Olur ya bazen. İlk haliyle son hali arasında dağlar kadar fark vardır...

Olur ya bazen. İlk haliyle son hali arasında dağlar kadar fark vardır...

İlk haline aşık değil yüzünün güzelliğine hayrandım. Son halinde ise içine şahit olup paragöz yanını görünce o güzeller güzeli diye gördüğüm hayran olduğum yüzü acayip çirkin gelmeye başladı. Nefret etmedim ama kırgınım.
Kesinlikle yaşadım.. Bi laf var çok doğru bazı insanlarla iki kez tanışırsın bu durumda kendi aklıma şükrediyorum onun bana kendini tanıttığı hali ile benim onu zamanla tanıdığım hal arasındaki farkı gördüğüm için ilerde beni daha çok yaralıycak bişe için şu an üzülürüm ama yoluma bakarım
Bugün yalnızsam demek ki şimdiye kadar tanıştığım herkesin son halinden nefret etmişim.
Aslında şuna nefret demeyelim de, sevmemek diyelim.
Nefret ettiklerim de var. Ancak nefret başka bir şey.
Cevap
50Cevap
Oldu ellam, onu da yaşadık çok şükür
Nefret değilde eski tutkumu kaybettim.
Hayır ben kimseye aşık olmadım çünkü aşka da inanmıyorum zaten. ama bir kişiyi gerçekten sevdiysem aldatmak ya da ihanet dışında hiç bir şekilde nefret etmezdim ben ayrılsak bile iyi bir şekilde ayrılırdık sanırım
Evet çünkü nefret ettirmek için elinden gelen her şeyi yapmıştı Ve sonunda da başarılı olmuştu
Evet ilişkilerimin yarısı öyleydi özet geçtim. İstatistiksel olarak bakarsak bu konuda deneyimliyim denebilir 😅😂
Kişi 1: Başlarda kibar ve özgüvenli biri gibi görünüyordu ama takıntılı olduğunu anlayınca ayrılmak istedim. Denememin sonucunda beni uluorta darp etti. Hayatımda kin tuttuğum ve intikam aldığım tek kişidir kendisi.
Kişi 2: Olgun ve karizmatikti ama bunları manipülatif ve duygusal sadist (insanların akıl sağlığıyla oynamayı seven) tarafını maskelemek için kullandığını anlayınca bitirdim. Doğrusu şimdiye kadar gördüğüm en güzel erkekti. Bu ilk hatamı tekrar etmeme sebep olmuştu ve bu da onun kafamın içine etmesiyle sonuçlandı. Sonuçta bundan da dersimi aldım.
Bir basit huy bile bazen ayrılığın fitilini ateşleyebilir, nefret duyulan kişi değil aslında, nefret duyulmayı başlatan olan o basit huydur, her insan hem iyi hem kötüdür, iyi olmak için aklını kullanır bir seçim yapar senin için, sen kötü demeye başladıkça kötüleşir nefret ettirir ve nefret eder, yani bütün kötü huyları bir basit huy olay yerine çağırır, olay bu kadar net, nefret de en kötü huylardandır
1) Devamlı bitmek bilmeyen depresyon hali ve bunu reddetmesi
2) Sürekli kavga edecek yer araması
3) Kavgadan kaçınmam bile ona batması
4) Sürekli bağırıp bağırıp telefonu suratıma kapatıp engelleyip günlerce açmaması
Toksik kızlardan nefret ediyorum.
Evet bu durumu tam olarak ta böyle yaşamıştım gerçekten insanlar nasıl böyle değişiyor anlamıyorum hiç başıma gelmediği için anlamıyorum.
Oldu, ama ilginçdir ki bu kişiye bir ara hayatımın en önemli noktasına koymama rağmen iletişimimiz koptuktan 8 ay sonra bir an adını unuttuğumu fark ettim😅 biraz düşününce akıla geldi tabi ama çok ilginçti. Mesaj atsın diye telefonu gözlediğim insandan 8 ay sonra adinı bile unutucak kadar nefret etmek.
Ben onu hem sevdim hem de nefret ettim
Bunu yüzüne söyledim de
Huyu değişirse evet nefret ederim ama görsel olarak başta kabullenmiş isem nasibime razı gelirim.
