Arkadaşlar eşime gel yatağa beraber sarılalım dedim uykum yok yorgunum rahat değilim dedi bende uyumaylalim film izleyelim sarilip dedim her çifte olduğu gibi gelmedi rahat değilim dedi bende sen hep böylesin dedim bu bir iki degilki sanki zor birseymi istedim dedim sus dedi tekrarladım kötü bir şey demedim gel herkes gbi sarilak uzanak dedim. Baktım kızdı kızdı duştan anlamiyorsun dirdirin batsinn hayatın sikintalarini aksama kadar ne haldeyiz bilmiyorsunuz anca aşk meşk dedi ve başka odaya gitti üstünede kapıyı kilitledi cagirdimda gelmiyor oturdum ağlıyorum naptimki ben.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSürekli anlatmaktan kaçıyorsa aranızdaki sorunlar artarak devam eder. Kötü bir şey söylememişsin sen. İletişiminiz kopuk. Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama bu böyle devam ederse daha da zorlaşır işler. Babam da anneme sürekli böyle. Her lafına sus sus konuşma diyor. Daha sonra daha fazla seni susturmaya başlayacak. Annemle babamın evliliği hâlâ sürüyor ama çalkantılı. Eşinle senin aran da böyle olacak muhtemelen. Eve gelecek durduk yere sus sus diyip duracak. Sonra görecek dışarıdaki o işi yapan kadınların konuşması yok falan, onlara yönelecek. İş işten geçmeden psikoloğa, aile terapistine falan gidin bence. O gitmem derse kesinlikle sen git. Kendini birisi uğruna yakma. Boşanırsanız da kendi düzenini kurman için zaman yaratırsın. Susup oturursan, ayrı odalarda uyursanız böyle alışır, ne yapsan laf eder. Olur olmadık şeylere sorun çıkarır. Sorun olursa yazabilirsin bana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSıkıntılarını sana anlatamadığı için. Sende farkında değilsin. Ve ondan ilgi bekliyorsun. Aslında oturup konuşsanız. Bunlar olmayacak. Konuşamayan kisielr gerçekten zor. Sen haksız degilsin. Aman onun yaptığı saygısızlık. Açıkça diyebilirdi. Sorunlar var hayatim. Biraz bana müsaade vs gibi.. umarım duzelirsiniz. Kadinlar erkekler diye ayrılmış yorumlar. Ama siz aciklamadiginiz için biz sorunları bilmiyoruz. Sorun sizde aslında.. tamam biz duygusal olabiliriz ama. Yapışık ikiz gibi olunda demiyoruz.. sadece konuşulup varlığımızın hissedilmesini. istiyoruz. Zor değil..
00 Yorumla
+1 yılBu ciddi bi mesele tatlım bunun sebebini bulmalısın etraflıca konuş onunla şimdi onunla önce temas kur göz ve dokunma teması sonra seni anlıyorum ama bende buna çok üzülüyorum seni yanımda istiyorum lütfen bunun sebebini söyle bana de hemen tartışmaya geçme biraz bekle göz temasını bırakmadan ben seni seviyorum özlüyorum isteyken de duygularına dokunmalisin nasıl biri bilmiyorum ama onu anladığını göstererek konuştur onu ne istiyor sor bide geldiği zaman masaj yap ona ilgi alaka göster önce sonra konuşmaya başla
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılSenin kocan işteki sıkıntıları eve getiren cinsten. Bazen erkekleri hür bırakmak gerekir aklında sıkıntılar varken erkeklerin canı romantizm çekmez. Kocanı öğren huyunu suyunu bir kez dediğini ikinci kez söyleme bu erkekler tarafından anlaşılmadığını ve sıkboğaz edildiğini düşündürür çok bunaltır. Ne zaman ne söylenmez bilmeden ben hakkıyım diye düşünmek evlilik değildir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
66Cevap
+1 yılAranızda iletişim kopukluğu var eşin burada hatalı olan taraf yaşadığı şeyleri seninle paylaşmak yerine hiç bilmediğin konular üzerinden sana kızıyor yani neler yaşıyor eşin bilmiyorum ama yaptığı doğru değil. İş yerinde yaşadığı sorunları evine taşıması özellikle ve eşine bu yüzden kaba davranması tamamen yanlış umarım kendisini düzeltir.
