• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler neden hep güzelliğe önem verirler yaa?

Cankiz778
Cankiz778 Takip Et
Xper 4 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Erkekler neden hep güzeliğe önem verirler? yaa
Karakteri hiç önemsemiyormusunuz?
Erkekler neden hep güzelliğe önem verirler yaa?
Erkek Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.

Güzelliğe önem vermekle tanımak isteyeceğin kızı seçmek farklı şeylerdir. Eğer bir erkek benim için güzellik önemli isterse fahişe olsun derse o güzelliğe önem vermektir. Burada ki kasıt önemlidir. Ama kasıt eğer güzel kızlarla tanışma onlarla sevgili olmak ise orada insan doğasıyla alakalı bir durum vardır. Hiç bir insan yoktur ki zarafet ve güzelliğe kayıtsız kalmasın. Güzel olan herşey insanın ilginisi çeker. anahtar kelime ilgisini çekmektir. Herkese salça olan erkeklerde sevilmez mesela nedeni ise şu an eleştirdiğin şeyin yoksunluğudur. Yani güzellik ve ilgi çekicilik şartlarını önemsemeyen göz önüne almayan erkek için her kız aynıdır. Bu da herkese karışmaya her kuşun etine aşçılık yapmak demektir. Konuyu toparlarsak bir kızın veya bir erkeğin kızlar veya erkekler için ilk etapta dış görüntüsünün o kişinin ilgisini çekmesi gerekmektedir. Kimisi sarışın kimisi esmer kimisi kumral sever. Kilolu zayıf balık eti, mavigöz ela göz siyah göz, uzun boy ortanca boy veya kısa boy vs. gibi birçok kriter göreceli bir kavram olan güzelliğe dahildir. İşte insan beğendiği kişiyle tanışıp onunla bir ilişki başlatmak ister. İkinci aşamada eğer karakteri bozuk ama güzeller güzeli bir insanla ilişki başlatırsak ve karakter bozukluğunu göz ardı etmek istersek bu güzelliğe önem vermektir. Ve bu konuyu bende desteklerim. Ancak birisaiyle ilişki başlatmak istiyorsanız onun dış görünüş olarak ilgisine ve seçimine hitap etmelisiniz ki tanışacağı insan siz olasınız. Aksi halde nafile.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

karekteri yoksa
    güzelligi on para etmez..
    ancak günümüzde
    tip ön planda

18
    2 Yorumla
    • shwayze2
      shwayze2
      +1 yıl

aynen affedilmeyen abi ayrıca dislike ı eren güzelliğği iyi aklı kıt birr bayan aradaşımız galiba

Yorumla
    • ilgisizkisizamiri
      ilgisizkisizamiri
      +1 yıl

gercekten cok doğru yazmıssınız ama yanlıslıkla - oldu kusra bakmayın

Yorumla
  • podufuk
    podufuk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Sakız olmuş.. Neymiş efendim insan dış görüntüsünü merak etmediği birinin içini de merak etmezmiş.. Ama gel gelelim niyeti ciddi bir erkek dış görünüşten ziyade kişilikli ve olumlu yonlere sahip bayanlara ilgi duyar. Amacı eğlence olan erkek sınıfı ise fizik ve yuz guzelliğiyle ilgilenir tabiki.. Neticesinde erkekten erkeğe değişir taraftarıyım✋

1
    0 Yorumla
  • derinruh
    derinruh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl

İnsan ilk baktiginda o kişinin fikirlerini görmez ama gözünü görür sacini görür dikkat ama insan diyorum bu kadin içinde öyle erkek iicnde öyle her bayan yakisikli erkek her erkekte güzel bayan ister ama bu tanistigimiz insanların karakterine ve bize hissetti eşiklerine gore değişkenlik kazanabilir bir yere odaklanmamak lazim

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

64

Cevap

250

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dikkat edersen kadınlar kendi paralarını kazanan bireyler haline geldikçe onlar da dış görünüme bakıyorlar. Ancak bu karaktere bakmadıkları anlamına gelmiyor. Erkek için de mantık aynı. Seks güzel veya yakışıklı birisiyle çok daha keyiflidir. 190 boyu olan, kaslı bir erkekle sevişmek istemez misin? Kadınlar güçlendikçe yakışıklı oğlanlara ölüyorlar. Bu demek değil ki karakter yoksunu olsun. Eğer kadın konfor istiyorsa da paraya bakıyor ama şunu unutma eski zaman kadınları arasında hayatlarında bir kere bile orgazm olamamış kadınlar var. orgazmın ne demek olduğunu bile bilmiyorlar. Yani buradan şu çıkıyor CAHİL kadınlar istihdam için erkekle birlikle oluyor. Cahili asla aşağılama olarak kullanmıyorum. Yavaş yavaş değişiyor bu zaten.

