Tatlı günler mi desem, keyifli günler mi desem bilemedim🎈 Perşembe itibari ile bayram sonuna kadar yeni yasaklar ile başka bir döneme geçer gibi, neden bitmiyor bu virüs artık sinirden gülüyorum 😬🎈 Neyse sizin bu tam kapanmaya psikolojiniz ne kadar müsait?
Düşünsene yaklaşık 20 gün boyunca misafir gelmicek , sürekli birileri zil e basmicak. Sonun da özgürlük :D. Bizim çevre 200 IQ'dur. Her gün ölümlerin açıklandığı dönemde bile misafirliğe gelen vardı. Malum kişiler zaten beyin yok :D. Neyse ki hastalık kapmadık.
Pandemi kuralları gereği evden çıkmayan insanı etkilemez bu durum, zaten kapatmıştık kendimizi der. İkide bir arkadaşlarıyla buluşmaya gidenler düşünsün.
değişen bir şey olmayacak zaten işten eve evden işe gidiyordum şimdi işte online olarak olucak farketmez fazla bir şey ama kilo alacağım kesin dolabı doldurdum hehe