Evet sorum erkeklere kızlar da bencelerini yazsınlar. evet estetik önemlidir ama çoğu erkek bunu abartıyor kusursuz bir kadın arıyor çiçekten çiçeğe atlıyor neden? Güzellik olmadan sevgi olmuyor mu illa dikkat çeken bir güzelliği mi olmak zorunda
Cevabın nedir?
+1 yılYok be ama su var dikkat cekici guzelligi olan bayani zabtetmek zordur dogrusu biraz genis olman lazim
Fakat kadin kendini korursa yani gozlerini korursa iradesini muhafaza edebilirse gecinilir bak dun basimdan soyle bir olay gecti bir yerde cidden guzel bir bayan gordum ilgimi cekti gamzesi falanda var bir an guzelligine kapilarak dalmisim ona ama sonra sunu farkettim ki kadin bana basini kaldirip bir kez olsun dahi bakmadi Sonra su soz geldi aklima guzeli guzel yapan edeptir edep ise guzeli sevmeye sebeptir basi kapali fakat ruhu ciplak acik demiyorum bak ruhu ciplak bir nisanlim vardi 1,5 yil nisanli kaldim ben bunla bir turlu isinamiyodum ben buna bu bir bucuk yil icindede cok olaylar oldu neyse kizin neredeyse yemedigi nane kalmamis Lutfen sozlerim yanlis anlasilmasin elbetteki kapali olupta edepli bayanlar cogunlukta fakat boyleleride var maalesef
Velhasil biz bununla ayrildik bir gun bile gecmeden baskasiyla sozlendi ve 2,5 ay sonrada dugunu oldu biliyorum uzattim fakat aciklik kapalilik onemlidir degildir bilemem fakat Yunus Emrenin dizeleri ile son vermek istiyorum girdim ilim meclisine kildim talep dediler ilim geride illa edep illa edep vallahide edep billahide edep tillahide edep inanin gerisi bos hikaye masal ilk olcutunuz edep olsun edepsiz olmus kleopatra olmus ne onemi var ama edepli olmus senin olmus vallahi tadindan yenmez omrunun nasil gectigini anlamazsin en buyuk guzellik edeptir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece güzelliğe mi bakar!!! İftira hemde kuru iftira :)) önce güzelliği dikkatimi çekti, sonra aklıyla kalbime girdi ve son olarak karakteriyle beni mest etti. Memleketine gurbannar olurum aşkım benim.. Yani sadece güzellik değil :))
01 Yorumla- +1 yıl
Adam ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler şimdi red edicek hemen.
Bu dediğin Türk arap ve Hint erkeklerinde var Ama Türk erkeği çok daha fazla bakıyor. Mesela ben Amerika’da yım. . Kaşım gözüm güzeldir saçlarım hafif gür bakımlı. Türkiye’den aldığımdan çok daha fazla çıkma teklifi aldım Amerikalı erkeklerden. Hep de saçlarıma iltifat ederlerdi. Amerika’da Erkekler daha çok gözlere ve saçlara bakıyor. Olması gerektiği gibi. Türklerde renkli göz takıntısı var. Her Mavi gözlüye güzel derler mesela. Aslında Türk erkeğinin beğeni ölçüsü ergen gibidir. Çıtası da çok yüksektir. hep kadınları eleştiriler çıtanız yüksek diye ama kendilerinin ki çok daha yüksek. Zaten eşim Amerikalı. Allah’tan evlenmişim. Türk erkekleriyle evlenilmez. Ağzını açsa yabancı kız bize hayran yaaa der ama yurt dışında Abaza profili çizmişler21 Yorumla
+1 yılYazsınlar tabii, sabah kalıp işlerine gitsinler, haksızlıklara da boyun eğmesinler, birinin öbürünün lafıyla hedeflerinden şaşacak değiller ya.
Gelelim soruna; bu maalesef acı ama gerçek, global bir sorun. Ben buna sorun diyorum çünkü artık bakmaktan ziyade takıntılı hale gelindi, cinsiyetsiz olarak, dışa odaklı ve şekilci insanlar çoğunlukta, ne yazık ki öyle. Sosyal medyanın yanlış empozeleri olabilir bu sorunun cevabı.40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
99Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bakımlı kadınlara bakar gadası
00 Yorumla Yoo alakası yok ! Şahsen ben biraz çirkin kadın seviyorum. Benden hoşlanan hatta seven birkaç kız var. Hatta biri çok güzel diğeride normal güzellikte fakat hemen reddettim ve konuşmak istemediğimi belirttim. Çünkü iyi anlaşamayacaksam güzeli sevmenin ne anlamı var.
