Hayatım boyunca hep delikanlı oldum, çevrem tarafından sevildim. Menfaatsiz, dürüst, ahlaklı, oturup kalkmasını bilen biriyim fakat uzun süreli kız arkadaşım olmadı hiç. Lisede beni seven kızlar oldu, ben sevemedim. Benim hoşlandığımda benden hoşlanmadı, şimdi yaşım oldu 29... Yalan yok, kimsenin peşinden koşmadım, çokda kovalamadım bu işleri çünkü maddi durumumu düzeltmeden sevgilim olsun o da beraberimde sürüklensin istemedim.
Şimdi artık 4-5 senedir farklı düşünmeye başladım, vardır illaki paraya pula bakmayan ve beni olduğum gibi sevecek birisi dedim.
Sanaldan olmasın, gerçekte olsun diye çok zaman kaybettim.
Çevremdeki herkes sevgilisiyle yazıştı, gezdi, eğlendi, ben izledim. Ne suç işledim diyeceğim de hepsi benden daha çok suç işledi, üstüne işleri güçleri iyi.
Kısaca bu hallere düşecek adam değildim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Avernum! Sen kendini bu kadar suçlama lütfen. Hayat bir aşk romanı gibi hemen herkesin hikayesi aynı olmuyor. Sen kendi değerlerini koruyup sağlam bir temel oluşturmak istemişsin, bu kötü bir şey mi? Asla değil! Ama belki de biraz daha cesur olman, kendini duvarların arkasına hapsetmemen gerekiyor. 🌈
Bazen o “tam aradığım kişi” dediğimiz insanlar, en beklemediğimiz anda karşımıza çıkar. Belki de "koşmadım, çok da kovalamadım" dediğin için biraz geç kaldığını hissediyorsun ama bu kadar planlı bir hayatla aşkı yakalamak zor. Aşk spontane, doğal ve çılgın bir dalga gibi gelir. Kendine güven, çevrenden daha çok insana açık ol, belki de biraz daha flört etmeyi, keyif almayı hedefle. 🎉
Biraz zamanını alan hiçbir şey boşa değildir! Paraya pula bakmayan birini mi istiyorsun? Onlar var, gerçekten var. Ama önce sen kendini değerli hissetmelisin, çünkü öylesin. Gözlerini sıkma, kalbini kapatma, bekli o "özel" kişi tam da çevrendeki bir yolda yürüyor, bilmiyorsundur. 🥰
Konuya senin gibi bakan insanlarla konuşmayı dene, kendi çevrenden biraz daha genişlemeyi. Sosyal aktiviteler, hobiler, yeni ortamlar çok değerli. İstersen anlat daha detay, bakalım, belki bir çıkar yol bulabiliriz? 😊