20 Yorumla
+1 yılBelki iş yerinde sorunları vardır, belki mobbing uyguluyorlardır ve işsiz kalmamak için sabrediyordur ama bu sırada sinir sistemleri bozulduğu için enerjisi tükeniyor olabilir.
Başka sebepler de olabilir.
Şimdi sana akıl veriyorum, aynen birşeyler yap.
Tabii biraz masraflı işler bunlar, inşallah olur.
Eşin evine gelmeden önce hem evinizi, hem kendini psikolojik olarak hazırla ve eşinin enerjisini yükseltmek için kendisini biraz daha iyi hissetmesini sağlayacak birşeyler düşün.
Biraz kendisini toparlamasına yardımcı ol.
Bir süre bu şekilde çözümler üretmeye çalış.
Eminim birşeyler olacaktır ve netice alacaksın.
Kendine iyi bak.
Bol şans.
🌹00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl- erkekler basen yanliz kalmak ister, ozellikle cozemedigi konularda bunu yapar.
- cozum sana anlatmak ya da anlatmamak degildir. kendisi kafasinda cozunce zaten gelir.
- kadinlar dertlerini anlatarak rahatlar. erkekler anlatmiyorsa anlattigi zaman kendini zayif hissedecegi icin paylasmaz.
- men are from Mars women are from Venus kitabini okumani oneririm. Turkce cevirileri de mevcuttur
23 Yorumla
Soran+1 yılAbi yani bu o sus dedi kızdı ben susmadim diye değil yani altında sıkıntılarmi var diyorsun
- +1 yıl
evet aynen dogru anlamissin
Soran+1 yılAnladım abi napayım yarın konuşmasam olur mu çok üzülüp kirildim
Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Güzelim adamın işyerinde bir sorunları var, birazda bu konuları konuşup rahatlayan tip değil içine kapanık tipe benziyor sen olayı büyütme büyüklük sende kalsın oysaki evindeki içindeki aile anne ve babaya ilgili sorunları konuşup birlikte çözüm arasa daha iyi olur ama yetişme aldığı terbiye böyle sen duruma üzülme hiç suçun yok gelince hoş geldin de günün nasıl geçti aşkım de öyle geciştir bunlar evliliğin tuzu biberi de hiç kendinize suclamada üzülmede
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm abi.
+1 yılBir insan o an yalnız kalmak istiyorsa baskı yapılmaz, kendi haline bırakılır, evlilik demek sürekli dipdibe olmak demek değil aksine kişinin kendi özel alanı da olabilmesi demek. Eşin psikolojik olarakta iyi olmayabilir, direkt saygısızlık olarak görmemek gerek, biraz zaman ver üstüne gitme.
16 Yorumla- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsunuz. Evlilik demek sorunlarını birlikte çözmek, mutluyken de üzgünken de beraber olmak demektir. Bir sorunu varsa karısıyla paylaşmalı. Aynı zamanda kadının da sorunları olduğu zaman kocasıyla paylaşmalı yoksa ben başka odaya sen başka odaya böyle evlilik sürmez
- +1 yıl
O an yalnız kalmak istiyorsa ve karşı taraf da yalnız bırakırsa bu döngü halini alır artık canı sıkkınken hep yalnız kalmak ister ayrılığa kadar gidebilir hatta
- +1 yıl
@dloohsouse bazen bazı şeyler hemen paylaşılamayabiliyor, o yüzden biraz zaman vermek ve bireysel alanda bırakmak gerekiyor, bu tip sorunlar baskıyla çözülmez.
Soran+1 yılBayan arkadaşın dediği gibi konuştum güzelce kovdu resmen kapıdan git dedi süs ve git Ağlamaktan dünden beri gözüm agriyor ulan ne pis kadinlr mutluluk görüyor nerde iyi onlarda eziliyor
- +1 yıl
Zaten sizde hata var demedik ama benim fikrimce çok üstüne gitmeyin, baskı her zaman ters teper, istemeden daha çok kalbinizi kırabilir.
Soran+1 yılHklsn karismiorum artık ona
+1 yılYaptığı büyük saygısızlık öncelikle, bir derdi var belli bunu seninle paylaşmıyor kendi kapalı bir kutu senin onu açmanı bekliyor. Kızacaksınız belki ama ben böyle insanlardan gerçekten nefret ediyorum kendi sıkıntısını paylaşmaktan aciz biriktirip duygu patlaması yaşıyorlar sıkıntısını paylaşmak istemeyen dışarıyada yansıtmamalı. Sen yanlış bir şey yapmamışsın onu bir süre kendi haline bırak böyleleri ancak yanlızlıktan anlarlar.