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik kişiye göre değişir şahsen benim dikkati mi çekmesi için ses tonu davranışları mimikleri ve zekası yeter sevgi sonra ki aşama. Bir keresinde kadının birine gülerek ben iç güzelliğe bakarım demiştim. Kadın bütün maaşını iç çamaşırına yatırmıştı. Ayrıca kusursuz bir insan yoktur. Erkeklere bu kadar yüklenmeyin çıcıklar
00 Yorumla Öncelikle tüm genellemeler yanlıştır. Erkekler sadece güzelliğe bakmaz. Mesela ben zekaya çok önem verenlerdenim. Ardından göreceli olarak güzellik, iyi kalpli olması, eğlenceli birisi olması daha bir sürü etkende var bak. Diğerlerini bırakıp sadece güzelliğe bakan hemcinslerim ise gerçekten çok fazla evet.
00 YorumlaKadının güzelliğine aldanıp benliğine sitem eden bir sürü erkek var. Kadınlar kendilerini teşhir etmek adına her türlü edepsizliği yapıyorlar ancak şunu unutuyorlar ki o hallerine hemen hiçbir erkek bâki bir sevdayla kapılmaz. Yalnızca uçkur sevdasıdır o ki fazla uzun sürmez.
00 YorumlaYok ya. Öyle değil o işler. Ben tabi ki ilk yüze bakarım ama kusursuz bir yüze bakmam hani derler ya eli yüzü düzgün bana göre öyle olan birisi ise o iş yürür olur. Ancak şuanda kimse ile yürümez kafasındayım o ayrı. Kısacası ister istemez kabuk içini ısıtmadan içine bakmıyorsun. Tamamen karakter değil kabul ancak tamamen dış görünüşte değil.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek vardır bir'de adam kavramı, dış görünüş aslın'da çok gelip gecici bir şey biri ile geleceğini paylaşıcaksan. Hatta onunla yaşlanıcaksan dış görünüş mü önemli ola bilir yoksa karekter fikir uyumu mu? şu an evliliklerin bitmesinin temel sebebi fikir uyuşmazlığı mantıklı düşünen bir erkek yüzünüze fiziğinize bakmak yerine ilk kalbinizin icindekileri hissetmeli.
00 Yorumla
+1 yılBunu araştırmışlar biliyor musun amazonun ilkel kabilelerine önce Vs mankenlerinin resimlerini göstermişler sonra bu resimlerine benzer kadınların ve diğer ebatlarda kadınların resimlerini göstermişler hepsi vs tadında olanları secmiş yani güzellik anlayışlarını endexlemişler.. başka bir kabileye balık etki kadınların fotolarını göstermişler sonra normal Vs kadınlarının fotolarını göstermişler hepsi balık etli kadınların fotolarını çekmiş
00 YorumlaBirinci yanlış teoreminiz, erkekler...
Ben düzeltiyorum; erkekler - 1.
21 yy yanılsaması ve kadınların baş belası; beğenilmek için şekilden şekle girmeniz.
Peki çözümü?
Öyle tarzınız olsun,
Fark yaratın,
Marjinal gözükün safsatalarına değil,
Doğallığa,
Samimiyete,
İçtenliğe,
Hüsnü niyete,
Hoşgörülü olmaya önem verin ve böyle insanlara değer verin.
Unutmayın ki hepiniz 40 yaşını geçince güzelliği aramayacaksınız,
Unutmayın ki, siz de 40'dan sonra güzel kalmayacaksınız.00 Yorumla
+1 yılKonumuz aşk ve eş olmak ise tabii ki de her konuda beni etkilemesi, baştan çıkarıp, güzel duygular canlandırması, şehvet ve cinselliği de çağrıştırıp, beni büyüleyip, etkileyip, çıldırtması, yanıma yakışıp, güzelliği ve fiziği ile de aklıma, kalbime, ruhuma bir şeyler katması gerekir. Yoksa ne sıradan biri, ne de bende cinsel duygular olışturmayan biri, aşk ve tutkuyu çağrıştırmayıp, yaşatmayan biri ile neden sevgili ve eş olalım?
00 YorumlaÇoğuna kimmiş bu motor diye bakıyoruz güzellik önemli değil sen kendini bozma yeter kalbin güzel olsun ( 5 binliralik bir arabam vardı okadar bindim bikere sanayiye gitmedim arabama kötü diyen herkes bir gece beni aramıştır yolda kaldım gel diye ) kasa önemli değil yürürune bakarım ben. İç güzellik herşeyden önemli ☺️
00 YorumlaBir erkeği tatmin etmek, güzellikten çok daha fazlasıdır.
Sadece kadın, kendini sadece görsel ögelerinden ibaret gördüğünden, erkekleri de bu bakış açısına sahip sanırlar.
