Ayrıldıktan sonra bu kadar kolay hayatınıza devam edebiliyor musunuz gercekten?

erkek arkadaşımla ayrılalı 1 ayı geçti büyük kavga ederek ayrıldık son zamanlarda Zaten kavga ediyorduk ve ben ilişkiyi bitirdiği için çok ağladım yalvardım istemedi buluşmak istedim tamam dedi ama sonra kırıcı hareketlerde bulundu ve ben buluşmak istemedim ben buluşmak istemediğim için de gidip eski sevgilisine mesaj attı konuşmaya ihtiyacım var diye sonrasında o tamamen benim için bitti TikTok hesabı açmıştı çünkü o yüzden buluşmak istemedim TikTok hesabını da bir ara kapattırmıştım çünkü çok fazla karı kız videosu beğeniyordu yorum yaptığını görmüştüm ve çok rahatsız olup kapattırmıştım ayrıldıktan hemen sonra da açtığı için hem buluşmak istemedim hem de şu an baktığımda bir sürü takip ettiği insan var muhtemelen yine karı kız beğeniyordur ve takipçilerinde de bir kız var karşılıklı takipleşiyorlar ınstagram'ında 30-40 tane takip ettiği sayı artmış gerçekten ben onun için hala öküz gibi ağlarken kalp çarpıntılarıyla uyanırken değer mi bilmiyorum ama yazmamak için zor duruyorum nasıl bu kadar kolay hayatına devam ediyorsun diye siz erkekler neden böylesiniz

Ayrıldıktan sonra bu kadar kolay hayatınıza devam edebiliyor musunuz gercekten?