0
    0 Yorumla
  • yeşilağaç
    yeşilağaç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

bu durumun erkeği bayanı yoktur. hemen herkes karşı cinsini değerlendirirken görünüşünden etkilenir. ''dışını beğenmediğimiz insanın içini de merak etmeyiz'' sözünü ben çok seviyorum ki gerçekten de öyle.. anlık görüşmelerde dış görünüm önemli oluyor, ama mesela bir ortamın vardır o ortamda insanlar seni daha iyi tanır oturman , kalkman, ses tonun, konuşman ya da karakterini beğenebilirler. markette ya da herhangi bir yerde böyle bir durum olamayacagı için doğal olarak dış görünüme önem veriliyor gibi görülebilir. genelde insanlar sevgili olacağı kişilerde dış görünüme bakarken evlilik olacagı zaman karakter, uyum vs gibi karakter özellikleri de ararlar..

0
    0 Yorumla
  • Düşünerekkonuş
    Düşünerekkonuş Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 59%
    +1 yıl

Öncelikle herkese hayırlı geceler dilerim. Bunu bütün erkekler için söylemiyorum ama çoğu erkek güzelliğe önem veriyor. Tabiki verecek ama bu evliliğin önceliği guzelliklik değil karakter olmalı. Zira neslinizi, esinizin güzelliği değil karakter egitecek...

1
    1 Yorumla
    • müessesebizden
      müessesebizden
      +1 yıl

ne evlenmesi aamk

Yorumla
  • nükleerbşlıklıterlik
    nükleerbşlıklıterlik Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

karakter tabiki de önemlidir ama insanı biriyle tanışmaya iten şey karakteridir bu gibi durumlar için yüzdem bile var

ilk ilgini çekmesindeki oranlar %80 güzellik %20 hareketler sonrasında tanımaya başlayınca %40 güzellik %60 karakter olur ama ilk aşamayı geçmek için güzel olması lazım

1
    0 Yorumla
  • Aparatif
    Aparatif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Kızlar bakın yıllarca karakterli adam aradınız gittiniz o gerizekalı, (bize göre Allahın ayısı, kırosu) ulan bu kız bu çocukla nasıl çıkıyor l*n dediğimiz tiplere aşık oldunuz sevdiniz, sevildiniz, cinsel obje olarak görüldünüz. Yani sizin karakterli adam arama iştahınız ne yazık ki böyle angutlara denk geliyor. Kısacası karakter ayağı biraz sıkıntılı iş. Yanlış insanlara kafanızdaki karakteri yerleştiriyorsunuz ama kafanızda ki karaktere uygun asıl insanları da itekliyorsunuz. Anlamıyoruz sizi. Bu soruna cevap olarakta güzeli herkes sever. Ama asıl önemli olan aklı başında olan güzeli sevebilmektir. Aklı başında olan güzel zaten tipe mipe veya karaktere bakmaz, aradığını şak diye bulur. Bizde de durum tam tersi işte bizim angutlar tipe aşık oluyor ama kız karakter yoksunu çıkıyor. Ama aklı başında olan erkek aradığı tipe sahip karakterli kızı şak diye bulur. Bu böyledir. Bulamıyorum diyen aklı başında değildir net. Biraz karışık oldu idare et artık bacım. Gece gece bu kadar. :D

0
    0 Yorumla
  • Romeooooo
    Romeooooo Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

En son cıktığım kız böyle tombalak birşeydi ama ben sevmiştim yanı tipe bakmamıştım hiç

Neredeyse birebir aynılar :D

xbradtc.files.wordpress.com/2008/12/jc-13.jpg

8
    9 Yorumla
    • Türk-O
      Türk-O
      +1 yıl

Her türlü gideri var @Romeooooo yapma bunu :P kese kağıdı icat oldu da dış görünüş boş iş önemli olan iç güzellik.

