Sence Aşk-ı Memnu'da suçlu kim?
° Kendisinden yaşça küçük birisi ile evlenmiş Adnan mı
° Yengesi ile ilişki yaşayan Behlül mü
° Baştan beri Adnan'ı sevmemiş olan Bihter mi

Sence Aşk-ı Memnu'da suçlu kim?
° Kendisinden yaşça küçük birisi ile evlenmiş Adnan mı
° Yengesi ile ilişki yaşayan Behlül mü
° Baştan beri Adnan'ı sevmemiş olan Bihter mi

Ya bu diziden gerçekten nefret ediyorum ya durmadan durmadan bir de tekrar bölümlerini yayınlayıp insanlar önüne ısıtıp koyuyorlar ya, açıkçası bence burada suçlu bir bihter kimse kusura bakmasın, Behlül zaten fırlamanın teki önüne geleni kullanma peşinde geziyor yani onun için bir şey fark etmiyor Bihter isteseydi behlül'ün bu ahlaksızlıklarını amcasına söyleyerek onu bir çözüm yoluna gidebilirdi ama o ona kuyruk salladığı için diğeri de gitti insanların kabul etmediği bir şey var bakın bir erkek evet cinselliğe düşkün kadına düşkün istedikleri konusunda elde etme konusunda düştü ama genel anlamda şöyle bir şey söylemek isterim ki bir kadın kuyruk sallamadığı sürece erkek kıçını da yırtsa hiçbir şey yapamaz, bir kadın istemediği sürece hiçbir erkek bir kadına zorla yaklaşamaz yaklaştığı zaman zaten bu tacize girer tecavüze girer.
Ama şimdi bakıyoruz Bihter Behlül ile ilgi gösteriyor Behlül ona ilgi gösteriyor en sonunda Behlül kötü iyi de Behlül zaten erkek erkek kadına düşkün olur kadın kuyruk salladı mı hemen gider e bu benim için de böyle başka erkek için de böyle o yüzden bana göre burada suçlu Bihter
En başta böyle bir romqn yazdığı için Halit Ziya Uşaklıgil.
Sonrasında bu romanı senaryolaştıran ekip.
En son da oyuncular böyle bir dizi de 3 kuruş para için oynadıklarından.
Ama en suçlu bu tarz ahlak dışı dizilere iltifat gösterip yüceltip izleme rekorları kırdıran @pt@l güruh...
Kitabı yazan
Cevap
13Cevap
Ben hariç herkes suçlu :D
Firdevs herşeyin başı o
Her 3 söylediğinde başlı başına hata...
Hiç seyretmedim diziyi
Kötü köpek sürüye kurt çağırırmış
Suç adnanda
İzlerken bu soruya denk gelmem 😂
Bihter suçlu evliyken yaptığı kaşarlık
Biziz
Oyle bi kafa karistirdiki millet yengesine goz diker oldu :)))
Aynem elimiz kicimizda gezer olduk yegenler atlamasin diye :)))))
Herkes
Hahahaha Adnan bey
Öksüren Beşir 😂
Ednan Bey suçlu.
Tamamen behlul.. bihterin hiçbir suçu yoktu..
Adnan'ın suçsuz ya.. Ne yapsın adam.. 😄
Suçlu adnandr
Adnan
Bihter ve Behlül
Hepsi
Suçun büyüğü Behlül'de
Senarist
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?