Yargılamayın soru çok kısa ama ben içimi dökmek istedim. Psikolojimi iyice bozdu :(?

Ben kandirildimCanim cok yandi.2 ay kovdugum pesimi biraksin diye ugrastigim insan pes etmeyince sonunda inandim güvendim:Her birseyinden haberim oluyordu. Gün icinde benimle asiri ilgilenir. Aksam yemekleri hep disarda yenir evine girerken beni arar ardindan girdikten yarim saat 5 dk sonra pc acilir skypeye cagirirdi. Sabahin 5 ne kadar benle olurdu her gece ama. Neyse bana bir gün senin icin ne yaptigimi ögrenince seni ne kadar cok sevdigimi anlayacaksin. Neyse ben bunu yazin terk ettim. Sonra kyöde anasiyla karsilastim. Anasina onu sordum oda karisi 2,5 aylik hamile dedi ve yikildim bittim. Neye ugradigimi sastim. Kadina dedim oglun benden ne istedi söyle pesimi biraksin. Oda agladi baya gelini yüzünden o kariyi kovuyor o geri geliyor dedi. Kadin Moskovaliymis. Hic kimseyi evinde misafir etmiyormus. Bayramlarda gitmez aramayan birseymis bak gör onlari isi biter o cocugu kadin istemistir dedi. Bende beni ilgilendirmiyor benden ne istedi ayip degil mi. Neyse bu cocugu ben bir güzel dövdüm. Cocugu bizim icin yapmis benim 2 cocugum oldugu icin onunda 1 cocugu olmasi lazimmis. Simdi ki karisi rus oldugu icin herkes kapi ardindan konustu. Cok elestiri aldim. Seninle gelecegimde bir söz edemesin kimse istedim. Bosanmadan 1 cocugum olmaliydi. Simdi köpek gibi yalvariyor affet ne olur. Cocuk 1 yasina gelince sen olsanda olmasan da ben ondan ayrilacagim.1 yildan sonra 3 yila cikti sonra 5 yila cikti. Sanki 17 yasindayim da beyfendiyi 5 yil bekleyecekmisim. Seni istemiyorum diyorum. Farkli numaralardan arkadaslarindan sürekli ulasmaya calisiyor. Benim hic bir erkekle konusmamami facede resimlerimi kimse grmesin istiyor. O gelene kadar böyle olacakmis. Karisina dahi yazdim. Belki pes eder diye yok olmadi. Bu dengesiz hem karim olsun, hem sevgilim kenarda beklesin istiyor degil mi sizce de ya söyle adam bulup essek sudan gelene kadar dövdürmek istyiorum. Benim psikolojimi bozdu kiz bebek ve hamile görünce agliyorum hep. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ben aglarken de anasi arkamdan kosup bekle bakalim kizin neyin ne olacagi hic belli olmaz diye gülümsedi. Saka gibi sanki canimi yakmaktan zevk aliyorlar gibi orda yeter dalga mi geciyorsun diye onada bagirmamak icin zor tuttum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve kesinlikle evli kisilerin arasinda oldugumu düsünmeyin lütfen öyle olsa o kadar aci cekmez tamam bekleyecegim derdim.3 ay her gün yalvarmasindan etkilenirdim. Ben evli erkegin pesinden kosacak bir bayan degilim. Zaten karisindan boy pos güzellik en önemlisi karakter olarak daha iyiym. Yani onun yedegi olamam. Kimse benim icin üzülsün istemem. Ben yurtdisinda uzaktayim ondan onun icin aslinda bosanmadigini böyle ögrendim. Seviyeli sekilde olsun yorumlar. :(
Yargılamayın soru çok kısa ama ben içimi dökmek istedim. Psikolojimi iyice bozdu :(?