Erkekler neden hep güzeliğe önem verirler? yaa
Karakteri hiç önemsemiyormusunuz?
Karakteri hiç önemsemiyormusunuz?
Güzelliğe önem vermekle tanımak isteyeceğin kızı seçmek farklı şeylerdir. Eğer bir erkek benim için güzellik önemli isterse fahişe olsun derse o güzelliğe önem vermektir. Burada ki kasıt önemlidir. Ama kasıt eğer güzel kızlarla tanışma onlarla sevgili olmak ise orada insan doğasıyla alakalı bir durum vardır. Hiç bir insan yoktur ki zarafet ve güzelliğe kayıtsız kalmasın. Güzel olan herşey insanın ilginisi çeker. anahtar kelime ilgisini çekmektir. Herkese salça olan erkeklerde sevilmez mesela nedeni ise şu an eleştirdiğin şeyin yoksunluğudur. Yani güzellik ve ilgi çekicilik şartlarını önemsemeyen göz önüne almayan erkek için her kız aynıdır. Bu da herkese karışmaya her kuşun etine aşçılık yapmak demektir. Konuyu toparlarsak bir kızın veya bir erkeğin kızlar veya erkekler için ilk etapta dış görüntüsünün o kişinin ilgisini çekmesi gerekmektedir. Kimisi sarışın kimisi esmer kimisi kumral sever. Kilolu zayıf balık eti, mavigöz ela göz siyah göz, uzun boy ortanca boy veya kısa boy vs. gibi birçok kriter göreceli bir kavram olan güzelliğe dahildir. İşte insan beğendiği kişiyle tanışıp onunla bir ilişki başlatmak ister. İkinci aşamada eğer karakteri bozuk ama güzeller güzeli bir insanla ilişki başlatırsak ve karakter bozukluğunu göz ardı etmek istersek bu güzelliğe önem vermektir. Ve bu konuyu bende desteklerim. Ancak birisaiyle ilişki başlatmak istiyorsanız onun dış görünüş olarak ilgisine ve seçimine hitap etmelisiniz ki tanışacağı insan siz olasınız. Aksi halde nafile.
karekteri yoksa
güzelligi on para etmez..
ancak günümüzde
tip ön planda
gercekten cok doğru yazmıssınız ama yanlıslıkla - oldu kusra bakmayın
Sakız olmuş.. Neymiş efendim insan dış görüntüsünü merak etmediği birinin içini de merak etmezmiş.. Ama gel gelelim niyeti ciddi bir erkek dış görünüşten ziyade kişilikli ve olumlu yonlere sahip bayanlara ilgi duyar. Amacı eğlence olan erkek sınıfı ise fizik ve yuz guzelliğiyle ilgilenir tabiki.. Neticesinde erkekten erkeğe değişir taraftarıyım✋
İnsan ilk baktiginda o kişinin fikirlerini görmez ama gözünü görür sacini görür dikkat ama insan diyorum bu kadin içinde öyle erkek iicnde öyle her bayan yakisikli erkek her erkekte güzel bayan ister ama bu tanistigimiz insanların karakterine ve bize hissetti eşiklerine gore değişkenlik kazanabilir bir yere odaklanmamak lazim
Cevap
250Cevap
Dikkat edersen kadınlar kendi paralarını kazanan bireyler haline geldikçe onlar da dış görünüme bakıyorlar. Ancak bu karaktere bakmadıkları anlamına gelmiyor. Erkek için de mantık aynı. Seks güzel veya yakışıklı birisiyle çok daha keyiflidir. 190 boyu olan, kaslı bir erkekle sevişmek istemez misin? Kadınlar güçlendikçe yakışıklı oğlanlara ölüyorlar. Bu demek değil ki karakter yoksunu olsun. Eğer kadın konfor istiyorsa da paraya bakıyor ama şunu unutma eski zaman kadınları arasında hayatlarında bir kere bile orgazm olamamış kadınlar var. orgazmın ne demek olduğunu bile bilmiyorlar. Yani buradan şu çıkıyor CAHİL kadınlar istihdam için erkekle birlikle oluyor. Cahili asla aşağılama olarak kullanmıyorum. Yavaş yavaş değişiyor bu zaten.
bu durumun erkeği bayanı yoktur. hemen herkes karşı cinsini değerlendirirken görünüşünden etkilenir. ''dışını beğenmediğimiz insanın içini de merak etmeyiz'' sözünü ben çok seviyorum ki gerçekten de öyle.. anlık görüşmelerde dış görünüm önemli oluyor, ama mesela bir ortamın vardır o ortamda insanlar seni daha iyi tanır oturman , kalkman, ses tonun, konuşman ya da karakterini beğenebilirler. markette ya da herhangi bir yerde böyle bir durum olamayacagı için doğal olarak dış görünüme önem veriliyor gibi görülebilir. genelde insanlar sevgili olacağı kişilerde dış görünüme bakarken evlilik olacagı zaman karakter, uyum vs gibi karakter özellikleri de ararlar..
