Güncellemeler
+1 yıl
Ve dün geldiler…. Pek konuşmadılar bende memnun değilim tabi. Eşimde diyor elimde olan bisey değil 😏 konuşması lazım öyle degilmi ailesiyla uygun bir dille?
Eşimin ailesi gelecek yarın ve kalicaklar bir süreligine, bende eşime biraz konuşmaya çalıştım. Yeni eve gecicez Allahin izniyle onlarda bizimle birlikte kalicak. Hani biraz zaman istedim , önce biz iyice yerleşelim sonra annengilin eşyasını taşıyalım dedim …. Oda biraz morali bozuldu ama ben kötü bisey söylediğimi düşünmüyorum 😟…. Biraz konuştuk yumuşamisti , ben odaya yatmaya geçtim bekledim gelmedi, oturma odasında uyuya kalmış …
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Abi bu kaynanaların çocuğunun evinde kalma merakı nedir awq
Hasta ve Yanliz olsa anlarım tabiki ama eli kolu tutuyor eşi var yanında
Ya bak hadi alıştıktan sonra yılda bir işte gelirlerse gelsin kalsınlar 2-3 gün, eğer çok zor bir durum varsa o zorluk geçene kadar eyw.
Ama keyfi gelip böyle emrivaki tarzıyla gelinmezki abi, özel denen bir şey var. Bu her iki kişinin ailesi içinde geçerli.
Eşime dedim neyapsinlar diyor anlıyorum tabi , ama sadece biraz zaman istedim önce biz iyice yerleşelim sonra annemleri getirelim diyorum … 2 gün olsa sorun değil 2 hafta olsa yine sorun olmaz… ama belki 2 ay 😩
2 ay mı?
kusura bakma da orası sizin yuvanız, dediğin gibi bir zorunlulukta yok anladığım kadarıyla, yeni ev falan eyw, dediğin gibi önce sizin alışmanız lazım. Ki alışsanız bile asla 2 aya izin verme ne alaka abi, evli çiftin evinde keyfe keder iki ay kalmak nedir?
Uzun bir yoldan gelmiş olsunlar dediğin gibi hadi 2 hafta olsun aw, 2 ay asla mümkünatı yok.
Bakalım görücez. Çünkü ilk iki ay birlikte kaldık mecburi, ama şimdi başka bir yer de var kalıcakları ama bizimle gelicekler. Bende zaman istedim sadece önce biz yerleşelim sonra dedim
Sen haklısın ama şu saatten sonra söylediklerin sadece tartışma çıkartır gibi çünkü başta o çizgiyi çizmemişsin. Ailelerin başımızın üstünde yeri vardır fakat hamal değiliz, ne eşim benim ailemi 2 ay çekmek zorunda ne de ben eşimin ailesini, her şeyin bir dozu var, ki saygısı olan insanlar bu kadar süre kalınmayacağını bilir. Utanır, kendisi gitme konusunu açar.
Tam tersi çok rahatlar. Birde habersiz misafirleri çıkar gelir mesela kimse düşünmüyordu bu evde yeni gelin var rahatsız mı oluyor diyor 😏
Baştan dedi arada gelicekler diye bende sandım senede bir gelirler olur öyle. Ama şimdi 5 ay içinde iki defa olucak 😟nezaman gideceklerdir belli değil
O zaman artık ya o kavga çıkacak ya da sen burada sorular açmaya devam edeceksin kanka
Asla normal değil, asla
Aileme ablama anlatamıyorum haliyle kötü bilmesinler diye , arakadaslarima da öyle … burada rahat oluyor hem dertleşiyorum 😟
Merhabalar
Yorgunluktandır kafana takma
Eşlerin dinende ayrı yatmamaları lazım evliliğinize sahip çıkın Allah'ın sevmediği tek helal boşanmadır Allah evliliğinizi hayırlı kılsın
Sagolun Tsk ederim … siz söyleyin haksizmiyim? Kötü bisey demedim ki ben
Bence sen haksızsın olayı tam oalrak anlatmadığın için
Olay uzun yeni evliyiz ilk iki ay birlikte yaşadık. , iki ay yalnızdık , şimdi yine geliyorlar nekadar kalıcakları belli değil ama
Git kaldır eşini belki uyuya kaldı
Olsun örttüm üstünü… yazık ya
Kaynanalar neden sizde yaşıycak peki evlerimi yok durumlarımı
Daireleri de var, ama kagit kürek işleri var biraz. Nekada kalıcakları belli değil
Aslında tartışmada yok ortada
Yok ben biraz sitem ettim sayılır , oda haliyle morali bozuldu ama benim suçum ne? 😦
Üzmüşsün kız kocişi
Ben üzülüyorum kimse farkında değil ama 😟
Gönlünü et, çağır yatağa, beraber uyuyalım de, o zaman gelir. Azıcık cilvelen
Uyumuş kalmış. Çalıştı bugün
Kıyamam uyusun
Kaynana gelecek diyorsun, hem ayrı yatılmaz ki
Evet yarın …geliyorlar
Yeni evlilerde kalınmaz ki ya
Anlayan yokki.., birde misafirleri geliyor bazen habersiz 🙄
Yok canım, şaka yapıyorsun
Maalesef doğru 🙄… veya kahvaltıya dil yegenelrini davet ediyorlar kimse bana sormuyor ki …
O kadar da olmaz ama
İşte böyle … ben sitem etmekle hasizmiyim?
