Akrabalarım o kadar masrafı hak etmiyor
2 ay
Evlenince düğün yapacak mısınız?

Akrabalarım o kadar masrafı hak etmiyor
Ben düğün istemedim eşim çok ısrar etti istediğin gibi olsun dedi ailesi üç kuruş fazla para gidecek diye olay çıkardı komedi bir organizasyon tutup bizi elaleme rezil ettiler adı düğün yaptık oldu...
Keşke hiç yapmasaydım çok pişmanım.
Asla asla asla.
Aslaaaaa
Rica ederim
Şahsen ben düğün yapmayı pek istemiyorum ama işim isterse neden olmasın yani sevgilim yok evlenmeyeceğim de ama olursa eşim olacak kişi isterse yapacak bir şey yok
Aklı olan evlenmez
İşte bu yüzden bekarım jakdosks
Cevap
47Cevap
Hayır sadece nikah ile işi bitireceğim bir de evde tavuk pilav tatlı dağıttıracağım oh mis en güzel düğün budur
Bana kalsa yapmam ama buna tek başıma karar verme hükmüm yok diye düşünüyorum
Yapmayacağım ama cümle aleme duyuracağım djdj
evde kalmadı evlendi diye biz de duyururuz merak etme :D
Sen sus çekil şurdan 👉 Seda sayanla yarışmıyorum kdkd
Seda sayan hala yaşıyor mu :o izdivaç programı mı vardı onun :D
@Catutigernos hee evlendi yine
gene mi :D kaçıncı oldu sayan var mı :D
Hiç bir fikrim yok 😃
kaçıncı evlenmesinde kadın sen hala evleneceksin :P
Catut işine bak :D
Bu saatte ne işi :o
Bana ne ya 😅 git kendine uğraşacak bir şeyler bul
uğraşacak bir şey olsa burada ne işim var :D
@Catutigernos benim problemim mi bu ya ohooo
bence sitenin problemi :P
Ih ıhhhh, düğünleri hiç sevmem
Nikah en temizi
Düğünü Türk kültürünün en anlamsız geleneği olarak görüyorum. Daha yeni evleniyorken bi' ton strese ve borca giriyorsun sırf akrabalar eğlensin diye. Bunun yerine para yatırım yapmakta veya balayı yapmakta kullanılabilir.
Bende düğün istemiyorum
Aile arasında kız istemede bir dini nikah nişan
Kısa bir süre sonra resmi nikah
Sonra eve taşın beraber yâşa
Düğüne harcayağın para ile
Ev eşyasının borcunu ödersin
Evleneceğim kişinin ve benim arkadaşlarımızın ve akraba çevremizden yaşıtlarımizin olduğu bir eğlence olsa.. hepsinden iyi.. hem belki başka çiftlerin oluşumuna katkı sağlanmış olur böylelikle..
Hayır aşko zaten evleneceğimi düşünmüyorum ben ama evlenirsem bir gün düğün istemem çok gereksiz masraf oluyor daha sade olurdu benim için düğün ile zaman kaybetmem
evlilik düşünmüyorum ama yapmazdım. gerçekten o parayla ya ev yapar ya da iyi bir yatırım yapardım. Aile ve yakın arkadaşlarla güzel bir eğlence yeterli
Arkadaşlarla bir yerde eğleniriz kafasındayım. Düğün nişan söz kına hepsi gereksiz bana göre. Gidip eğlenir kutlarız bir yerde. 12 saat 3 saatlik düğünde 1 saat oynamak için yorulamam.
12 saat hazırlanıp
Gerek duymuyorum çok masraflı ya dügün yapmak yerine beyaz eşya alırım daha mantikli ama kızlar genelde istiyor hayatta bi kere oluyor diye diye dünyalarca masraf ediliyor
Sade nikah istiyorum.
Ama karşımdaki insan ne der onu bilmiyorum.
Sevgilim olur da o raddeye gelirsem konuşuruz.
Hayır onun yerine tatil mantıklı ve çok daha iyi ne 2 saat için masraf boş kalabalık kötü sevmem, tatil on numara
Yani düğün yapmam ama akraba için düğün yapmıyorum diyeni de anlamıyorum. Bi yemek yiyip altın takacak asıl zararda olan o csfsfs
Zannetmiyorum, dügün benlik değil. Daha çok nikah yaparim gibi ama diğer adetleri birebir yaparım gibi😅😅 düğünün abartısı falan hep boşa...
Düğünleri hiç sevmem, kendim de istemedim. Eşimde benimle aynı fikirde olunca sade bir nikah kıyıldı o kadar.
nikah nikah kimseyi memnun etmek için uğraşmam nikah ve hemen zaman kaybetmeden balayı karayipler veya puckhet adası
Assla yapmak istemiyorum anca ağırlığımca altın takılacaksa ikna olurum
Ahahaaha bende
düğünden 1 ay önce kilo alma merasimi başlar o zaman :D
Evlenmeyi düşünmüyorum. Çok saçma geliyor bu devirde evlilik.
En İyi Cevap