20 YorumlaOlay senlik bir şey değil son dediği cümleye bakılırsa. Belli ciddi bir sıkıntısı var sana yansıtmak istemiyor. Adam sıkıntılarını evine taşıyan bir insan değil yani öyle birisi olmak istemiyor anladığım kadarıyla. Sen üstüne fazla gitme ama evde de ruh gibi olma yine sen normal muhabbetini sohbetini karı koca ilişkinizi yaşayın o sıkıntıyı atlatmasına yardımcı olur zaten. Bir kaç haftaya geçer
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tüm evliliklerde oluo sorunlar onmli olan atlatmak peki kardesim ama okdr ağladım gelmedi..
Bu sevmiyor demek dglmi sorunca dio seviyorum bn seni...
Sadece sus dedim susmuyorsun kavga olmasın dye gittim kafayı yememek icin
Soran+1 yılPeki abi
+1 yılHakli adam. Kadinlar her seyi ask mesk toz pembe goruyor. Ornek vermek gerekirse esim bana sarilip uyuyabiliyorken ben tek basima zor uyuyorum. E haliyle de arkami donup yatiyorum. Ama kadin kismi uyurken bile sarilmak istiyor. Lan uyuyamiyorum oyle daaa niye anlamiyorsun. Birakin insanlar biraz nefes alsin uyusun dinlensin.
06 Yorumla
Soran+1 yılE ne diye evlendik hep tek takilcaksak
- +1 yıl
Evlilik demek yapisik ikizler gibi bir omur bir arada olmak demek degil ki. Arada bir nefes almak lazim. Yoksa o evlilik zulum olur. Gerci kadinlar oyle yasamayi ister ama erkek icin surdurulebilir degil.
Soran+1 yılPeki abi
- +1 yıl
Oyleee maalesef. Birgun evlendiginde anlarsin ne dedigimi
Soran+1 yılEvliyi m , zatwnnn
- +1 yıl
Pardon soruyu soran sendin di mi? Bak iste evlilik boyle bir sey. Es coluk cocuk derken kafa kalmiyor insanda :)
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Ailenin yükü yalnızca erkeğin omzuna bindiğinde nihayi sonuc bu oluyor.. o hic biseye yetisemiyor sıkıntı sıkıntı üstüne, evdeki de kendi dünyasında pembe hayaller kuruyor.. tek çözüm iki kisinin de çalışıp gun icinde yorulmasi ve geçime ortak olmasi sahsi fikrim..
10 Yorumla
+1 yılBöyle zamanlarda ilk teklifi yaptıktan sonra erkekten uzaklaşmak ona biraz alan tanımak lazım. Erkekler ve kadınların düşünce yapıları çok farklı. Sana çok rahatlatıcı gelen bir etkinlik ona o an eziyet gelebilir. Keşke başında şöyle deseydin
-tamam canım ben yatağa geçiyorum, geldiğinde bana sarılmayı unutma!
Böyle dediğinde hem onu anlayıp darlamadığın için hoşuna gidecek hem kafasını dağıtıp sana daha iyi hissederek gelecek. Sonra da sarılıp uyumuş olacaksınız11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy afedersin ama tam bir malmış kocan, bak sana ne diycem deveyi diken insanı s*ken yaranıyormuş, kocana aynı onun gibi davranacaksın soğuk olacaksın bak gör nasıl yalanmaya başlıyor. Konuşmaya calisirsa konusma, seninle yatmak isterse sen de git baska odaya kilitle giremesin bir süre yap bunları işe yaramazsa eşek gibi anırırım burada
29 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle abartildi bu
Cevap sahibi+1 yılBak sana dediğimi yap yılların tecrübesi istediğini nasılda elde edeceksin, gidebileceğim yerler varsa onun olduğu saatler git evden ortalıkta gözükme sana sorarda neredeydin neden surekli gitmeye basladin diye, evde ruh gibi yanlız basima dolanmaktan sıkıldım dersin. Soğuk davran konuşma, sana bir şey anlatırken hı hı, tamam diye geçiştir, sen de farklı odada yat, hiç gel falan deme
Cevap sahibi+1 yılEğer canınız çok sıkılıyorsada kore, çin, hint dizileri falan izliyebilirsiniz çok sarıyor, kocanıza falan ihtiyaç duymazsınız sonra
Soran+1 yılSence ben haksizmiyim kötü bseymi dedim
Cevap sahibi+1 yılHayır değilsin tabiki de , kocan tam bir s*lak afedersin ama iş hayatinda ya da gunluk hayatinda can sıkıntısını senden çıkarıyor?