Yorumla
    • lilyum0101
      lilyum0101
      +1 yıl

böyle kızı bulmuşsun da :D

Yorumla
    • kızlarvematematik
      kızlarvematematik
      +1 yıl

bu arkadaşın amacını biri bana anlatabilir mi :D

Yorumla
    • özgürlük000
      özgürlük000
      +1 yıl

ne içiyorsunuz siz neyın kafası bu kıza bak bomba gibi :)

Yorumla
    • Romeooooo
      Romeooooo
      +1 yıl

şu cevabımı yorumlayan arkadaşlar nasıl bir yokluktasınız len siz :D

Yorumla
    • Dreyvın
      Dreyvın
      +1 yıl

@romeooooo pampa bu ateş ediyo

Yorumla
    • bananeki
      bananeki
      +1 yıl

bu resimdeki kız romeoya bakmaz

Yorumla
    • zamansiz_asi
      zamansiz_asi
      +1 yıl

sen tombalak gormemissin

Yorumla
    • loseshah
      loseshah
      +1 yıl

bu ciğer kocaman fazlaca yağlı hiçte sağlıklı değil :D

Yorumla
  • KaanHezeyan
    KaanHezeyan Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 42%
    +1 yıl

Ha keza aynı soru bayanlar içinde sorulabilmektedir. Zira önemli olan nokta kişinin neyi neden istediğini bilmesi ile alakadardır. Çok hoşunuza giden ihtiyacınız olmayan bişey sizin icin bişey ifade etmez iken ihtiyaç olunan şey çok önem arz edebilir. Bu noktada ruhun bedenin ve yaşam şeklinizin neye ihtiyaç duyduğuna bakmak ve onun ile uyum ve bağın kurulabilirliği ni baz almak gerekir.

0
    0 Yorumla
  • Kadınınteki
    Kadınınteki Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 50%
    +1 yıl

Sadece erkekler değil herkes öncelikli olarak güzelliğe bakar. Görsel anlamda beğenmediğin birini ne kadar tanımak istersin, ne kadar yakın olursun ilk başlarda bir düşün. Dürüstçe cevap ver ama kendine. ben iç güzelliğe bakarım lafı ilk evreler için geçerli değildir.

0
    0 Yorumla
  • bodybulding
    bodybulding Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 45%
    +1 yıl

Herkez olaya kişisel yaklasmis doğal olarak... Ama sorunun cevabı doğada... Butun hayvanlar eş seçerken en renkli olan en keskin kokusu olan en güçlü olan en en en böyle gider... erkeklerde hayvan olduğu için en guzel kizi begenırler... yani sorunun cevabı matematiksel olarak böyle...

0
    0 Yorumla
  • asilturk
    asilturk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.

Genelleme yapmayı bırakın arkadaşlar :)
    Her erkek, bir değil.
    Güzellikten önce karakter daha önemli bence, güzellik ikinci planda olmalı. Yanına yakışacak kadar güzel olsun yeter. Fazlasını aramayacaksın ahh güzeli gelir karakteri de güzeldir, fikir düşünce ve kalpler uyuşur birlikte olur evlenirsin o ayrı tabisi :)

0
    0 Yorumla
  • Fawkes
    Fawkes Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Erkekler diye gruplandırma şunu ya. Sanki sen vermiyorsun? Yanına yakışmayan bir erkekle gezer misin? Hayır. E daha ne? Kimse atıp tutmasın boşuna. Ambalaj önemlidir. ne kadar nemli olduğu da insanın karakteriyle ilgilidir. Karakteri güzel olan insanlar da güzelliğe önem verir ama derecesini bilir. Şimdi anladın mı sorundaki çelişkiyi.

0
    0 Yorumla
  • Mimose
    Mimose Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Karakteri de önemsiyorlar tabi kide.
    Ama sadece erkekler mi biz bayanlar bile ilk önce bir erkegin dış görünüşüyle ilgileniyoruz. Onu geç bir ortama bir kız girince bizde Bayan olarak hemen süzüyoruz o kızı güzel mi çirkin mi diye. Güzelse hemen merak konusu oluyor kim bu kimin nesi diye. Sadece erkekler degil yani güzellige bu kadar önem veren.

1
    0 Yorumla
  • _GöLGe
    _GöLGe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.

Kendi fikrim erkeklerin tamamını kapsamaz yüzünü beğenmediğim insanın karakterini tanımaya calismam her güzel kizinda karakteri iyi olacak diye bir şey yok tabi o zaman prenses olsa 0 ... Ama yüzünü beğenmediğin bir kizla arkadaslik yaparsin ya da ayni ortamda calisir okursun kalbine vurulursun oda ayri bir konu herkesin güzellik göreceside farklidir.

