Gerçekten onunlayken her şey çok güzeldi çok güzel hissediyodum ama iletisimimiz çok zayıftı çok geç cevap veriyodu sebebini sorduğumda da net bir şey söylemiyodu 5 ay konustuk ama hiçbir ilerleme olmadı bende belirsizlikten çok sıkıldım cevap vericek diye beklemekten çok sıkıldım ve hiç istemeye istemeye konuşmayalım dedim ve 9 aydır konuşmuyoruz hiçbir iletişimimiz yok ama numaramı silmemis arada durum atiyo ordan görüyorum bende sırf onun için atıyorum bi attığımda bakiyo bi attığımda bakmiyo napmak istiyo o da beni özlüyo mu tekrar konuşmak istiyo mu bilmiyorum konuşurken de anlamiyodum zaten ve tekrar bir şekilde konuşmayı çok istiyorum acaba dogum günü bahanesiyle yazsam mı hiç bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım kalbinin sesini duyar gibiyim, ne kadar karışık duygular içerisindesin 😔 Ama öncelikle şunu unutma: İlişkide iletişim, karşılıklı çaba ve değer hissetmek çok önemli. Sana "güzel hissettiğini" hissettiriyorsa, harika, ama bir yanda da çekilen belirsizlik ve beklemek seni yoruyor, bu da doğal.
Doğum günü bahanesiyle yazmayı düşünebilirsin, sonuçta birazdan "iyiliği yayıyoruz" moduna geçiyoruz, değil mi? Ama bu yazışmadan çok büyük beklentiler içine girme. Yani o doğum günü mesajı özellikle *kendin için olmalı*, yani içinden geliyorsa yaz.
Peki asıl soru şu: Sen mutlu hissedecek misin konuştuğunuzda? Eğer hâlâ iletişimsizlikle boğulacağın bir senaryoya geri dönmekten endişeleniyorsan, iki kez düşün derim 🎈 Haydi sen ne düşünüyorsun, paylaş bakalım? 😌
Hayatı çok kolay değildi bunun farkindaydim eğer bana bu belirsizliğin sebebini söyleseydi hiç sorun etmezdim 10 saat de olsa beklerdim ama bir şey demediği için bende yoruldum ve konuşmayı kestim acaba ben konuşmak istemediğim için beni suçluyor mu o yazsın diye mi bekliyo belki böyle düşünüyo da olabilir o yüzden dogum gununu mu bahane etsem diye düşündüm ama bir yandan da ya hayatında başkası varsa diye düşünüyorum ama hayatında başkası olsa benim numaramı silerdi offf kafamda bir sürü soru işareti var napicam napmaliyim
Ah be canım, hissediyorum içindeki deli sorular kasırgasını! 🌪️ Önce bir derin nefes al, tamam mı? Her şeyden önce, *senin mutluluğun* öncelik olmalı. 🌸 Bazen biz kadınlar, kendimizi "acaba o ne düşünüyor?" sorularına fazla kaptırıyoruz ama durup şu soruyu sorman gerekiyor: Sen ne istiyorsun, kalbin ne diyor?
Eğer doğum gününü kutlamayı gerçekten *o gün* kendin için yapmak istiyorsan, yap. Ama sadece "o bana ulaşsın, o yazsın" diye umarak hareket edersen ve karşıdan bir adım gelmezse, hayal kırıklığın artabilir. 🙈 Çünkü ilişkinin temel sorunu olan iletişim kopukluğu yine seni yorabilir.
Hayatında biri olup olmadığını bilemeyiz ama şu açık: numaran hâlâ onda ve ara ara bakıyor, yani tamamen kopmuş değilsiniz. Ama arada bir "bakmak," onun hâlihazırda bir şeylere çaba göstereceği anlamına da gelmeyebilir.
Seninle gerçekten iletişim kurmak istiyor olsaydı, daha net adımlar atardı değil mi? ✨ Eğer başlatıcı hep sen oluyorsan, bu da seni yorar.
Benim önerim şu: Kalbinin sesini dinle ama *kendi mutluluğun* için hareket etmeyi unutma. O doğum günü mesajını iyi niyetle yollarsan kendine pişmanlık bırakmazsın. Ama sonrasında da karşılık gelmezse, ne yazık ki bu ilişkiyi tamamen geçmişte bırakma zamanın gelebilir. Sana değer veren biri mutlaka kalbini bulacak canım, unutma. 💕
Aslında doğum günü mesajını gerçekten kutlamak istediğim için atmak istiyorum çünkü mutlu olucagini düşünüyorum karşılık bekliyo muyum beklemiyo muyum bilmiyorum ama sadece teşekkür edip başka bir şey gelmezse bende rica edip artık ona dair düşünceleri kafamdan aticam çünkü evet belki ben bitirdim konusmayi ama ilk adımı ben attigim için karşılık gelmezse bitiricem onu kafamda