Kesinlikle haklısın canım
@uusluu da burdaymış
Neyapacagimi Bilmiyorum 😟 birde ben 5 aylık evliyim ama ceyizimi seremedim henüz binada çok üzülüyorum… yeni eve geçmeyi bekledim
@Küçük_Şirine evet burdayım 😀
Eeee daha senin düğünün bitmemiş sayılır, sen monoton hayata geçmişsin
Sorma bacım… sabret diyor banada esim… neden hep ben sabrediyorum …
Yeni evlenen sensin, daha cicim ayındasın …
Tamam başlarda başka bir seceneklerleri yoktu mecbursun ama şimdi var anlayamiyorum şimdide komşuyu bahane etmiş rahatsız oluyormuş oyüzden bizimle kalicak…
Komşunun rahatsızlığı düşünülüyor da sen neden düşünülmüyorsun? Daha taze gelinsin, senin istediklerin yok mu
İşte anlayana… esimde Herseyi bana bağlıyor senin ailen kalsa ben bisey demem diyor.. bende dedim ben gelinim sen damatsın. Sen bizimkilerde oturan veya burada sana kimseye bisey demez rahatsın oyönden dedim. İkisini bir tutamazsın. X onunda tabi işine gelmeyince benim ailemi öne atmaya kalktı ama aynı mevzular değil kusura bakmasın
Seni ezmiş birazcık canım ya
Ben ağzının payini verdim bisey diyemedi. Çünkü ben haklıydım..,
Ben kötülük olsun istemem. Saygisiz bir insanda değilim ki
Doğru diyorsun canım ama kıca senin kocan, sen işini bilirsin, kadınlar işini bilir unutma
Son durumunuz ne oldu
Hayırdır inşallah derdin sıkıntın nedir
Niye üzdün adamı? Kaynana ne diye geliyo
Onların işleri var biraz kalicaklar bir söreligine… ama dairede var oradaysa kalabilirler. Ben bunu söylemek istedim eşime hani biraz zaman biz iyice yeni eve yerleşelim onları sonra yanımıza alırız dedim…
Sadece buna mı küstü
Konu açıldıkça açıldı bende rahat olamadığımı anlatmaya çalıştım… biz geliniz sonuçta damatlar daha rahat haksizmiykm?
Rahat olamazsın tabi, onlardan sonra yatarsın önce kalkırsın. Rahatça yatamazsın, bi de yeni evliymişsiniz
Son durum ne?
Eşimle konuştum tekrar anlayış gösterdi. Kayinvalidem şimdi dizagrsi varmış ameliyat olmak istiyor. Kayinpeder Yanliz kalamayacağına göre anlican bizde kalıcaklar😏 iyileşmesi bir ay sürer
Eyvah eyvah. Siz yine yalnız değilsiniz
Aynen öyle 😏… sitemimde haksizmiykm?
