Kafamda dönüp duruyor?

Arkadaşlar şimdi bir cocukla bir ay konuştuk benden 1 yaş küçüktü buluştuk güzeldi alıngan kırılgan biriydi her dediğim cümleye takılırdı neyse

Biz buluştuk güzeldi yine ikinci buluşma da adını koyduk iyi güzel ilgi alaka gidiyordu

Sonra buluşmalarda sarıldik

Her şey yavaş yavaş çocukta rahatsız duyacağım cıvık bişey yoktu sonra ki buluşmalarda öpüş*me oldu sadece ve çocuk kendime yakistiramadigim bir hareket yaptım bunu asamiyorum diyor ilişkilerin bu kısmından nefret ediyorum nefsime yenik düştüm diyor psikolojimi bozan bir durum diyor bu da ilişkiye yansıyor falan dedi işin içinden çıkamıyorum diyor bende tüm her şeyi sordum heves mi almaktı amacın dedim hayır ne diyorsun sen diyor Allah herkesin içini biliyor diyor hala beni instadan takip ediyor wpden onca hesap sordum bir tane kötü bişey yazmadı bilmiyorum ona karşı benimde içimde biseyler yeni yeni basliyckti arkadaşlarım yaptığının arkasında duramayan biri bence engelle sil gitsin çocuk daha falan dediler

İçimde bu konuyu nasıl kapatmaliyim yardımcı olur musunuz bana senlik durum yok dedi seni görene kadar da ilişki istemiyordum dedi benle sevgili oldu keşke olmasaydı öpme kısmına gelene kadar hicbisey yoktu bende eski bana dönmek isterdim dedi sürekli yüzüme vuracak bu durum dedi bende uzatmak istemedim arkasında duramayan biriyle daha da uzatmak istemedim soğudum bende ama içimde kafamda hala dönüyor

Kafamda dönüp duruyor?