Haliyle yüzlerini boyarlar, şık görünmeye çalışırlar.
Erkeğin sokakta baktığı kadınları gözlemleyerek, erkeğe hitap eden kadın skalasını tahayyül edemezsiniz yavrum..10 YorumlaHer güzel olanı gerçekten sevip sayiyolar mi allah için kullanıp bırakıyolar...
132 Yorumla- +1 yıl
İftira 😅
- +1 yıl
Çok güzel olanada bazen kötü kelime söylüyorlar örneğin (k*şar)
- +1 yıl
Kullanıp attığımız iftira :)
- +1 yıl
Elde edemeyince
- +1 yıl
Burda kız mani olacak kullandırtmayacak
- +1 yıl
Ya ben o işlerde tarafsızım kızında niyeti var ki oluyor bir şeyler yani gidiyorsan adamın evine önlemini alıcan agaa :)
- +1 yıl
Sende haklısın
- +1 yıl
Haklısın önlemimizi yanımızda bıçak taşıyarak yapmalıyız çünkü siz önünüzdekine sahip çıkamayacak söz geçiremeyevek kadar aciz varlıklarsınız@Umut_Muhendis
- +1 yıl
Bıçak mı abartma istersen
- +1 yıl
Şeyiniz kopmadan niyetinizin düzeleceğini sanmıyorum
- +1 yıl
Esmerseker sen çok acımasız çıktın ya
- +1 yıl
Elimden gelse hepinizi kızgın demirlere oturturum ne diyorsun sen 😂
- +1 yıl
Başına ne geldi senin ya :)
- +1 yıl
12 tane sevgili
- +1 yıl
Bunlardan anladığım kadarı ile bazıları ile oldun
- +1 yıl
Bak muhabbetiniz bile bu konu üzerinden dönüyor
- +1 yıl
Sen direkt önleri kesicem deyince ne diyeyim
- +1 yıl
Fiziğe önem veriyorsunuz değil mi fiziğe niye önem verilir yatmak için önem verilir biblo mu bu masaya koyup izleyesin
- +1 yıl
Katılmıyorum sana güzel bir kızla yemek yiyebilmek bile iştah açar
- +1 yıl
Bizimde genelde değer kıymet bilen insanlar iştahımızı açar gönül iştahımızı
- +1 yıl
Bizde kıymet bilen insanlarız her erkek aynı değil sana 12 çürük elma denk gelmiş
- +1 yıl
Peki neden kadınların %90'ı aynı sorunları dile getiriyor
- +1 yıl
Bu araştırmayı kim yapmış
- +1 yıl
Genelleme diyelim
- Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılBak bu bugün gördüğüm üçüncü erkekler ile alakalı post yetti da la arkadaş siz sıkıntılımısınız ne yaptı la bu erkekler evet ben güzelliğe bakıyorum gözüme hoş gelen bir kadınla birlikte olmak isterim ama bu değil ki dünyanın en güzel kadını olsun belki benim güzel bulduğum kadını başkası beğenmeyecek ki zaten genelde de böyle olur sizde güzelliğe bakmayan biri ile sevgili olun o zaman her erkeği bir tutmayın kendi kafanızda bir dünya kuruyorsunuz ondan sonra erkekler şöyle erkekler böyle
00 Yorumla Yuzu guzel olandan 40 gunde bikarsin huyu guzel olana 40 yil doyamazsin diye bir soz vardri yuz degil huy guzel olsun benim deli kafama uysun yeter
10 Yorumla
+1 yılBak şeker kız😂 sana bunu nasıl anlatırım bilmiyorum ama erkekler çiçekten çiçeğe atlamıyor. Ortada bir yanlış anlaşılma var. Ya da karşınıza çıkan kolay erkekleri erkek sanmanızdan kaynaklanıyor da olabilir😅
00 Yorumla
+1 yılbir insanı sırf güzelliği için sevmek tıpkı bir heykeli sevmek gibidir
10 Yorumla
+1 yılkarşımdaki kişide birşey bulmalıyım bakınca kalp atış hızımı değiştirecek sonra karakterine kişiliğine hayata bakış açısına bakıyorum duruma göre konuşmayı kesiyorum ya da devam ettiriyorun
00 YorumlaBir insanın ilk önce yüreğini göremezsiniz, yüzünü ve duruşunu görürsünüz. Bu sizi etkiliyorsa ondan sonra onu tanımaya karar verirsiniz. Bir insanı beğenmeden, içine derinine inemezsiniz.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Sizde fit kaslı bakimli erkekleri sevmiyormusunuz bak ben kiloluyum mesela beni seven kimse olmuyor neden acaba? Gayette iyi biriyim yani ic guzellige baktiginiz yok sizinde 😄
00 Yorumlahep aynı görüşü paylaşmaktan yoruldum. kadınlar bir çiçektir, erkekler ise her çiçeğe koklamak ister. bunun güzellikle ilgisi yok. biz skor peşindeki zavallılarız.
