Aşk İlişkileri Kocam doğum günümü unuttu, nasıl hatırlatmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kocam doğum günü mü unuttu ne desem hatırlatsam yardımcı olur musunuz? Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim arkadaşlar mesaj attım söyledim dün sürpriz yapacakmış yetiştirenemiş sözde bikac güne kadar sürprizi varmış bakalım artık 😊🥰 Kocam doğum günümü unuttu, nasıl hatırlatmalıyım? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Onun doğum gününü kutla. ya da ne kadR önemli bir olay yaşadıysa senin doğum gününü unutmuş. Sorgula. Ya da öküz muamelesi yap. 1 0 Yorumla
subaru1919 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bir daha unutmaması için kendi doğum günün için kutlama hazırlıklarını hemen tamamla ve kendisini davet et.🌹 1 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Doğum gününü paylaşacak birini bul story atsın sende o paylaşımı her yere durum olarak koy. Sonra da kocişinle küs bir zahmet. 2 0 Yorumla
overlordhan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Wp durumuna doğum tarihini yaz bide pasta emojisi koy 1 1 Yorumla overlordhan_ +1 yıl İyi güzel sevindim adına Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok kolay😃 kocişim yaş pastası yemeği özledim de gitsin😃 1 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Bir insan nasıl hayatında olan, sevdiği birinin doğum gününü unutabilir ki.. Direkt söyle. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl desem
Deniz37477 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Açıkça söyleyebilir duygularınızdan bahsedebilirsiniz 2 0 Yorumla
hsyndrmz85 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Bi pasta al kendine kendi kendine kutlama yap kocanida çağır bakbakalım bir daha unutuyormu 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hatırlatma dur unutsun canını oku. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Pat diye söyle bugün benim doğum günümdğ diye 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Direkt söyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl diyeyim direkt Bülentadn +1 yıl Bugün doğum günüm. Pasta getir desene
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Direk söyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onun doğum gününü kutla. ya da ne kadR önemli bir olay yaşadıysa senin doğum gününü unutmuş. Sorgula. Ya da öküz muamelesi yap.
Bir daha unutmaması için kendi doğum günün için kutlama hazırlıklarını hemen tamamla ve kendisini davet et.
🌹
Doğum gününü paylaşacak birini bul story atsın sende o paylaşımı her yere durum olarak koy. Sonra da kocişinle küs bir zahmet.
Wp durumuna doğum tarihini yaz bide pasta emojisi koy
İyi güzel sevindim adına
Çok kolay😃 kocişim yaş pastası yemeği özledim de gitsin😃
Bir insan nasıl hayatında olan, sevdiği birinin doğum gününü unutabilir ki.. Direkt söyle.
Nasıl desem
Açıkça söyleyebilir duygularınızdan bahsedebilirsiniz
Bi pasta al kendine kendi kendine kutlama yap kocanida çağır bakbakalım bir daha unutuyormu
Hatırlatma dur unutsun canını oku.
Pat diye söyle bugün benim doğum günümdğ diye
Direkt söyle
Nasıl diyeyim direkt
Bugün doğum günüm. Pasta getir desene
boş ver kendi hatirlasin abla
Doğum günün olduğunu söyle
Direk söyle
Çamaşırına doğum günün kutlu olsun yyaz