0
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.

güzelleri kendi içinde karaktersizler ve karakter sahibi güzeller diye ayırıyoruz

13
    3 Yorumla
    • penelope07
      penelope07
      +1 yıl

size göre neye göre karaktersiz oluyor ya da karakterli?

Yorumla
    • erkeksihayvan
      erkeksihayvan
      +1 yıl

@penelope07 evde göğüsleri daha güzel olsun diye çırpınıp yanıma gelince bakmama trip atıyorsa mesela.

Yorumla
    • Entropiii
      Entropiii
      +1 yıl

Puhahahah:))

Yorumla
  • geeky
    geeky Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Güzellik/yakışıklılık değil de, bakımlılık önemli. Bakımsız bir insandan kimse hoşlanmaz. Ama bu bakımlı olan herkese aşık olmanın doğru olduğu anlamına gelmez.

Bunun erkeği kadını yok, bir sürü yüzeysel insan var ama yaşları ilerledikçe onlar da güzel/yakışıklı değil kendilerine yakın bulduğu insanlarla ilgilenmeye başlıyor artık. İstisnalar olabilir, yazık onlara.

0
    0 Yorumla
  • EdmondDante
    EdmondDante Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl

kızlar neden hep paraya önem veriyor? kötü alışkanlıkları var mı yok mu inançlımı vicdanlımı ailesi kim nerden gelmişler ailesinde boşanan varmı? yok mu? kızlar neden bunlara bakmıyorsa cepteki paraya alttaki arabaya işe güce bakıyorsa aynı sebepten kardeşim.

0
    0 Yorumla
  • Gunzero
    Gunzero Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

kbakma da sanki bayanlar vermiyor?
    yok yakisikli olucak yok kirli sakali olucak yok adonisi baklavasi olucak yok marka giyinecek
    bunlar erkekten erkege kadından kadına degisir ama geneli boyle
    sokaktaki yerde oturan bir insana kim bakar ki?
    hayat bu sekilde isliyor...

0
    0 Yorumla
  • reddewil47
    reddewil47 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bence bir kadın öncelikle zeki olmalıdır ki kadınların ezici çoğunluğu muazam bir zekaya sahiptir. ama burada ölçüt zekasını nasıl kullandığıdr. eğer zekasını erkek ve kadın iiişkileri ya da popülizm için kullanıosa o kadının zekasının hiç bir önemi yok ama toplum ve insan temelli ve başarı üzerine zeka kullanıosa kadın , benim için çok önemlidir.. ( çok çirkin olmadığı sürece )

0
    2 Yorumla
    • seherseher2
      seherseher2
      +1 yıl

Kesinlikle oyle zeka erkek ve kadin icin cok onemli bu bir gercek

Yorumla
    • reddewil47
      reddewil47
      +1 yıl

ama ham veya yanlış yönlere kullanılan zekanın da değeri yok

Yorumla
  • melofelip
    melofelip Takip Et
    +1 yıl

önemsemez olur muyum ama güzelllik de olacak sonuçta bir ömür geçiricem onunla eğer evlilik düşünüyorsam. eskiden güzelliğe çok önem verirdim artık o kadar önem vermiyorum. o kadının bana karşı olan sevgisi fikirleri hayatı kavrayış biçimi daha önemli artık

0
    0 Yorumla
  • ömerhayyam34
    ömerhayyam34 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Hayatın gerçeği bu her şeyin en iyisi sevilir. Gönül de güzel olanı ister. Ama karakteri hiç önemsemiyorlar demek yanlış. Önemsenir ama öncelik güzellikte. Bunun nedeni de genlerimizin bize bunu istetmesi. Erkeklerin hepsi ince belli kadın sever misal. Neden mi çünkü ince belli kadın daha doğurgandır da ondan. Bunu biz bilmesek de genlerimiz durumun farkında. Gerçek bu.

0
    0 Yorumla
  • SevilmeyenAdam
    SevilmeyenAdam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben Karakter ve Zekasına, bir de az çok olgunluğuna bakarım. Kimisi de sadece fizik odaklı. Erkek var, erkek var.. Herkesin zevki ve tercihi. Yapacağın olay, öyle erkeklerden uzak duracaksın. Karaktere bakanla yola çıkacaksın olay bu kadar basit.