00 Yorumla
+1 yılGüzellik degil bence ama gene güzel olmasada minyon ve tatlı olsun bebim icin ama tabi beni gercekten hakediyormu ona bakarım sonra zeki mi degilmi diye bakarım birde tabiki gülüş 😋😋😋
00 Yorumlabence Neşet Ertaş in dediği gibi gönül kimi severse güzel odur. ayrıca erkekler değil Türk kızlar güzelliğe ve statuye bakiyor %99 u duygusuz egoist aç gözlü
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. kim diyor onu ya. ben kişisel temizlik ve bakıma, akla ve zekaya, sevimli sevecen güler yüze bakarım. asla fiziksel güzelliğe takılmam
11 YorumlaAbi makyajsız olsun yeter şu makyaj yapan kızları anlamıyorum yani hangi mantıkla makyaj yapıyorsun amaç nedir karşındaki insan salak mı ben makyajlı bir kız görsem bakmıyorum bile içimden diyorum bu kesin çirkindir ki makyaj yapmış!
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kendileri çirkin olduğu için karşıdakinde güzellik arıyorlar ya Allah aşkına güzelliği salın gözünüzü sevvvem
10 Yorumla
+1 yılYani derler ki benim ruhum güzel. Onun da dışı güzel olsun birbirimizi tamamlayalım derler sözde o da yani😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılAslında kızlarda yakışıklılığa bakıyo sadece erkekler değil. İlk tanıdığı zaman içini bilmediği için dışına bakıyo
00 YorumlaGenelde kadınlara bakılıyor. Güzellik diye ayrı bir kavramın göz önünde bulundurulduğunu görmedim hiç
00 Yorumla
+1 yılErkeklere yüklenmek yanlış. Bu devirde çoğu insan güzelliğe / yakışıklılığa daha çok önem veriyor maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcünkü gözleri hep yüksekte birde mesela kel bir erkegin sarisin bir kiz istemesi kadar aci hayat :d zaten zar zor edindikleri güzel manitalarin da gözü ya disarida oluyor ya da direkt aldatiyor. Kalp güzelligine bakin gencler
01 Yorumla
+1 yılHer insan ilk tanışmada güzelliğe bakar kendimize yalan söylemeylim. Tanışmanın ilerleyen zamanlarında güzellik yerini karaktere bırakır
00 YorumlaGüzelliğe bakıyorum ama sadece ve sadece kalp güzelliğine görünüş gelip geçici ama kalp güzellikli daimidir
00 YorumlaErkekler daha çok gördüklerine göre etkilenirken, Kadınlar ise duyduklarına ve hissettiklerine göre etkileniyor.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. evet sadece güzelliğe bakıyoruz bir kız kusursuz olmalıdır zayıf ve fit olmalı estetik şart tabi silikonda şarttır yoksa olmaz
012 Yorumla- +1 yıl
zayıf ve fit olmazsa güzel olmassa sevilmeyecek mi yani böyle olsun şöyle olsun diyosunuz da siz dört dörtlük müsünüz? Lafım senin gibi düşünen erkeklere cidden yazıklar olsun. İnsanların içine , samimiyetine bakın ya da aynada kendinize bakın hiç bir insan dört dörtlük değildir yok şöyle olmalı böyle olmalı.
