Olur ya bazen. İlk haliyle son hali arasında dağlar kadar fark vardır...

Olur ya bazen. İlk haliyle son hali arasında dağlar kadar fark vardır...
İlk haline aşık değil yüzünün güzelliğine hayrandım. Son halinde ise içine şahit olup paragöz yanını görünce o güzeller güzeli diye gördüğüm hayran olduğum yüzü acayip çirkin gelmeye başladı. Nefret etmedim ama kırgınım.
Kesinlikle yaşadım.. Bi laf var çok doğru bazı insanlarla iki kez tanışırsın bu durumda kendi aklıma şükrediyorum onun bana kendini tanıttığı hali ile benim onu zamanla tanıdığım hal arasındaki farkı gördüğüm için ilerde beni daha çok yaralıycak bişe için şu an üzülürüm ama yoluma bakarım
Bugün yalnızsam demek ki şimdiye kadar tanıştığım herkesin son halinden nefret etmişim.
Aslında şuna nefret demeyelim de, sevmemek diyelim.
Nefret ettiklerim de var. Ancak nefret başka bir şey.
Cevap
50Cevap
Evet çünkü nefret ettirmek için elinden gelen her şeyi yapmıştı Ve sonunda da başarılı olmuştu
Evet bu durumu tam olarak ta böyle yaşamıştım gerçekten insanlar nasıl böyle değişiyor anlamıyorum hiç başıma gelmediği için anlamıyorum.
Ben onu hem sevdim hem de nefret ettim
Bunu yüzüne söyledim de
Huyu değişirse evet nefret ederim ama görsel olarak başta kabullenmiş isem nasibime razı gelirim.
Oldu ellam, onu da yaşadık çok şükür
Nefret değilde eski tutkumu kaybettim.
Oldu.
Evet ilişkilerimin yarısı öyleydi özet geçtim. İstatistiksel olarak bakarsak bu konuda deneyimliyim denebilir 😅😂
Kişi 1: Başlarda kibar ve özgüvenli biri gibi görünüyordu ama takıntılı olduğunu anlayınca ayrılmak istedim. Denememin sonucunda beni uluorta darp etti. Hayatımda kin tuttuğum ve intikam aldığım tek kişidir kendisi.
Kişi 2: Olgun ve karizmatikti ama bunları manipülatif ve duygusal sadist (insanların akıl sağlığıyla oynamayı seven) tarafını maskelemek için kullandığını anlayınca bitirdim. Doğrusu şimdiye kadar gördüğüm en güzel erkekti. Bu ilk hatamı tekrar etmeme sebep olmuştu ve bu da onun kafamın içine etmesiyle sonuçlandı. Sonuçta bundan da dersimi aldım.
Bir basit huy bile bazen ayrılığın fitilini ateşleyebilir, nefret duyulan kişi değil aslında, nefret duyulmayı başlatan olan o basit huydur, her insan hem iyi hem kötüdür, iyi olmak için aklını kullanır bir seçim yapar senin için, sen kötü demeye başladıkça kötüleşir nefret ettirir ve nefret eder, yani bütün kötü huyları bir basit huy olay yerine çağırır, olay bu kadar net, nefret de en kötü huylardandır
Oldu, ama ilginçdir ki bu kişiye bir ara hayatımın en önemli noktasına koymama rağmen iletişimimiz koptuktan 8 ay sonra bir an adını unuttuğumu fark ettim😅 biraz düşününce akıla geldi tabi ama çok ilginçti. Mesaj atsın diye telefonu gözlediğim insandan 8 ay sonra adinı bile unutucak kadar nefret etmek.
Hayır ben kimseye aşık olmadım çünkü aşka da inanmıyorum zaten. ama bir kişiyi gerçekten sevdiysem aldatmak ya da ihanet dışında hiç bir şekilde nefret etmezdim ben ayrılsak bile iyi bir şekilde ayrılırdık sanırım
İnsanlar aniden çirkinleşebiliyorlar istemedikleri şeyler olduğunda, ilk halini sevdiğimiz kişiler son zamanlarda gözler önünde dozerle yıkılan koca bir bina olabiliyorlar
Gözlerine bakarken gözlerim doluyordu son bakışımda ben bu adami nasıl sevdim derken yine gözlerim doluydu.
İlişkilerin gereği böyledir. Mutlu sonla biten ilişkileri ayrı tutuyorum ilk haline aşık olduğun adamın son halinden nefret ettiğin için ayrılırsın zaten.
Oldu
İlk hali kibar anlayışlı melek gibi sıcakkanlı bir kızdı
Tanıdıkça değişti a sosyal, sinirli, soğukkanlı, inatçı, bencil bir kız oldu bende anlamadım
Sonra ayrıldım
1) Devamlı bitmek bilmeyen depresyon hali ve bunu reddetmesi
2) Sürekli kavga edecek yer araması
3) Kavgadan kaçınmam bile ona batması
4) Sürekli bağırıp bağırıp telefonu suratıma kapatıp engelleyip günlerce açmaması
Toksik kızlardan nefret ediyorum.
Evet maalesef keske öyle olmasaydi sevdiklerimiz sevdiğimiz hallleriyle kalsalar keşke. Her bir zerresine kadar sevdiğiniz kişi bir bakmissin her zerresinden nefret ediyor oluyorsun bu da huylarinin aynı kalmamasi değişmesi o ilk zamanlardaki hallerinden eser kalmamasindan oluyor nefret aniden de olabilir zamanla da nefret edilebilir 😞
Oldu canım aslında o nefret etmemizin sebebi görünüşü değil yaşantılardan ibaret. İlk başta ona karşı düşündüğün güzel düşünceler varken kendisi mahvettigi için ve onu iyice tanıdıktan sonra o sevgi hoslanti nefrete tiksintiye döner.
Tam anlamıyla yaşadığım duyguları tarif etmiş bu soru. Beni kendimle kendi arasında bir seçim yapmak zorunda bırakıp kendisini seçmemi bekledi tabi ki onu seçmediğim için ben suçlu oldum, şimdi benden kötüsü yok ☺️ Nefret etmeyip ne yapsaydım 😅
Gözümüzde gereksiz büyütüyoruz. Görsellik çok gözü boyuyor. Nefret değil de boş olduğunu anladım.
En İyi Cevap