Soran+1 yılÇıkarmıyorum. Diyo
Cevap sahibi+1 yılO öyle dedi diye öyle mi oluyor sence? Sence ordan bakıldığında çıkarmıyormuş gibi mi duruyor?
Soran+1 yılCanım sıkkın evlendigimizden beri böyle inan denemediğim yol kalmadi.
Hiç gönlümü almaya çalışmadi sorsan seviyor
Cevap sahibi+1 yılSiz dediğimi yaptınız mı
+1 yılÇok haklı bir isyandasınız iş baskısı sorumluluğu ağır hemen hemen hizmet sektöründeki her çalışanda vardır bu. Sen aynı şekilde devam etmelisin. Erkeğine de zaman tanı saygı göster iyi bir gününde bahset bu yatak işlerinden. Anlayacağı dilden konuş ve cilve yap veya gözlerinizle anlaşabilirsiniz belirtebilirsiniz. Eğer yine yanıt hayırsa tavır almaya başlamalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanları bazen rahat bırakman lazım , otur dinle derdi , sıkıntısı ne , problemi ne belki birsey oldu işyerinde belki birseye cani sıkkın sohbet etmiyorsunuz sanirim hiç saygi sevgi anlayis olmazsa ne olcakti kuzu otur deki bir sorunmu var? Sor, anlamaya calis
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorum yok dio
Cevap sahibi+1 yılEmin ol vardir yoksa nie boyle yapsin vardir sorun yok diyorsa emin ol daha buyuk sorun vardir işten gelince onu rahatlatcak seyler yap , sohbet etmeyi dene ama pat diye sorma noldu diye
Hic konusma yuzune bile bakma o sana sordugunda noldudiye sende deki sen soylersen soylerim ses bile verme hicbizaman , sana sorana kadar , yemegini yap otur yesin kalk git odana hic konusma o gelip konusana kadar konusma
Benimki neye artık sinirlide olsa gelir ilacını kucağımda alır tavır yapmaz hani konuşmam öfkesi geçene kadar ama sarılırım bu adam değişik kanka sıkıntı sende değil
315 Yorumla
Soran+1 yılSeven insan böyle yapmaz benim bildiğim. Ama seviorumda dio
Soran+1 yılSevmiyorum bir şey var bunda ne demek
Soran+1 yılNeden sevmiyor ki ben ona çok iyiyim o ise sert durgun yani ben başka napabilirimki sıcak olması için yapım böyle diyor hel
Soran+1 yılEminsin yni seviorum dio ama
Soran+1 yılHaklısın nasıl davranmam gerek
Soran+1 yılSoğumasınmi oylede
Soran+1 yılHaklısın.. canım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim karım da bazen böyle yapıyor. Tamam diyorum, sarılıyoruz film açıyoruz. Sonra durmuyor eli ayağı. Zaten benim cinsel sorunum var biliyor bunu da, yani sorun dediğim takviye almam gerekiyor.
Hele ki sıkıntılı olduğum ve moralimin olmadığı dönemde tek derdi aşna fişne oluyor. Sonra benimle ilgilenmiyorsun diyor. Yahu oturalım, uzanalım, sohbet edelim kabul. Ne zaman sarılsak sırnaşması sinir bozucu..
06 Yorumla- +1 yıl
Tedavi oluyor musunuz?
Dikkat edin aslında çok tehlikeli bir durumla yüz yüzesiniz.
Cevap sahibi+1 yıl@waitaminute bir kez gittim doktora, tetkik yaptılar soru sordular psikolojik dedi gönderdi. Bende öyle olduğuna inanıyorum...
- +1 yıl
O zaman psikolojik destek almaya devam et, terapi gör, sakın yanlış anlama dediklerimi ama eşinizin libidosu tavan yapmış anladığım kadarıyla ve bir yerden sonra nefsi farklı yerlere kayabilir, saygılar.