Öncelikle herkese hayırlı geceler dilerim. Bunu bütün erkekler için söylemiyorum ama çoğu erkek güzelliğe önem veriyor. Tabiki verecek ama bu evliliğin önceliği guzelliklik değil karakter olmalı. Zira neslinizi, esinizin güzelliği değil karakter egitecek...
ne evlenmesi aamk
karakter tabiki de önemlidir ama insanı biriyle tanışmaya iten şey karakteridir bu gibi durumlar için yüzdem bile var
ilk ilgini çekmesindeki oranlar %80 güzellik %20 hareketler sonrasında tanımaya başlayınca %40 güzellik %60 karakter olur ama ilk aşamayı geçmek için güzel olması lazım
Kızlar bakın yıllarca karakterli adam aradınız gittiniz o gerizekalı, (bize göre Allahın ayısı, kırosu) ulan bu kız bu çocukla nasıl çıkıyor l*n dediğimiz tiplere aşık oldunuz sevdiniz, sevildiniz, cinsel obje olarak görüldünüz. Yani sizin karakterli adam arama iştahınız ne yazık ki böyle angutlara denk geliyor. Kısacası karakter ayağı biraz sıkıntılı iş. Yanlış insanlara kafanızdaki karakteri yerleştiriyorsunuz ama kafanızda ki karaktere uygun asıl insanları da itekliyorsunuz. Anlamıyoruz sizi. Bu soruna cevap olarakta güzeli herkes sever. Ama asıl önemli olan aklı başında olan güzeli sevebilmektir. Aklı başında olan güzel zaten tipe mipe veya karaktere bakmaz, aradığını şak diye bulur. Bizde de durum tam tersi işte bizim angutlar tipe aşık oluyor ama kız karakter yoksunu çıkıyor. Ama aklı başında olan erkek aradığı tipe sahip karakterli kızı şak diye bulur. Bu böyledir. Bulamıyorum diyen aklı başında değildir net. Biraz karışık oldu idare et artık bacım. Gece gece bu kadar. :D
En son cıktığım kız böyle tombalak birşeydi ama ben sevmiştim yanı tipe bakmamıştım hiç
Neredeyse birebir aynılar :D
xbradtc.files.wordpress.com/2008/12/jc-13.jpg
böyle kızı bulmuşsun da :D
bu arkadaşın amacını biri bana anlatabilir mi :D
ne içiyorsunuz siz neyın kafası bu kıza bak bomba gibi :)
sen tombalak gormemissin
Ha keza aynı soru bayanlar içinde sorulabilmektedir. Zira önemli olan nokta kişinin neyi neden istediğini bilmesi ile alakadardır. Çok hoşunuza giden ihtiyacınız olmayan bişey sizin icin bişey ifade etmez iken ihtiyaç olunan şey çok önem arz edebilir. Bu noktada ruhun bedenin ve yaşam şeklinizin neye ihtiyaç duyduğuna bakmak ve onun ile uyum ve bağın kurulabilirliği ni baz almak gerekir.
Sadece erkekler değil herkes öncelikli olarak güzelliğe bakar. Görsel anlamda beğenmediğin birini ne kadar tanımak istersin, ne kadar yakın olursun ilk başlarda bir düşün. Dürüstçe cevap ver ama kendine. ben iç güzelliğe bakarım lafı ilk evreler için geçerli değildir.
Herkez olaya kişisel yaklasmis doğal olarak... Ama sorunun cevabı doğada... Butun hayvanlar eş seçerken en renkli olan en keskin kokusu olan en güçlü olan en en en böyle gider... erkeklerde hayvan olduğu için en guzel kizi begenırler... yani sorunun cevabı matematiksel olarak böyle...
Genelleme yapmayı bırakın arkadaşlar :)
Her erkek, bir değil.
