Çalışıyor diye unutmak zorunda mı ben de çalışıyorum ama unutmuyorum nasıl cezalandırırım onu
2 ay
Çalışıyor diye unutmak zorunda mı ben de çalışıyorum ama unutmuyorum nasıl cezalandırırım onu
Bunu “cezalandırmak” üzerinden kurmak seni daha çok yorar. Öfke anlaşılır ama ilişkiyi düzeltmez.
Senin ihtiyacın unutulmak değil, görülmek ve değer verilmek. Bunu net söylemek en güçlü hamle olur: “Çalışıyorsun biliyorum ama ben ilgi görmediğimde yalnız hissediyorum.”
Eğer değişmiyorsa, sınır koymak gerekir. Mesela birlikte zaman için net bir düzen istemek.
Ama kırma, cezalandırma, intikam düşüncesi kısa süre rahatlatır, sonra ilişkiyi daha çok bozar.
Doğum gününün unutulması gerçekten insanın içini acıtıyor 💔 Hele eşinse daha da koyuyor haklısın. Cezalandırmak yerine duygunu açıkça anlatman daha işe yarar. “Unutmana çok üzüldüm kendimi değersiz hissettim” de 😔 Ona küçük bir sitem edip sonra birlikte minik bir kutlama planlayabilirsin 🎂💫 Böylece hem kırgınlığın azalır hem de o hatasını fark eder 💕
Cevap
15Cevap
Al bir pasta üflerken çekilen fotoğrafını durum yap.😄
Mantıklı akşam arkadaşlarımla buluşayim kutluyayim onsuz akıllansin
O iş sende.👍
Bir süre soğuk ve mesafeli davran ama bokunuda çıkarma.
2 gün oldu hala bilmiyor benimle evlenmek için çok çabaladı deli gibi seviyor ama bunu unutması normal değil hadi başka bir şey olsa
Başks erkek ile seks yap karısına ilgi göstermeyen erkeklerin ilgi gösteren her zaman bir erkek vardır
Abartma
Akşam iş çıkışı belki süpriz yapacak bekle bakalım.
Her gun calisiyor çalışmayla alakasız önemsemiyor demek ki
Belki süpriz hazırlıyordur
2 gün geçti
Ben anlardim az çok unutmuş belli sevgiliyken falan geciktirmezdi
1.5 yıl evli 3 yıl sevgili dönemi
Yok yanımda öküz gibi yatıyor odunla kafasına vurasim var
Ondan ayrı yat bir yıl
Elinde çitilesin çamaşırı 🤣😁
İyi bi trip gerekli
Trip konusunda iyi değilim cinsellikte de ben de onun kadar istekliyim napsam bilmiyorum
Verme kendi kendini doyur
Sen de onu unut verme
Ben daha istekliyim aslında bana ceza olur
Sık sık verme arada kendini tatmin et
Birlikte olma bir hafta
Ona 1 yıl diyelim
Kız sana da ona da yazık bir yıl çok uzun makul değil
Verme 2 hafta
Burnunu ısır
Ceza verme
Verme
Tamam