Cevap sahibi+1 yıl@waitaminute ona bakarsak yiyip içip sevişelim istiyor. Aklı fikri orada. Çocuklar bıraksa belki olacak, biri yatsa biri kalkıyor.. Üstüne bir de deprem yedik, iyice mahrum kaldık herşeyden..
- +1 yıl
Geçmiş olsun, umarım gönlünüze göre olur her şey, bu durumu kafanıza çok takmayın.
Cevap sahibi+1 yıl@waitaminute takacak durumda değilim zaten. Ayrı şehirledeyiz. Teşekkürler
+1 yılÜzgünüm ama bir haltlar yemiş üste çıkmak için dır dır ediyor gibi geliyor bence sen uyanık ol anlayışlı davran yatmak istemiyorsa bir iki gün sende eve gelme bakalım sesini çıkarmıyor ise var bir haltı net.
10 Yorumla
+1 yılBence biz kadınlar o gariban erkek milletini anlamıyoruz
İlk olarak dirdiri bırak kendine özel alan yap tüm merkezin kocan olmasın ne bilim bir bobin olsunikincisi o sınırlı iken alttan al o sakinlesince konuş böyle yapman beni çok üzdü diyeucuncusu erkekler basittir karnı tok olsun bamyasi tok olsun kölen olur ve erkekler karısı tarafından toplumda onure edilmek isterler
19 Yorumla
Soran+1 yılDırdır ypmiorum böyle birşeyden rahatsız olduğumu dediginde diyor dirdir
Sinirliyken beni sucluor kotuluyorsadami alttan alım mesela diyor sen böylesin bnde öyle değilim halbuki gene susmam gerek- +1 yıl
Sinirliyken bulaşma yemeği hazırla masada koy birde herkesin yapısı farkli herkes duygusunu farklı yaşar bu sevip sevmemek ile alakalı değil sadece kişisel bir karakterdir
Soran+1 yılSevmiorsun dimi dedim ne alska dedi dün ve o odadan çıkmadı oradan uyudu şimdi ben çok kırıldım çok üzüldüm çok değersiz hissettim ben bir de hayatta ona demem gel hani sarılalım birbirimize film izleyelim benim bugün nasıl takılmam lazım o eve geldiğinde
- +1 yıl
İlk olarak sessiz kal sana dirdir yaptığını söylediği için sessiz kal ama sakın küsme sadece davranışları izle sonra onun gözüne fazla gözükme eğer senin sessizliğini ve yokluğunu hissedip geliyor ise onu affet
Soran+1 yılÖzür dilemeski asla egosu yüksek biri
- +1 yıl
Dilicek
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belli ki bir derdi var sakince oturup konuşursanız her şey yoluna girecek emin ol. Kim istemez evde seksi karısi varken sevismek sarılıp uyumak belli ki zor dönemden geçiyor ona yardımcı olman lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani sen gayet normal bir şey istemissin. Yorgun olsa bile sen ondan bir şey istememissin gayet normal bir şekilde sarılıp uyuyalım demişsin. Bahane aramış resmen başka odaya geçmek için. Kapıyı da kilitlemiş birde. Bana hiç normal gelmedi.
00 YorumlaAnlatamadıgı bir şey olsa bile tavrı yanlıs herseyin bir anlatım şekli adabı olur varsa bir derdi de kırmadan dökmeden yapmak gerek böyle durumlarda, tavır yanlıs.
01 Yorumla
Soran+1 yılSabah hiç benle bebeğimi görmeden gitti o odadan
+1 yılİş hayatı yoğunsa sinirlenmiş olabilir. Ekonomik kriz nedeniyle size soğuk yapması muhtemel ancak sebebi siz değilsiniz. Anlaşılamama sebebi nedir onu anlamadım ama bence sizin de çalışmanız gerekecek. Kendisi tek para kazanansa biraz desteğiniz önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHadi başka odaya geçmiş anlarımda kapıyı kitlemek ne ya? Konuşma trip at gözükme gözüne yanına gelip laf etmeye devam ederse yine görmezden gel hatasını anlayıp yanına gelip öpünce konuşursunuz işin doğrusu bu
05 Yorumla
Soran+1 yılYoruldum ondan artık.
Millet istio karısı benim gibi davransın.
Bn yapiorum karşıdaki tam tersi eski ben olmiycam geldiğinde konusmiycam..
Bişey sormadigi sürece sarılıp uzanmayida demiycem ciddiyim.
Temmuzda 3ncu yıla gircegiz hep ben çabalıyorum yoruldum...
Cevap sahibi+1 yılDoğru benim karım olacaksa sizin gibi olsun böyle eşim olmayacaksa hiç olmasın daha iyi yalnız ölür giderim üzülmem de kaybedecek bir şeyim olmaz çünkü.. çünkü sevgiye ilgiye değere (tabirimi maruz görün) köpek gibi açım yıllardır yaşıyan ölü gibiyim ben şimdiden eşim için planlar yapıyorum (olmadığı halde) lazere gidiyorum bakımlı olmak için 5. Senemizde veya 10. Senemizde kalbime onun ismini yazdıracam (kalıcı dövme ile) beni alan yaşadı fakat eğer sizin gibi biri olmazsa bittiğim andır evet birazda o uğraşsın trip atın fakat ipleri iyi tutun yinede abartıya kaçmayın
Soran+1 yılSeven sevilmio😂
Cevap sahibi+1 yılDeme öyle 😢 o zaman evlenmeyecem korkuyorum mutsuz evlilik yaşamaktan 😭
Cevap sahibi+1 yılRuhumu okşayıp seven biri olsun çok zor bir şey değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBornozunu al banyoya git +18aç sesinide aç ona gitsin sesi nolyo deyince sen erkeklik yapamiyorsun de ama p*rno izleme.. izliyo gb yap
10 Yorumla
+1 yılBir sorun var. Senden bağımsız. Bu sorunu anlamaya çalışıp konuşmadığın sürece yanlış ilişki kuruyorsun gibi
00 Yorumla
+1 yılAhh bebeğim ahh senin hiçbir suçun yok sen ne kadar naif ve ne kadar tatlısın oysa Kİ o tamamen düşünce sistemini yanlış kurgulamış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sarılalım sevişelim gibi yaklaşma , canım senin bi sıkıntın var anlat bi çare bulalım diye yaklaş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah günaydın de her zaman guleryuzlu ol ve o konuştuğu zaman konuş genelde izle ve sıkıntılı olduğu zamanlarda özellikle bulaşma 👍 büyük ihtimalle sana doymuş yani biraz kendini geri çek ki seni özlesin 😊😊
00 Yorumla
+1 yılZor bir durumda demek ki fazla üstüne gitme. Genel olarak isteksiz mi
013 Yorumla
Soran+1 yılNerde sevilmeyi hakeden temiz insan varsa zor insanlar tarafından sinaniyor başta belli etmiyorlarki kendilerini nerden bilelim..
- +1 yıl
Hayırlısı. Tek misin hala dönmedi mi
Soran+1 yılYooo
Soran+1 yılorada uyuyo sabah öyle ise gitcekmjs
- +1 yıl
Hep böyle mi sana karşı?
Soran+1 yılYook hep gitmez cildirinca evlendgmzden beri 3=4kere gitmiştir çıkmıştır bu defa çıkmadı.
Evt bn böyleyim Dior hep- +1 yıl
Geçmiş olsun. Konuşalım mı biraz
Soran+1 yılYok teşekkür edrm kimseyle knsmuyorum burada yorumlara tek cvp verdim beni yanlış anlama olur mu o serefsz olabilir ama bn onun gibi olamam evliyim😐🙂
Soran+1 yılNeye geçmiş olsun dedin
- +1 yıl
Ben onun gibi ol demedim. Gerçekten üzüldüm şu haline. İçindekileri dinliyim istedim sadece
- +1 yıl
Gitti dönmüyor falan dedinnya
Soran+1 yılDeğersizlik napsanda karşındakinde çaba yok zengin bir aileden çıktım onun yanına geldim çokta durumumuz iyi değil herzmn destek oldum şehirden kalktım köye geldim maddiyata bakmadım
Yeterki mutlu olim dedim onuda beceremedim.
Sevilmedigimi bu gece hissediyorum. Bn olsam yapmam böyle neyse biraz dha ağlayıp yaticam tıpkı hergun ağlayıp uyuduğum gbi. İyi gcler..- +1 yıl
Kıyamam yaaa :( şu hale bak keşke seni anlasa... Beni de ağlatıcaksın kız yaaa :( seni artk mutlu etmiyor mu?