- +1 yıl
Beyefendi o zaman kaslı ve uzun boylu erkekler sevilmeyi hakediyor desem😕 sizde öyle misiniz çok merak ediyorum. Bakın bende zayıf bir insanım ama sizin düşünceniz çok yanlış insandan insana değişir. Ben şunu anlatmaya çalışıyorum her insan kusurludur. Kimseyi kusursuz olarak isteyemezsiniz. çünkü sizde kusurlusunuz
- +1 yıl
Canım boşver onun kusuruda beyninde yapacak bişey yok
- +1 yıl
Bu uygulamadaki kızlara tanışmak için mesaj atıyor musun peki
- +1 yıl
Bahsettiğin kadar yakışıklı olsaydın ego kasmak için o profilinde senin fotoğrafın olurdu
- +1 yıl
bu dediklerim kişisel bir tercih meselesidir. neden üstüne alınıyorsun ki hanımefendi sana karşı bir şey söylemedim ya da genelleme değil bana özgü kriterler bunlardır
profile kendi fotomu koymamama nedenin ise bütün üyelerin sanki profil fotoğrafı var o yüzden koymuyorum bu arada sana kendimi beğendirecek de değilim beğenen beğeniyor zaten beni - +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Aferin böyle devam et
Orta kalite olsun yeterli. Adriana lima aramiyoruz. Sadece turkiyede orta guzellikte az kiz var ve cogununda sevgiliei var zaten
00 YorumlaSebze bile alırken önce rengine tazeliğine bakıyorsun, başka neye bakıp ta tanışacaklarki? Falınamı bakacak karakterinimi görecek?
00 YorumlaGüzeloluk başkasının olacağına cirkinnolsun benim olsun diyenlerdenim
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik derken fizik ve yüz diyorsan her ikiside olsa daha iyi olurda manken tarzında değil ama tadı ve kararında olmalı diğer türlüsü şımarıklık her iki cins içinde karakter ruh güzelliği yoksa gerçekten hikaye
00 Yorumla
+1 yılEn geç 35 e vurdu mu erkek güzelliğe bakmaz, evinin işini yapacak birini arar 😁
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 634 cevap paylaştı. Bunu erkekler olarak sınırlamak yanlış. İnsanlar önce çerçeveye sonra fotoğrafa bakıyor genelde.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılbence güzelliğe bakanların geneli kullanmak içindir net yani.
00 Yorumla
+1 yılSadece güzelliğe ilk etapta bakiyorlar sonrasinda aradıkları farkli şeyler oluyor
00 Yorumlane demislerrr: erkeklerde sever tabiki, daha güzelini görene kadar 😂
00 YorumlaTamam güzellik önce gelir ama bazen muhteşem fizikli bşr kadın güzel kadından daha çok sevilir
00 YorumlaBeğenmek ve tahrik olmak onlar için çok önemlidir yaratılış meselesi😊
00 Yorumla
+1 yılDoğal güzelse bayılırım ama makyaj falan varsa nefret ederim bende böyle tuhaf biriyim
00 Yorumla
+1 yılZekaya bakiyorlar. Guzel olup asalak olduktan sonra kimse kimseyi çekmez.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar boya posa baktığı için erkeklerde güzel olan kızlara bakıyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 649 cevap paylaştı. Ben birini tanımadan karakterini bilemem ki sadece güzelliğini ve bakımını görürüm
00 Yorumla
+1 yılKızlar yakışıklılığa neden bakıyorsa erkeklerde ondan bakıyo
00 Yorumlabeyinleri görsele programlı çalışıyor erkeklerin. doğaları yani :)
00 Yorumla
+1 yılRuh önemli de gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz yani. Yoksa önemsiz değil 😉
00 Yorumla
+1 yılBen çirkinleri seviyorum şahsen kezbanlara hayranım
00 Yorumla
+1 yılİlla ki güzellik olmalı ama alfa seviyesinde bir şey beklemiyorum
00 Yorumlakişi yakışıklıysa mesela ben yanımda çirkin birini istemem. davul bile dengi dengine vurur
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ambalaj önemli dışını beğenmediğinin içini merak etmez kimse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa sevdiğinden degil. Hevesini Alınca hepsi ayni oluyor. Niye anlamıyorsunuz kızlar. Kullanılıp atılmak neden Hoşunuza gidiyor? Bu nasıl bir kayboluş?
02 Yorumla- +1 yıl
Kullanıp atılmak hoşumuza gitmiyor sadece bunu yapacak kadar kaypak olduklarını sanmıyoruz güvendiriyorsunuz sonrada yarı yolda bırakılıyoruz
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma da hep ayni Hatay'ı yapan kızlar o kadar çokki bunu dedirtiyorlar
+1 yılHiç kusursuz bir hatun aramadım sadece çekici ve seksi gelsin bana yeter.
05 Yorumla- +1 yıl
Bu özellikleri istemek için sen hangi vasıflara sahipsin peki🙄
- +1 yıl
Uzun boyluyum güçlü ve yapılıyım yakışıklıyım
- +1 yıl
Hadi ya unutturmada buna bir ara inanayım 😂
- +1 yıl
Şempanzede yavrusunu dünya güzeli sanırmış
- +1 yıl
İnanmak istersen ispatlarız gülüm bizde yalan yok :) neyse o
+1 yılSon zamanlarda yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kızlar görüyorum. Bu doğru değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem