Hiç sevgilim olmadı suç kimde?

Babam beni Marvel dizisindeki thora benzetiyor Chris hemswortha ama hala sevgilim olmadı çevremdeki hiçbir kızı beğenemiyorum ve asosyal biriyim hiçbir kıza adım atmıyorum kızlarda bana adım atmıyor benim anlamadığım Chris hemswortha benziyorsam neden sevgilim olmuyor arkadaşım bana sen yakışıklısın sarışınsın kızlar keko ve sosyal sever o yüzden olmuyor diyor babamda istediğin kadar yakışıklı ol kendine bakmıyorsun güzel giyinmiyorsun benle bu konuları konuşma adım atmazsan Türkiye'de kız falan gelmez adım atman gerekiyor diyor burası Avrupa değil diyor böyle asosyal kalmaya devam edersen hiçbir kız sana bakmaz diyor benim anlamadığım tanrı bana 1.90 boy vermiş sarı saç mavi göz vermiş sadece asosyalim hani her şey boydu her şey boysa neden hala sevgilim yok neden kızlar bana gelmiyor İstanbul'da yaşıyorum sanalda kızlar adım atar diyenler var diyorum babama babamda onlar sosyal geziyor sen tüm gün evdesin onlar zengin bebek kadıköyde oturuyor diyor bende sosyal asosyal olmak genetik bir şey senin kromozomunun pisligini çekiyorum dedim asosyal olmak benim elimde olan bir şey değil dedim arkadaşlar dürüst olun sizce neden sevgilim yok hala anlamıyorum boyum falanda cidden 1.90 yüzüne bakılmıycak bir tipimde yok sizce neden kızlar benden uzak duruyor? Neden bana adım atmıyorlrlar insanlar bana tipsiz dese anlıycamda çevremdeki herkes çok yakışıklı Avrupai bir tipin var çok uzunsun diyor yakışıklı Avrupalı kişilere benzetiyor herkes beni sadece kızlara adım atmam hiçbir kıza teklif bile etmem mesela peki sizce neden sevgilim yok?

Hiç sevgilim olmadı suç kimde?