Sen de insansın
Kayınpederin nasıl genelde onlarda öyle mi
SIKInTI orada, adam biraz cimri dediğim olacak bir insan 🙄
Cimriliğinden sizde kalacak sizde kalması rahatsız etmez seni
Ediyor tabi, rahat olamıyor insan haliyle …
Yani var mı çocuğun eşin ailesine çok mu bağlı böyle olmaz ki
Bir daire daha var aslında , ama bizimle birlikte yeni evde kalacaklarmış. Bende bunu sitem ettim hani iyice yerleşelim eve sonra gelsinler dedim …
Ondan mı tartıştınız
Yani çocuğun varsa emzirecek kayınpederin görse gözü kayar ama rahat edemezsin
Hiçbir yönden rahat olamyiorsjn hizmet etmek zorundasın geç kalkışan laf ediyor. Çıksan söz oluyor
Kayınpederin böyle yapıyor hizmet et erken kalk diyor bu ne böyle ya
Eşinden önce kalkıp kahvaltı hazirlicakmiskm 😏 eşine derken duydum
Yani o zaman çok zor yanında kalksa çok sıkar baskı verir eşinle işin zor kaynanan kıskanç mı genelde
Kadin öyle kıskanmıyor ama mobilya aldım mesela hemen kendine mobilya bakmaya başladı
Yine de var ki kayınpederinle sohbet etsen sana yardım etse kıskanır mı
Bilmiyorum pederde bazen saçma şeyler söylüyor … gülüp geçiyoruz
Kaynanan yanında mı yapıyor genelde
Peki kayınpederin yaşı kaç
Evet ben o olmadan fazla yanında oturmam zaten. Gecenlerde mesela banyoya gitti kayınvalideyi çağırdı kese için.. sonra bana diyorki sende eşine kese yapiyormjsjn diye gülüyor… kaynamada bana baktı güldü takma sacmaliyor gibi dercesine…
Hhaaha eşi kart olunca sana göz dökmüş gençsin birde gelini olunca tam tersi demek istemiş sen gel yap demek istemiş 😀
Yani hiç yan gözle bakıyor sana
Namazinda bir insan 70 yaşında … vallah bilmiyorum bazen saçma konuşuyor
Rahatsız oluyorum
İşte orasına bakma namaz kılıyor genç Kadınla yapamıyor adım çıkar diye sana gözü kaymış yaşlılar daha hormonları yüksek o yüzden birde gelini olunca işte rahat oluyor
Yani sarılıyor sana sıkı ya da yakınlık kuruyor sana
İşte sen onla evd kalacaksın :D
Yok sarılması yok … arada böyle işte şeyler söylüyorXxx … bir kizdimi ama tam kizar
O halde öyle şeyler diyerek seni etkilemeye çalışıyor seni arzuluyor o halde farkında değilsin
Senin kilon kaçtı bu arada
Kiloyla bunun ne alakası var?
Yani yaşlılar kilolu sever o yüzden sordum
Birde kaç yıllık evlisin
Neyse burayı sohbete çevirdik herkes görüyo gizliden çıkıyorum gel konuşalım seni rahatsız etmem sapık değilim öyle biri olsaydım baştan yapardım sen sana tücrübe vereyim sen bilmiyorsun farkında değilsin o göre konuşayım
Geldikten sonra sil görüşü kimse görmesin
Sen halen burada mısın hahaha sana dedim gelmedin sen eşin demez zor
Neyapim başka kimseye söyleyemiyofum 😟… kayınpederde iki ay önve gittik ne çabuk geldik falan diyor. Kayinvalide de bana baktı acaba tepkim nasıl olucak diye.. demiyorlar bile biz bu burada kalalim siz gidin diye 😏
Yani bana rahat ol seni karamama ben senin halinden anlıyorum herşeyi benle paylaşabilirisn rahat ol o bildiğin toplumdan değilim şimdi onlar temelli sizde kalacak dün neler yaşadın eşin hiç tepki göstermiyor
Cani sıkılmış git oral yap gönlünü al
Yazık adama ya
Neden yazık?
Salon onda yatmış
Üstünü ört bari
Örtüm tabii
Bırak uyusun sende Vur kafayı 😉
Uyndırmalısın
takma kafanaa
bence sen haklısın
Sadece biraz zaman istedim hiç gelmesinler demedimki …
aynen öyle seni anlamasi gerekiyor
Tabi birde haliyle rahat olamadığımı yanlarında falan bunlarda söyledim… yeni evliyiz 😟 hani senede bir kere olsa olur ama şimdi 5 ayda iki oldu
aynen öyle siz daha birbirinizle vakit gecirememissiniz düzgünce niye geliyorlar
Isleri var…. Ama dairede var kalabilirler ama yok illa bizimle 🙄 neymiş kayınvalide komşudan rahatsızmış
Kiril