Güzellikten önce karakter daha önemli bence, güzellik ikinci planda olmalı. Yanına yakışacak kadar güzel olsun yeter. Fazlasını aramayacaksın ahh güzeli gelir karakteri de güzeldir, fikir düşünce ve kalpler uyuşur birlikte olur evlenirsin o ayrı tabisi :)
Erkekler diye gruplandırma şunu ya. Sanki sen vermiyorsun? Yanına yakışmayan bir erkekle gezer misin? Hayır. E daha ne? Kimse atıp tutmasın boşuna. Ambalaj önemlidir. ne kadar nemli olduğu da insanın karakteriyle ilgilidir. Karakteri güzel olan insanlar da güzelliğe önem verir ama derecesini bilir. Şimdi anladın mı sorundaki çelişkiyi.
Karakteri de önemsiyorlar tabi kide.
Ama sadece erkekler mi biz bayanlar bile ilk önce bir erkegin dış görünüşüyle ilgileniyoruz. Onu geç bir ortama bir kız girince bizde Bayan olarak hemen süzüyoruz o kızı güzel mi çirkin mi diye. Güzelse hemen merak konusu oluyor kim bu kimin nesi diye. Sadece erkekler degil yani güzellige bu kadar önem veren.
Kendi fikrim erkeklerin tamamını kapsamaz yüzünü beğenmediğim insanın karakterini tanımaya calismam her güzel kizinda karakteri iyi olacak diye bir şey yok tabi o zaman prenses olsa 0 ... Ama yüzünü beğenmediğin bir kizla arkadaslik yaparsin ya da ayni ortamda calisir okursun kalbine vurulursun oda ayri bir konu herkesin güzellik göreceside farklidir.
güzelleri kendi içinde karaktersizler ve karakter sahibi güzeller diye ayırıyoruz
size göre neye göre karaktersiz oluyor ya da karakterli?
@penelope07 evde göğüsleri daha güzel olsun diye çırpınıp yanıma gelince bakmama trip atıyorsa mesela.
Güzellik/yakışıklılık değil de, bakımlılık önemli. Bakımsız bir insandan kimse hoşlanmaz. Ama bu bakımlı olan herkese aşık olmanın doğru olduğu anlamına gelmez.
Bunun erkeği kadını yok, bir sürü yüzeysel insan var ama yaşları ilerledikçe onlar da güzel/yakışıklı değil kendilerine yakın bulduğu insanlarla ilgilenmeye başlıyor artık. İstisnalar olabilir, yazık onlara.
kızlar neden hep paraya önem veriyor? kötü alışkanlıkları var mı yok mu inançlımı vicdanlımı ailesi kim nerden gelmişler ailesinde boşanan varmı? yok mu? kızlar neden bunlara bakmıyorsa cepteki paraya alttaki arabaya işe güce bakıyorsa aynı sebepten kardeşim.
kbakma da sanki bayanlar vermiyor?
yok yakisikli olucak yok kirli sakali olucak yok adonisi baklavasi olucak yok marka giyinecek
bunlar erkekten erkege kadından kadına degisir ama geneli boyle
sokaktaki yerde oturan bir insana kim bakar ki?
hayat bu sekilde isliyor...
bence bir kadın öncelikle zeki olmalıdır ki kadınların ezici çoğunluğu muazam bir zekaya sahiptir. ama burada ölçüt zekasını nasıl kullandığıdr. eğer zekasını erkek ve kadın iiişkileri ya da popülizm için kullanıosa o kadının zekasının hiç bir önemi yok ama toplum ve insan temelli ve başarı üzerine zeka kullanıosa kadın , benim için çok önemlidir.. ( çok çirkin olmadığı sürece )
Kesinlikle oyle zeka erkek ve kadin icin cok onemli bu bir gercek
ama ham veya yanlış yönlere kullanılan zekanın da değeri yok
önemsemez olur muyum ama güzelllik de olacak sonuçta bir ömür geçiricem onunla eğer evlilik düşünüyorsam. eskiden güzelliğe çok önem verirdim artık o kadar önem vermiyorum. o kadının bana karşı olan sevgisi fikirleri hayatı kavrayış biçimi daha önemli artık
Hayatın gerçeği bu her şeyin en iyisi sevilir. Gönül de güzel olanı ister. Ama karakteri hiç önemsemiyorlar demek yanlış. Önemsenir ama öncelik güzellikte. Bunun nedeni de genlerimizin bize bunu istetmesi. Erkeklerin hepsi ince belli kadın sever misal. Neden mi çünkü ince belli kadın daha doğurgandır da ondan. Bunu biz bilmesek de genlerimiz durumun farkında. Gerçek bu.