1
    0 Yorumla
  • Zodiak
    Zodiak Takip Et
    +1 yıl

şimdik profiline baktım resmine daha doğrusu :D fıstık gibi bir kız vardı çok güzel :D o kızın sen olmadığını düşünüyorum çünkü sen o güzellikte bir kız olsan bu soruyu sormazdın :D o yüzden fake resim kullanmak yerine özgüvenli olup kendi resmini kullanmalısın tatlım :D

1
    0 Yorumla
  • vlkngdr
    vlkngdr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Siz kizlari arastirmaya calisan bilimadamlari öldü :( ulan guzellige bakariz masumca ama bu kez buna laf olur orasina burasina bakariz abazalik patenti verirsiniz karakterini ogrenmek icin zaman isteriz demek sen ciddi dusunmuyosun zaman harciyosun benimle dersiniz bu bünyeye de yazik gunah

0
    0 Yorumla
  • NazlıGrsy
    NazlıGrsy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 48%
    +1 yıl

Erkekler hep hayallerindeki kadının tipini çizerler kafalarına. Sonra pişman olanlar da var. Olmayanlarda. Ama bence tipi yerine karakterini düşünmeliler.

1
    1 Yorumla
    • Düşünerekkonuş
      Düşünerekkonuş
      +1 yıl

Sana katılıyorum başlığın😉

Yorumla
  • forfortwo
    forfortwo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

şöyle düşün güzel bir bayanla evlendiginde her sabah yakatan kalktıgında hayata 1-0 bile degil 2-0 önde giriyorsun suratında anlamsız bir tebessüm oluşur insanın işe gidesi gelir ama diger türlü bir jurassic park gibi olsa insan hayattan soğur 3G önemlidir o yüzden göz gögüs digerki g ide sen tahmin edersin :)

0
    0 Yorumla
  • gümüş-kelebek
    gümüş-kelebek Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 893 cevap paylaştı.

Kızların çoğuda yakışıklılığa bakıyor, eğer zenginse yakışıklılığı da önemsemiyor. Yani yakışıklılık varsa paraya bakılmıyor tutulup gidiyor para varsa yakışıklılık olmasa da paraya kapılıp gidiyor.

0
    0 Yorumla
  • senol30
    senol30 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl

belki biz ruh güzelliğinize bakıyoruz nerden biliyorsunuz bayanlar ayrıca karakteriniz, davranışlarınız bizim için önemlidir sizin içinde bizlerin karakteri, dış görünüşü önemli oluyor...

0
    0 Yorumla
  • beyzayildirim
    beyzayildirim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

Erkekler de bir zamandan sonra skiliyorlar. hayatlarının kadinini ariyorlar. eger zaten akilli olurlarsa bir gecenin surtugu icin hayatinin kadinindan vazgecmez.

0
    0 Yorumla
  • copplepot
    copplepot Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Insanda doğanın her canlısı gibi içgüdüsel olarak üstün bireyler elde edebileceği eş seçer. Kadin ve ya erkek içgüdüsel olarak güzelliğe önem verir. Mantık bunu 2. 3. Siraya koyar orası başka. Bilmelisiniz ki erkekler daha ilkeldir ve içgüdülerini daha çok takip ederler.

0
    0 Yorumla
  • hüseyincanbazlar
    hüseyincanbazlar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Elbette verir ama ilk tanışmada karakterini bilemez o yüzden görebildiği güzelliğe önem verir ama senin güzelliğin karşısında ağzının suları akmıcak bir erkek tanımıyom ben bu kadar güzelken neden güzelliğe bakılmasını istemiyosın ki :) ?

0
    0 Yorumla
  • toxic_man
    toxic_man Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 60%
    +1 yıl

Güzelliğin 5 para Etmez Bendeki Bu aŞk Olmasa.. Güzelliğe Kimse Önem vermez sadece Önem Vermiş Gibi görünürki İStediğini Alsın Sonra Kapının Önüne Kosun !

0
    0 Yorumla
  • timurlu6985
    timurlu6985 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Karakter tabi ki de önemli fakat tanınmak için ilgi çekmek ya da güzel olmak şart :) Ayrıca Hiçbir erkek yanın da hilkat garibesi istemez tıpkı kadınların yanında çulsuz adam istemedikleri gibi ;)

0
    0 Yorumla
  • mentalist1
    mentalist1 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

Erkeği kizi yok ki bunun. Herkes güzelliğe önem verir. İnsan güzeli arar bu böyledir..
    Güzellik de görecelidir tabi.

