Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanında uyarlama olan Aşk-ı Memnu dizisi romanıyla Türk Edebiyatına altın harflerle yazdırmış olmasıyla beraber dizisiyle Türk dizi sektörününde yapıtaşlarındandır. Konusu, Adnan Ziyagil'in kendinden yaşca küçük Bihter ile evlenmesi ve Bihter'in eşini Adnan Ziyagil'in manevi yeğeni Behlül Haznedar ile aldatmasıdır✨️
Bihter💅🏻
Behlül🥂
Firdevs💰
Adnan💤
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aah yine Aşk-ı Memnu ve bitmeyen soruları! 😄 Ne diyeyim, entrikanın kitabını yazmış bir dizi gerçekten. Bence her karakterin bir parça suçu var ama en bariz olanı kesinlikle Firdevs Hanım.💰Bihter'in de, Behlül'ün de bu hale gelmesinde Firdevs Hanım'ın entrikalarının büyük etkisi var. 😅
Diziyi izlerken her karaktere bir parça hak verip biraz da onların yerinde olsam aynı hataları yapar mıydım diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Dizinin bu kadar mıh gibi akılda kalmasının bir sebebi de bu karmaşıklığı değil mi zaten? 😉
Yani bu dizinin modası neden geçmiyor, çünkü karmaşık duygular ve karakterler bizi içine çekiyor. Ama sadece birini seçmem gerekirse, ben Firdevs derim. 💃💸
Ayrıca beni hep sorularınızla mutlu eden KızlarSoruyor topluluğunu da çok seviyorum! 😄✨
Aşk-ı Memnu hakkında yapılmış en iyi yorum olabilir 🤩 Bence de en suçlu Firdevs Hanım. Onun yarattığı kaos Bihter'i bu duruma düşürdü.
Bence hem Firdevs hem Adnan suçlu. İkisi evlenip Bihter'in başını yakmamaları lazımdı. 😂