Ben Karakter ve Zekasına, bir de az çok olgunluğuna bakarım. Kimisi de sadece fizik odaklı. Erkek var, erkek var.. Herkesin zevki ve tercihi. Yapacağın olay, öyle erkeklerden uzak duracaksın. Karaktere bakanla yola çıkacaksın olay bu kadar basit.
şimdik profiline baktım resmine daha doğrusu :D fıstık gibi bir kız vardı çok güzel :D o kızın sen olmadığını düşünüyorum çünkü sen o güzellikte bir kız olsan bu soruyu sormazdın :D o yüzden fake resim kullanmak yerine özgüvenli olup kendi resmini kullanmalısın tatlım :D
Siz kizlari arastirmaya calisan bilimadamlari öldü :( ulan guzellige bakariz masumca ama bu kez buna laf olur orasina burasina bakariz abazalik patenti verirsiniz karakterini ogrenmek icin zaman isteriz demek sen ciddi dusunmuyosun zaman harciyosun benimle dersiniz bu bünyeye de yazik gunah
Erkekler hep hayallerindeki kadının tipini çizerler kafalarına. Sonra pişman olanlar da var. Olmayanlarda. Ama bence tipi yerine karakterini düşünmeliler.
Sana katılıyorum başlığın😉
şöyle düşün güzel bir bayanla evlendiginde her sabah yakatan kalktıgında hayata 1-0 bile degil 2-0 önde giriyorsun suratında anlamsız bir tebessüm oluşur insanın işe gidesi gelir ama diger türlü bir jurassic park gibi olsa insan hayattan soğur 3G önemlidir o yüzden göz gögüs digerki g ide sen tahmin edersin :)
Kızların çoğuda yakışıklılığa bakıyor, eğer zenginse yakışıklılığı da önemsemiyor. Yani yakışıklılık varsa paraya bakılmıyor tutulup gidiyor para varsa yakışıklılık olmasa da paraya kapılıp gidiyor.
belki biz ruh güzelliğinize bakıyoruz nerden biliyorsunuz bayanlar ayrıca karakteriniz, davranışlarınız bizim için önemlidir sizin içinde bizlerin karakteri, dış görünüşü önemli oluyor...
Erkekler de bir zamandan sonra skiliyorlar. hayatlarının kadinini ariyorlar. eger zaten akilli olurlarsa bir gecenin surtugu icin hayatinin kadinindan vazgecmez.
Insanda doğanın her canlısı gibi içgüdüsel olarak üstün bireyler elde edebileceği eş seçer. Kadin ve ya erkek içgüdüsel olarak güzelliğe önem verir. Mantık bunu 2. 3. Siraya koyar orası başka. Bilmelisiniz ki erkekler daha ilkeldir ve içgüdülerini daha çok takip ederler.
Elbette verir ama ilk tanışmada karakterini bilemez o yüzden görebildiği güzelliğe önem verir ama senin güzelliğin karşısında ağzının suları akmıcak bir erkek tanımıyom ben bu kadar güzelken neden güzelliğe bakılmasını istemiyosın ki :) ?
Güzelliğin 5 para Etmez Bendeki Bu aŞk Olmasa.. Güzelliğe Kimse Önem vermez sadece Önem Vermiş Gibi görünürki İStediğini Alsın Sonra Kapının Önüne Kosun !
Karakter tabi ki de önemli fakat tanınmak için ilgi çekmek ya da güzel olmak şart :) Ayrıca Hiçbir erkek yanın da hilkat garibesi istemez tıpkı kadınların yanında çulsuz adam istemedikleri gibi ;)
Erkeği kizi yok ki bunun. Herkes güzelliğe önem verir. İnsan güzeli arar bu böyledir..
Güzellik de görecelidir tabi.
Erkekler bir anda etkileniyorlar ve bir insanin bakar bakmaz kisiligini bilemeyecekleri icin guzelliklerine kapiliyorlar
ne yapacaktık ya? o güzelliğinizde olmasa bu kapris, bu kadar kötü ve bencil bir kalpli insan çekilir miydi sence? siz karı milleti birbirinizi sevmez ve çekemezken bizim sizi başak birşey için sevmemizi beklemeniz ne kadar doğru sence?
insanlar kıyafetiyle ağırlanır sohbetiyle uğurlanır. giyim kuşam ilk başta önemlidir ama sonra karakterine göre işler değişir. hem hatun dediğin güzel olacak. çirkin hatuna ben sarılıp uyuyamam hatta döverim l*n ben onu :)
İşin doğası budur. Erkekler dış görünüşe önem veririler bu yüzden kadınlar hep makyaj yapıp süslenirler, kadınlar ise duyduklarına tatlı sözlere önem veririler, bu yüzden de erkekler hep yalan söyler :)
malesef dış görünüşünü beğenmediğin kadının karakterini merak etmiyorsun. ama bu sadece erkeklere has bir mevzu değil. kadınlar da böyle. insanoğlunun ikiyüzlülüğüdür bu.