1
    0 Yorumla
  • aysenurrc
    aysenurrc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Erkekler bir anda etkileniyorlar ve bir insanin bakar bakmaz kisiligini bilemeyecekleri icin guzelliklerine kapiliyorlar

1
    0 Yorumla
  • Oylesine-34
    Oylesine-34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

ne yapacaktık ya? o güzelliğinizde olmasa bu kapris, bu kadar kötü ve bencil bir kalpli insan çekilir miydi sence? siz karı milleti birbirinizi sevmez ve çekemezken bizim sizi başak birşey için sevmemizi beklemeniz ne kadar doğru sence?

0
    0 Yorumla
  • denizci1985
    denizci1985 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

insanlar kıyafetiyle ağırlanır sohbetiyle uğurlanır. giyim kuşam ilk başta önemlidir ama sonra karakterine göre işler değişir. hem hatun dediğin güzel olacak. çirkin hatuna ben sarılıp uyuyamam hatta döverim l*n ben onu :)

0
    0 Yorumla
  • xsarinx
    xsarinx Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.

İşin doğası budur. Erkekler dış görünüşe önem veririler bu yüzden kadınlar hep makyaj yapıp süslenirler, kadınlar ise duyduklarına tatlı sözlere önem veririler, bu yüzden de erkekler hep yalan söyler :)

1
    0 Yorumla
  • ogz34
    ogz34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.

malesef dış görünüşünü beğenmediğin kadının karakterini merak etmiyorsun. ama bu sadece erkeklere has bir mevzu değil. kadınlar da böyle. insanoğlunun ikiyüzlülüğüdür bu.

0
    0 Yorumla
  • meçhul34
    meçhul34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 39%
    +1 yıl

Evet güzelliğe önem veririm ama dış güzelliğine değil kalp güzelliğine iç güzelliğine özü sözü bir vefalı tam bir insan evladı olmalı

0
    0 Yorumla
  • Ogzlfe
    Ogzlfe Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Kısa ilişkiler için güzellik her zaman ön plandadır. Birisiyle ileriyi düşünmek için ondada güzellik ön plandadır.
    Yani anlıcagın git estetik filan yaptır.

0
    0 Yorumla
  • KEZBanE
    KEZBanE Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.

karakter evleneciği kdında arar erkek. eğleneceğinde değil. ben karakter arıyorum bulamıorum misal... hepsi modernlermiş... ben yobaz oluruyorum bu durumda heralde...

0
    0 Yorumla
  • subarucu
    subarucu Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.

Benim için ilk önce en önemlisi karakter ancak karakterli hiç bir kızla henuz karşılaşamadım ya bende hata var ya da bulundugum çevrem bozuk...

0
    0 Yorumla
  • emperora
    emperora Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

Senin o dediğin güzelliğe önem verme olayı ciddiyetsiz erkeklerin işi ;)

ayrıca siz kızlarda çok farklı değilsiniz. erkeğin adamına değilde tipi güzel olanına bakıyorsunuz yalan mı?

1
    0 Yorumla
  • husso
    husso Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Siz neden 1,60 boyunda adamı erkek olarak değil, kardeş ya da çanta olarak görüyorsanız aynı sebepten.

0
    0 Yorumla
  • odeonaltan
    odeonaltan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

En önemli şey bir insanın karakteri. Yoksa dünya güzeli olsa onunla yaşanmaz. Ancak ilişkilerin başlangıcında elde başka veri olmayınca dış görünüş önem kazanıyor. Sadece erkekler değil kızlarda erkeklerde dış görünüme önem veriyorlar.

0
    0 Yorumla
  • oguzhancura
    oguzhancura Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Bana gore guzellige doymus erkekler karaktere onem verirler:) ac erkekler ise guzellige :)

4
    1 Yorumla
    • piercinglibayann
      piercinglibayann
      +1 yıl

kesınlıkle

Yorumla
  • meram-yavuz
    meram-yavuz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Tabi en onemlisi karekter ama karakter ilk goruste anlasilan bisi degilki hemen o kisinin karakterine asik olsun ilk goruste guzellik gorunur ve ona asik olunur bundan dolayi once guzellik geliyo karakter nasil osa anlasilir diyoruz heralde

1
    0 Yorumla
  • xxxxLxxxx
    xxxxLxxxx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Erkekler gecici siradan seyleri severlerde ondan..
    Aralarinda dis guzellige degil. Ic guzellige bakanlarda var tabi

0
    0 Yorumla
  • pembemagnet
    pembemagnet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

ben de erkekde (maalesef) tipe önem verdiğim için yorum yapamayacağım

1
    0 Yorumla
  • Reckless_psikolog
    Reckless_psikolog Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

çünkü ilk gördügü sey dış mercektir karakteri daha önemlidir ama genelde söyle olur karakter uyum saglamaz ise yollar. bir bakışla güzellige karar verebilirsin karakterini ögrenmen zaman alır.

