Ayşegül. Hiçbir zaman dahil olmak istemedi ama olaydan olaya sürüklendi. Sonunda canından oldu. En çok ona üzüldüm.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keşke mutlu sonla bitseydi ya. Gerçi dizinin felsefesine biraz ters olurdu ama en azından içimiz rahat ederdi. Mutluluğu hak etmişti. Kızın yaşamadığı şey kalmadı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ayşegül bence. çünkü izlemedim tipi masum geldi
Sonunda ölüyor maalesef.😔
Şansım..
Ayşegül. Hiçbir zaman dahil olmak istemedi ama olaydan olaya sürüklendi. Sonunda canından oldu. En çok ona üzüldüm.
Keşke mutlu sonla bitseydi ya. Gerçi dizinin felsefesine biraz ters olurdu ama en azından içimiz rahat ederdi. Mutluluğu hak etmişti. Kızın yaşamadığı şey kalmadı.
Keşke ama dediğin gibi bu kadar başlarına gelenlerden sonra birinin illa ölmesi lazımdı.. Diziye yakışır bir final oldu.
Poyraz ölebilirdi. Ayşegül Sinan'ı arkada bırakmazdı.
Tabi ki de poyrazcım karayel. Zaten bu diziden çıktı bu söz. Adam öldü kadın evlendi, kadın öldü adam delirdi.
İzlemedim... Ama taş kafa dedim, tipinden yola çıkarak.
Kendisi katil djjddjjd😅
Bu arada izlemenizi tavsiye ederim. Çok iyi dizi. Mafya dizisi diye ön yargı olabiliyor ama klasik mafya dizilerinden çok farklı
Aaaaaa katil mi? 😨😨
Çokta iyi birine benziyordu.
😅
Dizi izlemiyorum ama teşekkür ederim.
Gerçi Kurtlar Vadisi'ne başlamayı düşünüyorum. 😅
Poyraz tabi ki en çok şeyi o yaşadı hele o son bölüm Ayşegül'ün ölümü
Poyraz hep affeden acı çeken taraf olduğu için poyraz diyorum.
Bir bölüm bile izlemedim vallahi
İzlemedim ama izlemeyi düşünüyorum
İzlemedim ama çoğunluk poyraz demiş
Ayşegül..
kötü karekter kimse o :D
Seçenekler arasında yok ama en masumu albaydı😂
Ah be albayım...🚬
Masallar Albayım.. Bu dünyada sonu mutlu biten tek şey onlar diyodu hâlâ aklımda
Oğuz Atay'ın bir kitabından esinlenerek oluşturulmuş albay karekteri. Oğuz Atay'ın bir kitabında karakter delirelek komşusunu görüyormuş.
Sen baya hakimsin diziye bende izlemiştim parça parça
Ayşegül
Bahri baba
daş gafa
Bahçıvan
Adam öldü kız evlendi kadın öldü adam delirdi...
Ayşegül..
izlemedim bilmiyorum
Bahri baba adamdir
İzlemedim hiç :(
Bence Semaydı
Sema diyen ilk kişiniz. Bende hiç oy gelmeyecek sanmıştım.
Bence başına gelenleri hak etmedi sema da. Hem hastaydı, hem sevdiği adamı kaybetti... En sonda da öldü
O da en az Ayşegül kadar masumdu
Aynen işlere başlama nedeni de babasının yaptığı yanlıştı
İzlemedim
Çocuk vardı