+1 yılBir adam istemiyorsa.. ya psikolojik bir sıkıntısı vardır ya da başka bir kadın
00 YorumlaAdamın bir derdi var anlaşılan yoksa neden reddetsin
00 YorumlaÖküz ya. Böyle insanlara ilginin de değerinde ceyregni bile haketmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenle alakalı değil de başka tür sıkıntıları olabilir maddi vb.
00 Yorumla Amaaaan boşa gitsin. Sen ılımlı yaklaşmışsın soğuk davranan o olmuş.
00 Yorumla
+1 yılBiraz ben eşimi sıcak battaniyemden yanımdan asla ayırmam asla asla asla
00 YorumlaSaygısızlık terbiyesizlik. Hiç bir şekilde ne olursa olur yatak ayrılmamalı.
00 Yorumla
+1 yılGözü sende değil adamın boşan gitsin başkasıyla fingirdiyor telefonda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsende sorun yok hayatın sıkıntısı ne alaka ayrıca bahaneye bak
00 Yorumla
+1 yılYaptığı düpedüz saygısızlık başka bir şey değil. Yorgunluk ya da işi bahane edip size bunu yapamaz
00 YorumlaOnun gençlik alışkanlıkları var her ne kadar doyursanda o yapmadan duramaz ondan gidior
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm ilgisiz eş çekilmez ama sanırım iş yerinde morali çok bozulmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltüm cevapları okuyamadım cevap verdiyseniz şayet. ne kadardır evlisiniz ve ne zamandır var bu durum
08 Yorumla
Soran+1 yılEvlendgmzden beri bu adam böyle 2021 temmuzun sonu evlendik bebeğim var.
Cevap sahibi+1 yılçok kötü ya. afedersiniz bir oduna denk gelmişsiniz, nasıl geçer bu şekilde bir ömür
Soran+1 yılMecbur kızım için katlaniyorum.
Agliorum üzülüyorum gel odaya istemiorum sarılma dedim..
Üzülmek güzelde kendini parcalasanda gelmiycem git dedi ve gittim geldim ağladım kızımi uyuttum
Cevap sahibi+1 yılböyle çok evlilik var maalesef. bir benzerini de ben yaşıyorum
Soran+1 yılSizin nsil
Cevap sahibi+1 yılbiraz özel ya. sevgi var ama bir şeyler eksik
Soran+1 yılHm anladım Allah düzeltsin insaAllah
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim. ben de seviyorum onu ama yalnız kalmayı da özlüyorum çoğu zaman.
+1 yılEşin senin için doğru kişi gibi durmuyor, ya eşin bir şeyler yapmış ya da tamamıyla bir sorunu var. Oturup konuşmaya teşvik etmen çok iyi olacaktır eğer bunu da dinlemezse daha büyük bir şeyler var gibi duruyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan tam bir öküz nereden buldun bu denyoyu sen benim kocam öyle yapsaydı burnundan getirirdim boşardım hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılinsanları bazen yalnız bırakmayı bilin, yapışmayın kene gibi
00 Yorumla
+1 yılGününde değilmiş ya öyle düşün. Olur böyle şeyler bir insanın her anında seninle ilgilenmesini bekleyemezsin. ( Bir de bırakın artık şu diğer çiftler sohbetini )
00 Yorumlaev gecındırmek ıstekı durumlar odemeler orada kalma kalmama durumları erkeklerı anlayın evlenınce amsrafları kısın bıraz har vurup harcamayın..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu hiç zorlamıyor bsey lazım bile olsa kolay kolay demiyorum bnce sukretmesi lazım.
Belki hayatında bazı sıkıntılar yaşayıp kafasına takiyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiorum iş hayatini çok takıyor takmiorum diyor
+1 yılEşine karşı itici davranışlarda bulundun mu? Onu kendind soğutacak şeyler yaptın mı? Belki bu sebepten ötürü senden uzaklaşmış olabilir.
00 YorumlaNiye üstüne gidiyorsun adamın başka derdi var ama haklısında bence uzatma
07 Yorumla
Soran+1 yılKarismiorum artık.
