Arkadaşlar merhaba biz ayrılalı tam 13 gün oldu her gün aklıma geliyo rüyalarıma düşüncelerime ne yapacağımı bilmiyorum
Ayrılılık sebebimiz:
Galiba ben çok bunalttım o da çözüm aramak yerine ilk tartışmada ayrılmayı seçti. Ne yapıcam şimdi kafayı yemek üzereyim
Ayrılılık sebebimiz:
Galiba ben çok bunalttım o da çözüm aramak yerine ilk tartışmada ayrılmayı seçti. Ne yapıcam şimdi kafayı yemek üzereyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızın geri dönme ihtimali yoksa hemen bu kafadan çık yoksa toparlanamıyor insan
Kanka geri dönme ihtimali var mı bilmiyorum yok mu onuda bilmiyorum ama bildiğim tek şey fake hesaplardan bana bakmaya başladığı
Hiç aldanma bakmasına falan kızla iletişim de kurma umursamıyor gibi davran eğlenirken hikaye falan at üzüldüğünü görünce daha çok bir tarafları kalkıyor uzaklaşıyor ama eğlendiğini görünce emin ol içine dert olursun çıkmazsın aklından
Öyle yapıyorum şu an reis üzülüyorum ama içimde yaşıyorum sosyal medyada göstermiyorum
Tamam ama ortadan da kaybolma yalandan da olsa gezip tozarken gülüp eğlenirken foto at
Tamamdır reis 2 gündir böyle yapıyorum ilk ayrıldığımızda üzüldüğümü çok gösterdim artık göstermiyorum
İnşallah hayırlısı olur dostum canını sıkma geçmiş olsun
Eyvallah reis ekleyeceğim seni bir şey olursa yazarım burdan
Burak, yaşam koçlarının videolarını az izle. Aaa böyle yalnız kalırsınız 🥳
Yaşadıklarımı söylüyorum Ayça hanımdı sanırım 😊
Ayçooo (Ayçin)
Pekte önemli değil.
Önem vermen için değil doğrusunu bilmen içindi.
Doğrusu da pek umrumda değil 😊
O zaman isim söylemeden de yanıt verebilirdin ve ayrıca “sanırım” demem gerekmezdi, o bir düşünce ve soru yöntemidir. Ben senin nickinin doğrultusunda yazdım, sen de öyle yapsaydın.
Ok.
Yani bu normal ayrılık sonrası bu bir süreçtir bunun yaşanması gerekiyor ya da tekrardan bi konuşmam lazım ikna olman lazım
Peki yeniden başlamayı denemek nasıl olur uzun bir süre sonra?
rüyalarına girdiğinü söyle
Konuşmuyoruz ki şu an beni hiç umursamıyor gibi davranıyor 13 gün içinde bir kez konuştuk telefonda o da hissiz sanki ben hiç yoktum gibi konuşuyo
nasıl yani nası konuşuyor başka birinden mi bahsetti
Yok yok başka birinden bahsetmedi şey diyo sadece ben yürütemiyorum ilişkiyi çok hissiz konuşuyor Kafayı yicem sevgi konusunda hiç şüphemiz yoktu hep bana o ve çevresi teşekkür ederdi onu çok sevdiğim için
yaaa :(( neyini sevdin peki onun güzel mi
Her zerresine kadar sevdim :)
helal olsu ya …
:( * yanlış emoji oldu bu arada kb
üzgün emoji atıcaktım
Beter ol
Sebep?
Senin gibi kısıtlayıcı tiplerden gına geldi, ondan. Çok iyi yapmış, umarım geri dönmez.
Ayrılmadan 2 gün önce o ve arkadaşı onu çok sevdiğim için teşekkür ediyorlardı 🤷♂️ yani anlayacağın kısıtlama dediğin elbise falan değil :)
Konu giyim kısıtlaması değil zaten, o ne giyiyordu bilerek sevgili oldun buraya kadar problem yok, zaten bu konuda kısıtlama hakkında yok (her neyse). Kendi beyanın bunaltmışsın işte artık ne yaptıysan..
Köpek gibi sevdim :) sadece sevdim ondan bunalttım zaten
O zaman o seni sevmemiş hııı. Bekle o zaman ya da konuşmaya çalış.