0
    0 Yorumla
  • Çocukkalbi
    Çocukkalbi Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.

Lanet olsun çok iyi yaaaaa :))

https://youtu.be/ozMtT8q_92Q
    0
    0 Yorumla
  • tonytr
    tonytr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

hiç tanımadığın bir insanı yolda ilk defa görsen nasıl seni etkiler dış görünüş değil mi :) insanlar kıyafetlerine göre karşılanır fikirlerine göre uğurlanır ilk intibada görünüş çok önemli :)

0
    0 Yorumla
  • salihseyhanb
    salihseyhanb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Önce güzelliğine aldanır kapılırsın ama sonra kötü bir karakteri olduğunu farkedersen dünyanın en güzel kızı bile olsa soğursun. Her ne kadar erkekler önce güzelliğe baksa da aşık olduğu kadının karakterdir.

0
    0 Yorumla
  • secretgarden34
    secretgarden34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 42%
    +1 yıl

Akıllı erkek dünyanın en güzel kadınını sevmez. O dünyasını güzelleştiren kadını sever.

0
    0 Yorumla
  • LosTRomaNce
    LosTRomaNce Takip Et
    Bilge Yaş: 52 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.

Aptallıklarından sanırım. Akılları hep başka şeylerde çok normal tahsil , kültür meselesi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aslında bu durum yalnızca erkekler için değil,

İnsanların yarısından fazlası "Önemli olan iç güzellik" der ama gerçek şu ki; dışını beğenmedikleri kişinin içini merak etmezler.

0
    0 Yorumla
  • orknc
    orknc Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

Kizlar para ve güce bizde güzelliğe. Nedenleri aynı. Bu soruyu bu şekilde sormaya hakkın yok.

0
    0 Yorumla
  • özgürlük000
    özgürlük000 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

ilk olarak güzel görünür gözüne ama içini bilemeyız kelek karpuz gibi yani:) pekı sen neden bu kadar güzelsın sordun mu kendıne

0
    0 Yorumla
  • Berliner
    Berliner Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Karakteri olan bir zahmet görünüşüne de önem verir ama sevgi söz konusuysa kimse güzelliğe bakmıyor merak etme.

0
    0 Yorumla
  • HardCorexXx
    HardCorexXx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 32%
    +1 yıl

yeağğğğğğğ yazsaydın daha bari son kelimeyi nasılsa okurken aynı duyguyu yaşatıyor

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (254)
Devamını Gör(299)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden hep güzelliğe önem verirler yaa?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden sadece güzelliğe bakar? 54 cevap verildi
Erkekler neden sadece güzelliğe bakar? 147 cevap verildi
Erkekler neden sadece güzelliğe bakıyor? 26 cevap verildi
Erkekler neden dış güzelliğe bu kadar önem veriyor? 18 cevap verildi
Erkekler neden dış güzelliğe bu kadar önem veriyor? 13 cevap verildi
Erkekler neden dış güzelliğe önem verir? 113 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Teach You a Lesson Dizisini izleyenler duygu ve düşüncelerini paylaşabilir mi?
  • UFC de kayan yıldızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sizce adı ne olsun?
  • Gelgitli misiniz?
  • Portekizli, balet, 200K takipçili birine aşığım; instagramdan dm atıyorum arada düğün olur mu dersiniz?
  • Toksik misiniz yoksa ılımlı, sakin yaklaşan tarafta mısınız?
  • Kia mı Hyundai mi, hangisini tercih ederdiniz ve neden?
  • Ayrılsanız bile her gün konuşmaya devam ettiğiniz bir ilişki yaşadınız mı?
  • Senin için önemli olanı seçip kalan her şeyi boşverdin mi?
  • Devamlı şapka takmak özgüvensizlik yaratır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