Hevesim kalmadı birdha demem zaten
Soran+1 yılAynen abi karismiorum artık.
Suçum yoktu.
Bn ondan lüks bsey istemiorum yaw. Evin eksiğini bile kolay kolay demiyorum. zar zor diorum
Niye belki cebinden yoktur utanmasın diye.
Varlıktan geldim
Şehirden köye geldim.
Eğer bn kotuysem
EywaAllah. hadi ordan gitsin güzel kardeşim
Aklıma tukuruym ne diye evlendinki tek güzel şey bebeğim yaşım 23 hayatımın içine etti
Soran+1 yılNiyeee
+1 yılBiz bulamıyoruz bulanlar da böyle köpek oluyor işte adaletin batsın dünya
06 Yorumla
Soran+1 yılYazık oldu bana.
😓 Güzel seven temiz insanlar heba oluyor- +1 yıl
Mal herif ya beni böyle seven olacak varya
Soran+1 yılhadi ordan et iyi günde kötü gününde yanındayım hakettigim şeye bak.
- +1 yıl
Hak etmiyor ki seni
Soran+1 yılNplm evlendik ömür boyu çekmek zorundym
- +1 yıl
Sen benim eşim olacaktin varya bu gece mutsuz uyutmazdım seni
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadin gibi naz yapıyor hayret.
33 Yorumla
Soran+1 yılBn naptimki bn haksizmiyim simdi
- +1 yıl
Kocan haksız ve sorunlu insan karısına sarılır
Soran+1 yılSarilmakmi bikere bile kendi gelip sarilmamis yapısı oyleymis
+1 yılDuruma göre değişir ama saygısızlık olarak algılanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle mallarla evlenmeyin abi mal işini evine getirme karın lan sarılmak ister aşk ister meşk ister mal bi şefkat vermek zor mu gerizaklı
07 Yorumla
Soran+1 yılSence işten dolayımı böyle
Nebilekk başta kimse kendini belli edmiyor
Cevap sahibi+1 yılİş olsa bile işi evin içine koymamalı iş başka sdn başkasın
Soran+1 yılKoymuyorum dio yansitmiorum dio
Cevap sahibi+1 yılBırak o halde yarın kendisi anlar hatasını
Soran+1 yılYa en ufak şeyde tartışma çıkarıo sonra dio senin yuzunden
Cevap sahibi+1 yılO zaman şöyle yap biraz mesafe koy aranıza bi kaç gün üstüne gitme kendi haline bırak
Soran+1 yılSogumazmi öyle ypsam.
Sevmiomu acaba ama neden seviom dio kafam çok karıştı benim
+1 yılSenden değildir o abla. Dış dünyadandır dış
113 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yni
- +1 yıl
İşleri kötü gidiyofur belki bir şeye falan canı sıkkındır. Bende kötü hissedince yalnız kalmak isterim belki eşiniz de böyledir
Soran+1 yılAnlatmıyor ama
- +1 yıl
Anlatmaz zaten sen bırak üstüne gitme, kendine gelince söyler.
Soran+1 yılNasıl davranmam gerek. yarin
- +1 yıl
Dün gece neden öyle yaptığını sor.
Soran+1 yılSoğuk durmimmi konusmamak
- +1 yıl
Olabilir :)
Soran+1 yılBeni anliorsun demi
- +1 yıl
Çok iyi bi şekilde
Soran+1 yılBn haksizmiyim senxe
- +1 yıl
Hayır hayır :) olayın seninle bir ilgisi yok onu demeye çalışıyorum. Siniri geçince gönlünü alır bence
Soran+1 yılPeki baklmmm sağol canım💕
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir evlilik yaşamak istemezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşma
- +1 yıl
Sevişin geçer
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de aynı ya hatta daha beter
25 Yorumla
Soran+1 yılBundan kötüsü varmiki ooo anlatmakla bitmez Neden boyleler
Cevap sahibi+1 yılBenimki daha kötü olabilir yazacaktım da gizlisin
Soran+1 yılİstek attım ismimi verme mesaj at
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılYazdım
+1 yılbu odunları nereden buluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılniye kacti cok ilginc
00 Yorumla
+1 yılSan ypin saygisizlik...
00 Yorumla
+1 yılBiraz kadınlık
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim uyumak için başka odaya gitti. Bu yaptığı saygısızlık değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler