna dunyalari veriyoruz. Seven adam icin ne kadar degerli keske bilsen.
Kusura bakma.. sen kendini o anlattigima benzetince biraz gerildim. Uzuldum cocuga. - +1 yıl
Çocukla kankayız. Hoşlandığımı bilmiyor bile.5 Nisan günü ondan hoşlandığımı anlayıp bağları kopardım.2 gün dayanabildim. Sonra tekrar geldim saçma durumum olduğunu söyledim. Sorun etmedi. Kabul etti. Gün geçtikçe iyi olduk. Samimileştik. Kanka olma evremiz bu zamanlardı işte. SAat 6'ya kadar uyanmasını bekledim. Sabaha karşı...
Şimdi ne oldu? İlgimden bunalmıştı. Ben de tamam öyle diyorsan ilgiyi kısarız dedim.1.5 aydır konuşmuyorduk. Arada bir o mesaj atardı. Şimdi atmıyor bile. Yaptığı ayıptı. Ama ben yine de 1.5 ay sonra mesaj attım. Dgs'ye girecekmiş. Başarılar diledim. Çalışmadığını söyledi. Büyük biz kazık. Benim yanıma gelecekti güya kazanıp...
Adım 5 ve 5 şeklinde.2 yıl olmadı daha.5 aydır hoşlanıyorum. Peşimden koşmadı. Kankaydık dedim ya. Ben onun , yalnız kaldığında yalnızlığını gideren kankasıydım. Şimdi kalabalık çevresi. Ben neredeyim? Yan cepte.
En İyi Cevaplar
O beni sevseydi ben onun icin mucadele etmek zorunda kalmazdim. Sevmeyen kimse icin mucadele etmem dolayisiyla kimse icin mucadele etmem yani :D
29 Yorumla
+1 yılSonuna kadar mücadele de etsen elinden geleni de yapsan bazen olmayınca olmuyor hatta o kadar uğraşmanın karşılığı da bu olunca hayal kırıklıklarınla kalakalıyorsun. Seni seven biri için ölsen de olur da eğer sevmiyorsa kılını bile kıpırdatmamak lazım. Bencillik iyi oluyor bazen. Acı çekmekten iyi 😊
10 Yorumla
+1 yıl3ncu bir şahıs girene kadar.
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
dokunma yarama ya çok uğraştım çok emek verdim sahip olduğum herşeyi bütün varlığımla verdim en son canımı verdim ve girmesi için 2.5 yıl mücadele verdiğim üniversitede sevgili yaptı kendine şimdi gelde kızlara güven sevgilim diye yanında dolaştır emek ver nasıl yapıcam artık
sanki kızlar kız değil sanki cinsiyet kavramı kalmamış gibi hissediyorum ya hiçbir kız ilgimi çekmiyo hiçbir kıza güvenemiyorum hiçbir kıza bakamıyorum :(11 Yorumla
+1 yılAşkı İçin Tahtı Bırakan Adam Kral Edward
Adam İngiltere tahtını bırakmış evlenmedi diye
www.tarihkomplo.com/.../...n-adam-kral-edward.html11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla fedakar çok fazla deger cok fazla sevgi
Ama karşılık görmedikten sonra mucadele hep korku verir eksik hissedersin ama ne olursa olsun mucade edersin ettim de yillarimi veririm sabrederim ama taki bir gün gözleri doğruyu yansitana dek asla gözler yalan soylemez10 Yorumla
+1 yılSevdiğim bir başkasını seviyorsa hiç mücadele filan etmem 😄 yani ederim de unut ak için mücadele ederim 😄 öbür türlü platonik sevdiğim bir cici kız varsa belki bir şeyler yaparım 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Aaaaa öyle miydi 😄 o zaman platoniklik bana göre değil 😄 ben benden önce birini sevmiş birisini sevmek istemem 😄 aklımda hep bir soru işareti kalır acaba aklına geliyor mu hiç diye 😄
Sevgi kolay unutulur bir şey değil 😄 emin olamam unuttuğuna 😄 senin de öyle bir durumun varsa unutmaya çalış 😄 unutturacak birini bul 😂
Ben platoniği seversin ama o seni bilmez gibi bir şey biliyordum 👀
Benim belki mücadele ederim dediğim şey buydu 😄 sevdiği varsa olmaz 😂
Yakışık kalmaz 😂 - +1 yıl
Herkes ilk olmak istemez mi ama 😄 benim bir ilkim olmadı 😄 ilk sevdiğim kişinin ilk sevdiği kişi olmak istememde bir sakınca var mı ki 😂
- +1 yıl
Evet önemli olan o ama ilk ile birleşir ise ortaya ne muhteşem bir cicilik çıkar biliyor musun 😍
Evrenin bu ciciliğe ihtiyacı var 😐
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiyi agresyon ve tahakküm duygularıyla karıştırmak da enteresan bir ergenlik örneği. Ülkemizin ciddi bir kısmı bu kafadan hiçbir zaman çıkamıyor.
24 Yorumla- +1 yıl
Evet, bildiğin ergen işte bu kafa. Bir insan bağırıp çağırırmış seviyorsa. Çünkü arabesk yavşaklığına teslim olmuş bu milletin algısına göre sevgi bir kişiyi sahiplenme, onun üzerinden kendi komplekslerini tanımlama durumuna deniyor. İlla kavga edilecek, çirkeflik yapılıp ergen atarına başvurulacak.
İnsan olmak, sakin olmak falan yok bunların lügatında. - +1 yıl
Bu ergenlerin bir diğer huyu da 'Hmm, yetişik, hmm x, hmm çok bilmiş' diye aklınca laf konuştuğunu sanmak ya neyse.
+1 yılMücadelenin dibine vurdum bir zamanlar.
Hayattan bile geçtim yani öyle söyleyeyim.
Adıyla başlıyorum güne ve öyle bitiriyordum.
Mazide kaldı.11 Yorumlasusmuş biri için bitmeyen sevgilerde vardır Patricia'nın sonuna kadar duydugu Aşk ile bekledigi büyük aşkı için evlenmedigi Tacettin gibi
Yukarda yazan gerçek hikayedirkitabın ismi "Hasret" Canan Tan
Hüzünlü bir kitaptır baştan söyleyim, karar senin
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güncellemendeki sözü beğendim. Yazarı belli mi onun?
Mücadelem hakettiği kadar olur.11 Yorumla
+1 yılKimse icin mücadele etmem. Bugünden itibaren o devir kapandi benim icin
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkür ederim.. sagol :)
+1 yılbundan 1ay önce ki ben hiç girmezdi ama şu an cidden seviosam bınkere hayır desede karsı tarafdan yeşil ışığı aldığım sürece bırakmam peşini
13 Yorumla- +1 yıl
yaw sen bı ara soru sorup herkesin cevabını özel yapan kız deilmisin :@ sana az bile :D
+1 yılMücadeleci bir ruhum yok malesef..
Olursa olur, olmazsa hayırlısı diyorum..
Biliyorum zahmetsiz rahmet olmaz..
Tembelim 😔
Zarara kendi rızasıyla girene merhamet edilmez layıkta değilim..
#Vesselam10 Yorumla
+1 yılPes etmiş gibiyim yaşadın platonik aşkların onurlu mücadelesi 😄😄😄😄
12 Yorumla- +1 yıl
Geldim 😄😄😍
mücadele önemli tabi ama nasıl mücadele ettiğini bilmeli insan. mücadele edecem diye saçmalıklar yapıp karşıdaki insanı bunaltıp dahada soğutmamalı insan kendinden
11 Yorumla
+1 yılŞu an sevgili si var dört yıldır kızın peşindeyim ve nereye kadar giderse gitsin mücadele etmekten vazgecmiycem geçen gün ev adreslerini öğrenmek için is yerlerine gidip arabalarını takip ettik arkadaşlarla ben hala umutluyum.. Umudu kaybeden insanın kaybedicek bir şeyi kalmaz.
10 Yorumla
+1 yılKalbimi bin parça edene kadar devam ederim. Susarım susarım sonra derim ki "beni sevmeyen, saymayan biri için deger mi?" Yani bence böyle ben gerçekten kırılırsam bir daha asla o durağa uğramam. 😔
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sevdiğim insan için mücadele etmem gerekiyorsa öyle bir şey sevgi olamaz benim için. (İlişki içindeylen hastalık vs özel durumlar hariç ilişki başlamadan önceden bahsediyorum)
10 Yorumla
+1 yılSavaşırım olması için çok uğraşırım pes etmem fakat olmayaçağını anladığım anda bitiririm geri dönüş yoktur.
Karşımda ki insanın da bu çabamı görmesini çok beklerim.10 YorumlaSavaşmak genlerimde var gerektiğinde Vatan için gerektiğinde sevdam için
17 YorumlaHavaya yumruk atmak, gölgenle kavga etmek gibi birşey bu dediğiniz; seven zaten bırakmazdı😞😞😞
22 Yorumla
+1 yılKarşılık bulmak için uğraşmam çok. Birine âşık olmak en güzel sevgidir. Birini karşılıksız sevmek en güzel aşktır.
10 Yorumla
+1 yılEğer çabalamama değeceğine inanıyorsam, yani savaşmama değerse gidebildiği yere kadar savaşırım. ya da eğer hak etmiyorsa savaşmam çabalamam
10 Yorumla
+1 yılsevigili için mücadele edilmez kendi sevgin için mücadele edersin. mücadele etmiyorsan kendi sevgin bitmiştir..