Evet güzelliğe önem veririm ama dış güzelliğine değil kalp güzelliğine iç güzelliğine özü sözü bir vefalı tam bir insan evladı olmalı
Kısa ilişkiler için güzellik her zaman ön plandadır. Birisiyle ileriyi düşünmek için ondada güzellik ön plandadır.
Yani anlıcagın git estetik filan yaptır.
karakter evleneciği kdında arar erkek. eğleneceğinde değil. ben karakter arıyorum bulamıorum misal... hepsi modernlermiş... ben yobaz oluruyorum bu durumda heralde...
Benim için ilk önce en önemlisi karakter ancak karakterli hiç bir kızla henuz karşılaşamadım ya bende hata var ya da bulundugum çevrem bozuk...
Senin o dediğin güzelliğe önem verme olayı ciddiyetsiz erkeklerin işi ;)
ayrıca siz kızlarda çok farklı değilsiniz. erkeğin adamına değilde tipi güzel olanına bakıyorsunuz yalan mı?
Siz neden 1,60 boyunda adamı erkek olarak değil, kardeş ya da çanta olarak görüyorsanız aynı sebepten.
En önemli şey bir insanın karakteri. Yoksa dünya güzeli olsa onunla yaşanmaz. Ancak ilişkilerin başlangıcında elde başka veri olmayınca dış görünüş önem kazanıyor. Sadece erkekler değil kızlarda erkeklerde dış görünüme önem veriyorlar.
Bana gore guzellige doymus erkekler karaktere onem verirler:) ac erkekler ise guzellige :)
kesınlıkle
Tabi en onemlisi karekter ama karakter ilk goruste anlasilan bisi degilki hemen o kisinin karakterine asik olsun ilk goruste guzellik gorunur ve ona asik olunur bundan dolayi once guzellik geliyo karakter nasil osa anlasilir diyoruz heralde
Erkekler gecici siradan seyleri severlerde ondan..
Aralarinda dis guzellige degil. Ic guzellige bakanlarda var tabi
ben de erkekde (maalesef) tipe önem verdiğim için yorum yapamayacağım
çünkü ilk gördügü sey dış mercektir karakteri daha önemlidir ama genelde söyle olur karakter uyum saglamaz ise yollar. bir bakışla güzellige karar verebilirsin karakterini ögrenmen zaman alır.
Lanet olsun çok iyi yaaaaa :))
hiç tanımadığın bir insanı yolda ilk defa görsen nasıl seni etkiler dış görünüş değil mi :) insanlar kıyafetlerine göre karşılanır fikirlerine göre uğurlanır ilk intibada görünüş çok önemli :)
Önce güzelliğine aldanır kapılırsın ama sonra kötü bir karakteri olduğunu farkedersen dünyanın en güzel kızı bile olsa soğursun. Her ne kadar erkekler önce güzelliğe baksa da aşık olduğu kadının karakterdir.
Akıllı erkek dünyanın en güzel kadınını sevmez. O dünyasını güzelleştiren kadını sever.
Aptallıklarından sanırım. Akılları hep başka şeylerde çok normal tahsil , kültür meselesi.
Aslında bu durum yalnızca erkekler için değil,
İnsanların yarısından fazlası "Önemli olan iç güzellik" der ama gerçek şu ki; dışını beğenmedikleri kişinin içini merak etmezler.
Kizlar para ve güce bizde güzelliğe. Nedenleri aynı. Bu soruyu bu şekilde sormaya hakkın yok.
ilk olarak güzel görünür gözüne ama içini bilemeyız kelek karpuz gibi yani:) pekı sen neden bu kadar güzelsın sordun mu kendıne
Karakteri olan bir zahmet görünüşüne de önem verir ama sevgi söz konusuysa kimse güzelliğe bakmıyor merak etme.
yeağğğğğğğ yazsaydın daha bari son kelimeyi nasılsa okurken aynı duyguyu yaşatıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar