Kızlar, İki zıt erkekten hangisi?

a) erkek dediğinde aklına gelebilecek her şey var. Çok kısıtlama meraklısı değil ama sözünü de geçirir. Gerekli gördüğü zaman yasak veya kural koyabilir. Adaletine ve sağduyusuna güvenmemen bir sebep yok. Güvenilir kelimesinin tam karşılığı. Ama Aynı zamanda da her bakımdan güçlü bu adama ben senle eşitim izin almam haber veririm filan diyemezsin. Ancak erkek olmaktan ötürü toplumun ve dolayısıyla da pek çok kadının erkek sıfaatıyla yüklenmesini beklediği her türlü sorumluluğu da yüklenir ve gayet güzel de yerine getirir. Fedakarlık yapmaya meyillidir. Erkek olarak üzerinde hakimiyet kursa da şansi istek ve arzularını senin tercihlerinin gerisinde tutacağı için genelde senin isteklerin olur. O varsa hakkın yenmez, o varsa kötü bir şey omaz bunu bilirsin ama öyle eşitikçi modern erkek kalınında değildir. yai 50 yıl öncesinin ideal aile reisi.

b) cinsel hayatında bir sorun olmamakla birlikte normal hayatında en ufak bir erkeklik işareti yoktur. sen ne kadar egoist isen o da o kadar egoisttir. Erkek diye üzerinde fazladan bir sorumluluk duygusu hissetmez. Adalet tşmsali değildir çoğu insan gibi biraz kendinden yanadır ama aşırı bencil de sayılmaz. Erkek olarak herhangi bir cinsiyet rolü üstlenmez. Ne kadar veriyorsa o kadar da almayı bekler. Asla erkek olduğu için sana hükmetmek üzerinde otorite kurmak gibi bir isteği olmaz. Ama kendi şahsi tercihlerini geri plana koyma gibi bir eğilimi olmadığı için bu erkekle kendini eşit hissetsen de, izin almak zorunda olmasan da aslında isteklerin daha az olur, daha fazla taviz verirsin.

Kesinlikle A. Erkek fedakarlık da yapacak sorumluluk da alacak sözünü de geçirecek.
Kesinlikle B , ailede herhangi bir erkek rolüne ihtiyaç yok erkeklik sadece yatakta gerek
A'nın otoriterliği kafamı karıştırsa da yine de A, diyorum erkek sonuçta bunlar normal şeyler
B çok mükemmel görünmese de Aile reisi kavramındansa bu modern erkeği tercih ederim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kızlar, İki zıt erkekten hangisi?