İzlediğim en iyi Türk dizilerinden. Mafya dizisi olduğu için diziye karşı ön yargı olabiliyor ancak klasik mafya dizilerinden çok farklı. Bende mafya dizisi izlemem mesela. Sonuna kadar izlediğim tek mafya dizisi
Hmm ama poyraza baktım sadece youtubedan 1 kesit izledim bu rol bu adama pek olmaz dedim, sanki kasmış gibi bilemedim. Birde sevdiği kızın da öldüğü spoileri gördüm idkdjddjdiud
Kurtlar Vadisi Ezel İçerde Kuzey Güney tarzı dizileri bitirdim şimdi de Avlu izliyorum ama o diziyi izlemedim.
Avlu zaten 44 bölüm 22 de falanım. Ama okul dönemi gelirse Poyraz kalabilir vakit olursa bakayım teşekkür ediyorum , senin soruyu cevaplayamadık kusura bakma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çiğdem
izlemedim sence izliyim mi
İzlediğim en iyi Türk dizilerinden. Mafya dizisi olduğu için diziye karşı ön yargı olabiliyor ancak klasik mafya dizilerinden çok farklı. Bende mafya dizisi izlemem mesela. Sonuna kadar izlediğim tek mafya dizisi
Hmm ama poyraza baktım sadece youtubedan 1 kesit izledim bu rol bu adama pek olmaz dedim, sanki kasmış gibi bilemedim. Birde sevdiği kızın da öldüğü spoileri gördüm idkdjddjdiud
Kurtlar Vadisi
Ezel
İçerde
Kuzey Güney tarzı dizileri bitirdim şimdi de Avlu izliyorum ama o diziyi izlemedim.
Avludan iyi bir dizi bence ama sen bilirsin.
Avlu zaten 44 bölüm 22 de falanım. Ama okul dönemi gelirse Poyraz kalabilir vakit olursa bakayım teşekkür ediyorum , senin soruyu cevaplayamadık kusura bakma
Poyraz Karayel dizisinin en masumu kimdi? ↗
Oylar mısın? Tiplere göre dnndnjdjx
Belki izledikten sonra fikrin değişir
Ayşegül Çok masum geldi ya üzümlü kekim gibi o yüzden ayşegül dedim
😄😄
Birde sonda ölmeseydi keşke ya🥲
Evet ya spoiler yedim resmen. d
Zaten güzel dizilerde kadınlar hep ölüyor
Kurtlar Vadisi
Ezel
Leyla ile Mecnun (izlemedim)
Poyraz Karayel ( en kötü izlemediğim ama yorumladığım dizi kdjdissjdjd)