Gözlerine bakarken gözlerim doluyordu son bakışımda ben bu adami nasıl sevdim derken yine gözlerim doluydu.
İnsanlar aniden çirkinleşebiliyorlar istemedikleri şeyler olduğunda, ilk halini sevdiğimiz kişiler son zamanlarda gözler önünde dozerle yıkılan koca bir bina olabiliyorlar
İlişkilerin gereği böyledir. Mutlu sonla biten ilişkileri ayrı tutuyorum ilk haline aşık olduğun adamın son halinden nefret ettiğin için ayrılırsın zaten.
Oldu
İlk hali kibar anlayışlı melek gibi sıcakkanlı bir kızdı
Tanıdıkça değişti a sosyal, sinirli, soğukkanlı, inatçı, bencil bir kız oldu bende anlamadım
Sonra ayrıldım
Tam anlamıyla yaşadığım duyguları tarif etmiş bu soru. Beni kendimle kendi arasında bir seçim yapmak zorunda bırakıp kendisini seçmemi bekledi tabi ki onu seçmediğim için ben suçlu oldum, şimdi benden kötüsü yok ☺️ Nefret etmeyip ne yapsaydım 😅
Evet maalesef keske öyle olmasaydi sevdiklerimiz sevdiğimiz hallleriyle kalsalar keşke. Her bir zerresine kadar sevdiğiniz kişi bir bakmissin her zerresinden nefret ediyor oluyorsun bu da huylarinin aynı kalmamasi değişmesi o ilk zamanlardaki hallerinden eser kalmamasindan oluyor nefret aniden de olabilir zamanla da nefret edilebilir 😞
Olmaz mı. Gelişine gelecegne sovdurene kadr ugrasiolar
Son yapılan araştırmalara göre Daha önce aşık olmamışım 😂
Oldu. Son hali benim hiç görmediğim haliydi. Ben bu adamı mı sevmişim hissinden hiç kurtulamadım. Sen beni benden çok sevdin, sahiplendin dedi sanki bir suç işlemişim gibi. Allah belasını versin.
Oldu canım aslında o nefret etmemizin sebebi görünüşü değil yaşantılardan ibaret. İlk başta ona karşı düşündüğün güzel düşünceler varken kendisi mahvettigi için ve onu iyice tanıdıktan sonra o sevgi hoslanti nefrete tiksintiye döner.
İlk aşık olduğum insana hala zaafım var yeniden konuşmaya başladık aradan çok zaman geçti hayatlarımıza ınsan geldi geçti ama bi bağ var yeniden nefret aşka dönecek gibi😂
Önüne bir hediye paketi konur dersin ki aa dışı çok güzel eminim içinde muhteşem bir hediye vardır ama sonuç hediye kutusu boşmuş. Bunun gibi o kişiyi tanıdığımız ilk zamanlarda bize hediye paketi gibi heyecan verici, merak uyandırıcı, cazibeli, güzel gelir ama tanıdıkça boş bir kutudan farksız bir kişiliğe sahip olduğunu anlarız.
Gözümüzde gereksiz büyütüyoruz. Görsellik çok gözü boyuyor. Nefret değil de boş olduğunu anladım.
Böyle bir konuya çok güzel bir yazım var.
Biliyor musun, seni gördüğümde büyüdüğümü hissediyorum. Ama içimdeki o küçük çocuğun hala sana içi gidiyor. Bir şeyler değişti, çok şey değiştir hatta. Ama sen,
Sen hâlâ bende çok özelsin...
Nefret ettiğim çok durum olsada nefret etmek istemedim ama heyecanımı kaybettim maalesef😒
Yani bu durum görsellikden kaynaklı değil tamam davranış
Şükür ki dışına tutulup içinden sürgün edilmedik kimsenin
O nasıl bir cümledir.. 😳
Yapısı bakımından devrik ve girişik birleşik anlamca ve biçimce olumsuz fiil cümlesi.
@ikizterazi bence oldukça şiir tadında bir cümle..
Evet😂
@ikizterazi biraz sallamış olabilirim çaktırmayın xdfgfzxg
Yok, aşk değildir o, aşk olsa nefret etmezsin, sonradan dönüştüğü her halini seversin.
