İki kişiye birden aşığım ve ne yapacağımı bilemiyorum kızlar nolur yardım edin kocamı da onu da çok seviyorum?

selam kuzucaklarım... lütfen beni yargılamayın şimdi size kendi hikayemi anlatacağım.. kocamla 3 senedir evliyiz ben 27yaşındayım.. kocamı çok seviyorum. evi barkı her şeyi var güzel bir şirketti çalışıyor maddi durumumuz çok iyi. geçen ay bir beyle tanıştım dikiş kursunda. eşim dışarıda barlara gidip içki içmeme izin vermediğinden ben de dışarı çıkabilmek için hanımlarla dikiş kursuna yazılayım dedim ama kocamın korktuğu başıma geldi öğretmenlerimizden biri erkek ve ona aşık oldum korkunun ecele faydası yok kısaca.. dışarı çıkarmıyordu ama ben aşık oldum. sorun şu ki ben kocamı da çok seviyorum. ama sevgilimle cinsel hayatımız çok daha iyi ve ben artık dikiş kursuna gitmek yerine onun evine gitmeye başladım. kendi evime döndüğümde kocam "hadi bana bir şeyler ör" diyor ama ben derslere gitmediğimden adam akıllı bir şey öğrenemedim ve ona bir atkı bile öremiyorum e o da şüpheleniyor haliyle artıkk.. sen başka bir yere mi gidiyorsun falan diyor bana. ben ikisinden de vazgeçmek istemiyorum kocamın imkanlarını bırakmak istemiyorum ona da aşığım sevgilime de aşığım. sizce kocama söylesem bir sevgilim olmasına izin verir mi? kafam çok karışık ne yapacağım lütfen bana bir yol gösterin..

İki kişiye birden aşığım ve ne yapacağımı bilemiyorum kızlar nolur yardım edin kocamı da onu da çok seviyorum?