Aldatılma mı değil mi affederim dedim ama kafamda dönüyor?

Merhaba ben 19 yaşındayım üniversite okumak için bir şehrin ilçesine gittim. Oraya gitmeden önce bir ilişkim vardı ciddiydi 2.5 seneydı ve bitirdi kendisi gittiğimde ise geri dönmek istedi ama ben çok soğumuştum her neyse ardından bir ilişkim oldu ve çok hızlı ilerledi şimdi 1 sene olacak ailelerde tanıştı ama aile tanışması çncesi düğüne gitti ordan arkadaşlarıyla içmeye gitti ama içmemil çünkğ babasıda ordaydı. Ve arabayı o kullanacaktı. Herneyse 4 saat telefonlarımı açmadı annesini aradım evde uyuyor dedi sonra o beni aradı çıktım geliyorum mekandan dedi bende tamam dedim. Geldi baya kavga ettik dövdüm özür diledi açıcam dedi ondan sonra hep telefonalrımı hemen açtı. Ardından arkadaşlarla oturuken telefonundan yakın arkasşıyşa mesajlada girdim bir kızın fotoğrafı arabada ve arabayı sevgilim kullanıyor. Ne zaman dige sordum önceden dedi ama pek inanmadım normalde yalan söylese yumşak olur ama baya yok dedm ya gibisinden sinirlendi ama fotoğraf 11 Eylülde arkadaşına atılmış. Benim aklımda kaldı. Söz verdi yeminler etti arkadaşımdı zaten dedi. Bu gidip içtiği gecede ss yakaladım okutmadı sonra arkadaşı üzerine aldı bu kız olayı patlayınca anlattı çekinerek özür diledi tekrar olmayacak dedi yeminler etti herşeyi anlatıcam kızma dedi kızla tekrar görüşmedm o fotodaki kızla da çok önceden buluştum dedi. Ben affettim ama aklımda dönüyor bir süre tabırlarına bakıcam ona göre bitiricem sizde ne yapayım.
Aldatılma mı değil mi affederim dedim ama kafamda dönüyor?