Ne nefret bile etmem. Nefret bir duygudur tek bir duygumu bile bırakmam.
nefret değil ama eski duygularımdan eser kalmadı onlara karşı
Karakterini tanıyınca sadece estetik güzelliğin anlamsız olduğunu herkes tecrübe etmiştir
Elbette eşimin ilk haliyle son hali değişti baya ama nefret etmedim karakter olarak ayrı konu
Her geçen gün daha fazla tutuldum kendisine... Hiç böyle bir şey yaşamadım...
Sevdigin kisinin ilk halini son halini ve erken yastaki halini ilerleyen yastaki haliyle seversen aşk olur, bence olmadi
Oluyor. maalesef. Bazen çabuk karar vermenin yan etkileri bu. Zamanla alısmak , sevmek gerek en doğrusu bu. O ilk intiba yanıltabiliyo.
Olmuştur. Yaptığı şeye göre değişir o. Keyifli geceler..
Olmadı. Bazı insanlar nefreti bile hak ermezler.
İlk hali son hali diye bişey yok bence sadece zamanla gerçek yüzleri ortaya çıkıyor🤷♀️
Hayır olmadı çünkü yaşadığım ya da tanıdığım hiç bir insandan nefret etmem tam tersi bir tecrübe gözüküyle bakarım ama ona karşı eski sevgi ya da heyecanım kaybolmus oluyor
17 yıllık evliliğin sonunda niye boşanıyorum zannediyorsun? Aldatması yetmezmiş gibi üste çıkmaya çalışması, yaptığı yenilir yutulur cinsten olmayan başka çirkeflikler...
Oldu. Bunun sebebi bence ilişkinin başında yeni tanışmış ve birbirimizi hala daha seviyor olmamız ama ilişkinin sonlarına doğru bu kişiye karşı olan sevgimiz azalır. Bu sevgisizlikten dolayıda ilişki son bulur zaten.
Olmaz olur mu? imaj değişikliğini anlarım fakat karakter değişikliğine anlam veremem.
Aslında kimsenin ilk ve son hali farklı değil sadece insanların gerçek yüzlerini görmek bazen bir ömre bedel oluyor
Oldu maalesef ve bu konu hakkında pek yorum yapmak istemiyorum
Oldu. İlk hali ile sevdiğim insanın son halinden iliklerime kadar nefret ettim ben.
İlişkinin iki hali var
Birisi alıp bulutların üstüne çıktığınız an
Diğeride o yıldızların kaybolup karanlıkta yalnız kaldığınız an
...
Kesinlikle oldu, flirt, Nisan , ask. l mesk derken evlendikten sonra nefret eder olacak duruma geldim maalesef
Nefret etmedim de, tanıdıkça hevesim kaçtı.. Ayrı dünyanın insanı olduğumuzu gördüm.. Sonra hayatında başarılar diledim..
Aşık olmak kolay bir duygu değil
Her ne olursa olsun aşık olduğumuz kişiye
nefret duymak Yaşanılanın aşk olmadığının kanıtıdır.
Olmaz mi öldüresim bile geliyo! En büyük pişmanlığım
Maaelesef oldu. İnsanlar 180 derece bambaşka birine bile dönüşebiliyolarlarmış
4 yıldır hiç görmedim umrumda da değil zaten
Aşka inanmadığım için böyle zorluklar yaşamıyorum çok şükür.
Nasıl ayrıldığınıza ve kimden ayrıldığına göre değişir
Nefret etmedim ama o şekilde tanısaydım aşık olacak kadar sevmezmişim dedim kendi kendime.
Oldu sevdiğini sanmış sevmediğini anlayınca kendinden soğuttu...
Evet ilk başka bana davranışı ile sonra ki zamanlarda davranışı o kadar ayrıydı ki bu şekilde ilişkimiz bitti
Nişanlandığım Adam Beni Zarifliyi Asaletiyle Bülemişdi, Amma Şimdi Bazı Davranışları Ve Sözleriyle Kabus Gibi Geliyo Bana 😔💔❤
Amma Pişman Diğilim Onu Sevdiğime Seçdiğime 100//0%Mutluyumm☺☺☺☺
Oldu evet binlerce kız takip ediyormuş kendisi bir de kızlarla alakam yok diyordu kardeşim
maalesef oldu. şu an mesela son halinde ve nefret ediyorum bir yandan da seviyorum ama bırakabilsem asla durmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?