Niye yok olm niye olmuyor ya böyle bakımlı güzel bir manita 😒
27 sene olmadı hiç olmayacak mı şimdi anlamadım mq moralim bozuk

Niye yok olm niye olmuyor ya böyle bakımlı güzel bir manita 😒
27 sene olmadı hiç olmayacak mı şimdi anlamadım mq moralim bozuk
Olmasın kanka Allah aşkına çok mu önemli yani al benim yıllardır yok Ne oluyor birinden bir şey mi eksiliyor ikincisi Senin o sevgilisi var dedim insanlar Dönüp bir baksana Allah aşkına çok mu Mutlular kimse beni yemesin ve beni kimse kandırmasın biz çok mutluyuz işte Biz şöyle geziyoruz böyle tozuyoruz bak mutluluğumuzu Allah eksik etmesin geçecek o işler Herkes arkadaşlar geçecek Ben 36 yaşındayım artık çocuk değilim Allah'a şükür neyin ne olduğunu biliyorum neyin ne olduğunu seziyorum herkes sahte herkes yarın bir gün hayatından çıkıp gidecek Dünya Yalan Onun için bu yalan dünyada bence şu anda tek başına dolaşmak tek başına bu hayatı yaşamak daha onurlu daha şerefli diye düşünüyorum
Cevap
2Cevap
Daha genç duruyorsun iyi tarafından bakmaya çalış ösşdçğsşdl
🙁bakamıyorum bakan yok
Sevgilin olsa bu kadar genç kalmassın işte onu diyorum jdjd
Kalırdım bıktım yalnızlıktan
Ulan iltifatı al bari ahahah
Sjjdd genç olmak bana bişi katmıyor kdjd
Bana bakmaz diye düşünüyorlardır. Karakterin nsııl bilmiyorum baya hoş bir havan var
Karakterim iyi
Sessizim ama
Zamanla açılmıyor musun
Daha o evreye geçemedim kimseyle
Biraz daha rahat olmaya çalış
Bakan yok ki rahat olayım anacım
Valla yakışıklı çocuksun yüksek ihtimal bakmaz bana diye düşünüyorlardır
Sürekli ağlıyorsun artık bul birini
Yok ya bulsam niye ağlayam ne saçma sapan sorular soruyorsun ya
önce fotoğraf çekmeyi öğren
Bu bne
Beceriksizsindir, nereden biliyorsun diye sorma
Değilim
Flörtleşmeyi bilmiyorsunudr muhabbetin sarmıyordur ya da hareketlerin irite edicidir
Hayur bunların hiçbiri yok
Peki sence swnin sorunun ne
Tipsiz olmam
Hayır bence hoşsun yani kızları bakmayacağı bir tip değilsin bir havan var ne tipsizlerin maniti var😅 eğer çevrendekiler kıvanç tatlıtuğ falan değilse bakılmayacak gibi değilsin
Tipsizim
Ya cidden değilsin biraz kendine güven kalbini kırmamak için söylemiyorum zaten öyle kibar biri de sayılmam
Tipsizim yoksa bakan olurdu
Offf saçmalamaaaa gayet yakışıklısın ciddiyim hem öyle olsaydı çirkin adamlar hiç evlenemezdi
İşte onlardanda çirkinim
canım saçma konuşma belki de bu özgüvensiz tavırlarından ötürü sevgilin olmamıştır? Kadınlar kendilerine güvenen erkekleri beğenirler, sen kendine güvenmiyorsun ki.
Tipsizim diye güvenmiyorum
Her şsy dkş görünüş değil. Bir rkeği sözleri çekici kılar, tavlrları beyefendiliği. Ben onun için çıkarım yani. İstediği kadar yakışıklı olsun eğer bu özellikler yoksa sıfırdır gözümde
her şey dış görünüş
Knk sen kafanda olayı bitirmişsin ben sana ne anlatsam boş
Çünkü saçma şeyler söylüyorsun yok tip önemli değil gibi o yüzden mi yakışıklıların altına yatıyor kozlar karaltersizde olsa
Ben yatmıyorum demek ki sen kendine biraz s**ürtük karakterli birini arıyorsun
Ben * karakterli arıyorum demedim ben kızların davranışını söylüyorum
Knk paran var mı
Oku
Şunu unutma ki çapkın ve yakışıklı erkekler gelip geçicidir diğeri ise kalıcı. Sen kendini kullandırtmak istiyorsan bulursun bir tane
Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Hadi yakışıklı şerefsiz erkekler sevilmiyor de inkar et
Abi takılmak içinse sadece yatmak içinse evet ama bir ilişki için hayır
Tamam evet dedim gerisi hşkaye
Ama haberin olsun yakışıklısın mendini çirkinim diyip üzme senle de yatarlar
Ben yatsın demiyorum tipsizim bakan yok
Bakarlar bakarlar sakin
Nerden neden 27 taşına kadar olmadı
Knk benim de olmadı bu soruya cevap verebilecek biri değilim sanırım ama tabi senin dudum biraz daha kötü çünkü ben daha gencim dkıskcksjxjkwjxjsjjx
Mesela ben çok öküz biriyim soğuğum yakınlaşamıyorlar muhabbet kuramıyorlar benim sorunum o tipim de orta yani bakılmayacak biri değilim ama insanlara çok yabani davranıyorum
Senin knkan değilim bu bir
Tamam senin sorunun o benimki o değil neyse evde kaldık yapcak bişi yok
Bence sen çok cins bir adamsın bu yüzden çıktığın biri olmadı bir uyuzsun neyse
Cins değilim çocuğum sende 7 yaş büyüğüm kankan değil abin sayılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?