10 Yorumla
+1 yılMücadele etmekle edememek arasında kalır hem kendimi hem de karşımdakini yıpratırım en sonunda karşı taraf bu durumdan sıkılır ve terk eder :)
10 Yorumla
+1 yılPes etmekten nefret ederim ama bazen insan pes edecek dereceye gelebiliyor
11 Yorumla
+1 yılHastalık gibidir platonik aşk tek dava aşık olduğun kişi o gelmezse kanserleşir
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen hea yürürsün hedefe bir bakarsın yine aynı mesafedesin
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. ya kolundan tutup şu sorunun önüne atasım var onu !!!
teşekkürler soru için11 Yorumla
+1 yılNe kadar? Bunu ölçüsü mü var ki? Mesela benim 83 tesla
11 YorumlaSeviyorsam ve beni seviyorsa beni zaten mücadele etmeye mecbur bırakmazdı.. Beni sevmeyeni sevmeyeceğime göre sorun da yok herkes bir yere kadar..
10 YorumlaBizde ''Sevmek=Nefesinin bittiği yere kadar.'' demektir.
Bir de buna layık olamayacak kadar alçalmış ve bir tarafları kalkmış olanlar var..10 Yorumla
+1 yılPlatonik aşkları ergenlikte bıraktım. Ama karşı tarafta biseyler hissediyosam ama bana adim atmiyosa gerekirse pesinde kosarim tabiki bir ölçüsü vardir
10 YorumlaKarşımdakinden gerçekten eminsem evet. Ama kimseye gerçekten inanmıyorum
12 Yorumla
+1 yılGittiği yere kadar... Uğraşıyorum ve uğraşmaya da devam ediyorum. Pes etmek bende olmayan bir şey
10 Yorumlaolm ben genelde biriktirip biriktirip patlıyorum ama artık susmayı seçtim en rahatı
10 YorumlaSonuna kadar mucadelemi veririm ancak baktim olmuyor artik gitmekten baska bir seyim kalmaz.
10 YorumlaSevdiğim kadar mücadele ederim. Gerisi benim egomdur.
10 YorumlaSevgi karşılıksız ise mücadelenin bir anlamı yok , sevgi karşılıklı ise mücadelenin sınırı yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYıllardır mücadele ediyorum gücümün yettiği yere kadar devam :)
10 Yorumla gururum onurum ayaklar altına alınıncaya kadar yapacak bir şey kalmayıncaya kadar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. mücadele ettiğin kişiye bağlı bazen yıldızları sersende önüne bşe ifade etmiyor
10 YorumlaGerektiği kadar ama biri beni sevsin adına kılımı kıpırdatmam
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim için bana saygısını yitirene kadar mücadele ederdim ettim olmadı :)
10 Yorumla
+1 yılElimden geleni yaparım baktım olmuyor bırakırım ama önce elimden geleni yaparım
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim kişi beni seviyorsa ve buna değecek biriyse sonuna kadar mücadele ederim.
10 Yorumla
+1 yılSeversem ele geçirene kadar yapmayacağım pislik kalmaz
10 Yorumlagerekirse onun için işimi gücümü bırakır koşarak gelirim yanına
10 Yorumlabütün sene koşmuştum ve şuanda benim :) (tabi koştuğumu o hiç bir zaman bilmedi :D )
10 Yorumla
+1 yılmücadelenin ardından kaybetmek olmaz her zaman kazanılır kaybedenler mücadele etmeyenlerdir
10 Yorumlasimdikiler sana karsi savasir, ikiniz icin savasmaz
10 YorumlaKafama koyduysam sonuc alana dek mucadele ederim...
10 YorumlaGörücü usulü evleneceğimden mücadeleyi babaannem versin ben uğraşamam bana göre değil :)
10 YorumlaDayanışma mücadele devam ediyor benim için ölmek var dönmek yok:)
10 Yorumla
+1 yılCiddi anlamda ölene kadae savaşırım yanlız oda beni seviyor ise
10 Yorumlasevdiğim birisi olmasını istemem aşk bana göre değil sanırım
10 Yorumla
+1 yılÇok seviyorsam ve gerçekten onunda sevgisine inanıyor ve güveniyorsam sonuna kadar
10 Yorumla
+1 yılSevgime inanmıyorsa hiç birşey yapmam çünkü kelimelerimin onda hiç bir etkisi yoktur ne soylesemde inanmayacaktır o yuzden içimde yaşarım.
10 Yorumla
+1 yılMadem seviyoruz mücadele karşılıklı olur tek taraflı olmaz
10 Yorumlabazen bir an oluyo tamam diyosun artik ne yapsam bos iste o anlarda vazgeciyorum
10 YorumlaÜşengeç bir insanım bir eder , iki eder ücüncüde yoluma bakarım
10 Yorumla
+1 yılİnanıyorsam ve gerçekten seviyorsam elimden geleni yaparım.
10 Yorumla
+1 yılumut oldugu Kadar ugrasirim kendimi kandirmam olmuyorsa olmuyor
10 Yorumla- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne